Recenzie “Adulter” de Paulo Coelho

by | Sep 17, 2017 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Literatura Universală, Recenzii cărți

🔥 CARTEA ADULTER ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Există două modalităţi să faci cunoştinţă cu această carte: să fii fan Coelho să-i citeşti toate cărţile pasionat fiind de stilul său  sau să fie prima ta carte scrisă de el pe care o citeşti.

Dacă faci parte din primul caz nu vei regăsi în totalitate stilul profund cu care erai obişnuit şi povestea Lindei poate te va încânta sau nu suficient. Dar dacă eşti un novice în ceea ce priveşte stilul autorului sigur îţi va parea o carte minunată.

Adulter prezintă povestea Lindei o jurnalistă de succes având un soţ iubitor şi doi copii, o căsnicie frumoasă şi un statul social şi finaciar care ar trebui să o facă fericită. Dar Linda nu se simte fericită.

Şi totuşi, în fiecare dimineaţă, când deschid ochii în lumea asta ideală la care visează toţi şi în care puţini reuşesc să trăiască, ştiu că va fi un dezastru.

Adevărule că am obosit să duc o viaţă fericită şi perfectă.

Femeile sunt niste fiinţe greu de înţeles, iar Linda reprezintă cu brio acest lucru. Ajunge să aibă orice şi-a dorit mereu şi constată apoi că nu a atins fericirea. Ce lipseşte din viaţa Lindei? O aventură? Ce o poate aduce cu picioarele pe pământ şi să o scoată din depresie?

Nu toată lumea trebuie să fie fericită mereu. De altfel, nimeni pe lume nu este. Trebuie să înveţi să lupţi cu realitatea vieţii.

Dragă depresie, nu te apropia. Nu fi rea.

Oare când ajungem în punctul în care ne-am dorit vrem să fim altundeva? Oare când avem dragostea persoanei iubite vrem să ne întoarcem în trecut să mai reluam alte iubiri? Aceasta e situaţia cu care se confruntă Linda la vârsta de 31 ani.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Paulo Coelho

Ceea ce ucide legătura dintre două persoane e tocmai lipsa de provocări, senzaţia că nimic nu mai este o noutate. Avem nevoie să fim în continuare o surpriză unul pentru celălalt.

Lecţia de viaţă a Lindei vine de la soţul ei, dar nu o să vă dezvălui nimic, vă rămăne să citiţi cartea şi să descoperiţi singuri.

Înţelepciunea şi experienţa nu transformă omul. Timpul nu transformă omul. Singurul lucru care transformă omul e dragostea.

Lectură plăcută !!!

 

 

🔥 CARTEA ADULTER ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Adulter
Autor: Paulo Coelho
An apariție : 2014
Editura: HUMANITAS
Nr. Pagini: 254
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 17.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Cabina de săruturi” de Beth Reeckles

Recenzie ”Cabina de săruturi” de Beth Reeckles

Titlu: Cabina de săruturi Titlu-original: The kissing booth Autor: Beth Reeckles Editura: Leda Edge An apariție: 2018 Număr de pagini: 368 Despre autor: Beth Reekles este o autoare britanică care a publicat Rolling Dice și Out of Tune. La vârsta de doar 15 ani a...

Recenzie ”Eu cea de pe locul doi” – volumul II de Cezara Zamfir

Recenzie ”Eu cea de pe locul doi” – volumul II de Cezara Zamfir

De câteva zile le citesc plantelor de pe balcon din volumul II al romanul Eu cea de pe locul doi scrisă de Cezara Zamfir. Ele nu au ascultat și primul volum, încă nu erau născute, dar par acum destul de impresionante. E uimitor cum florile lor sunt mai deschise, mai...

Recenzie ”Noi doi” de Diana Farca

Recenzie ”Noi doi” de Diana Farca

Titlu: Noi doi Autor: Diana Farca An apariție: 2020 Editura: Eleprint Număr de pagini: 167 Despre autor: Diana Farca este o autoare de beletristică care a debutat cu romanul ”La limită”, un roman ce se încadrează la ficțiune, istorie și romance. Următoarea carte...

Daniela este redactor Booknation.ro de 1226 zile și a scris până acum 98 articole. Se află pe poziția 12 din 143 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Daniela aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments