🔥 CARTEA ALEEA CU LICURICI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aleea cu licurici este un roman scris de Kristin Hannah, apărut în anul 2018 la editura Litera, în colecția Blue Moon.

O scriitoare prolifică

Kristin Hannah este o absolventă de Dreptului, dar scrie ficțiune încă din 1991, având parte de multe romane în topul bestsellurilor. Pe piața românească a intrat destul de recent, dar se bucură de un succes teribil, cărțile sale abordând în subiecte pline de emoție.

O poveste despre prietenie

Aleea cu licurici ne spune povestea a două prietene, Tully și Kate, alături de care vom parcurge mai bine de trei decenii. Prietenia lor începe spontan, atunci când Kate nu spera să aibă prieteni vreodată, iar Tully se confruntă din nou cu mamă alcoolică, dar cumva s-au regăsit, întâlnirea lor fiind cel mai bun lucru ce li s-ar fi putut întâmpla.

Până la sfârșitul verii, cele două ajung să fie de nedespărțit, planificându-și viitorul și facultatea la care vor merge. Jurnalismul a atras-o tot timpul pe Tully, care dorește cu ardoare să spună poveștile altora, în timp ce Kate este trasă în acest vis al prietenei sale, cu toate că ar prefera o viață liniștită de familie.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Kristin Hannah

Aventurile celor două ne poartă prin anii 70, 80, 90 și începutul anilor 2000, cartea reprezentând o călătorie de maturizare a două fete diferite, dar care se sprijină și încurajează reciproc fără reținere.

O lectură plină de emoție

Aceasta a fost prima mea întâlnire cu stilul lui Hannah, dar pot să spun că mi-a plăcut tare mult. Mă așteptam la o lectură siropoasă, cu situații mult prea tipice și clișeice, dar cumva am fost atrasă în universul creat de ea, unde și deciziile cele mai mărunte au o însemnătate imporantă.

Stilul este unul plin de emoție, iar evenimentele sunt descrise cu multă delicatețe și îndemânare.

Recomand cartea cu mare drag, reprezintă o lectură despre prietenie, despre destinul schimbător și despre alegerile ce pot schimba cursul unei vieți.

🔥 CARTEA ALEEA CU LICURICI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Aleea Cu Licurici
Autor: Kristin Hannah
An apariție : 2018
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 496
Limba: Română
Gen Literar: Fictiune
Publicată la 22.04.2020
Nota recenzorului: 9/10

Avatar
Autor: Ioana
Ioana e Redactor Foarte Activ
Redactor de 321 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Ioana