Recenzie: “Amantele Trecutului” volumul 1 de Alexandra Gheorghe

de | iul. 5, 2019 | Dragoste, Recenzii cărți

🔥 CARTEA AMANTELE TRECUTULUI VOLUMUL 1 ARE REDUCERE PE:

Amantele trecutului volumul 1 de Alexandra Gheorghe este o lectură care m-a surprins, mi-a dezmorțit simțurile și m-a purtat într-o lume necunoscută a fanteziilor erotice, a dorului de iubire și a curiozității, mascate în umbra propriilor convingeri limitate de timp și spațiu.

A fost o surpriză plăcută subiectul în sine, dar și o conștientizare abruptă în sufletul inocent al cunoașterii de sine. Constat cu uimire că mi-a făcut plăcere să răsfoiesc paginile pline de patos, de emoție și de cuvinte încărcate de senzualitate, iar pașii trasați de scriitoare m-au purtat pe culmi nebănuite până acum.

Iubirea este subiectul principal al cărții, iar felul cum aceasta este descrisă mi-a satisfăcut cele mai ascunse gânduri și simțăminte interioare, lăsându-mă purtată pe alocuri de momente de cumpănă, pe aleile pasiunii fără de cusur.


Știi că până și cuvintele astea pe care le scriu acum nu le scriu eu? Ci inima mea. 


Svetlana, Katia și Marcus formează un trio invizibil, legați fiind de sentimente pure, dragostea fiind motorul care le alimentează viața și îi poartă pe trasee pavate cu sinceritate, dor nebun și pasiune debordantă. Ei doi se iubesc, ele două se adoră, iar cumpăna dintre toți este de fapt un izvor nesecat de trăiri interioare și dorințe fizice, care le ard trupurile, le expandează imaginația și le transformă visele în artificii erotice dincolo de necunoscut.

Distanța dintre Svetlana și Marcus nu este reală, căci iubirea ce și-o poartă de ani de zile a reușit să mențină flacăra dintre ei aprinsă și să le alimenteze nostalgiile cu un entuziasm ce se consumă și reapare într-un ritm amețitor. Au o relație de poveste, prea perfectă uneori pentru a fi adevărată, dar sinceritatea cu care cei doi își comunică toate nevoile și dorințele este de fapt liantul dintre adevăr și provocare, dintre agonie și extaz.

Svetlana simte fluturi în stomac și o atracție electrizantă pentru cea mai bună prietenă a ei, Katia; însă este prea timidă și docilă în fața provocărilor cu care se confruntă, incapabilă fiind să înțeleagă ce simte la nivel emoțional sau sexual față de Katia, care îi tulbură visele din momentul în care îi face confesiuni șocante.

Marcus presimte că se apropie un moment critic pentru Svetlana, pentru că-și cunoaște partenera în cele mai intime moduri cu putință, atât fizic cât și emoțional, iar acțiunile lui au rolul de a o pregăti pe aceasta pentru o confruntare directă cu fanteziile sale incontestabile, și totuși atât de profunde.


Cum poate o femeie să mă facă să mă simt astfel? Cum poate exista chimia aceasta?


Uneori, fanteziile ne poartă într-o lume special concepută pentru a fi descoperită, indiferent de cât de ciudată ni s-ar părea sau cât de nepregătiți am simți că suntem să-i pășim pragul. Rolul acestor extravaganțe apărute în colțul secret al subconștientului este acela de a permite trecerea de la comoditate la exuberanță, de a sparge barierele cunoscutului spre o lume interzisă, a tentației și a ispitirii, unde capriciile sunt invitate să se dea în spectacol și să se desfășoare fără opreliști. 


Mă bei în avânturi? Gând după gând? Sau, spune iubire, cât de perfidă îți sunt?


Dragostea dintre două femei poate fi interzisă la nivel de societate, dar cine suntem noi să ne interpunem în fața iubirii de orice natură?

Ți-a plăcut recenzia cărții AMANTELE TRECUTULUI VOLUMUL 1?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Alexandra Gheorghe

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA AMANTELE TRECUTULUI VOLUMUL 1 CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Amantele Trecutului Volumul 1
Autor: Alexandra Gheorghe
An apariție : 2017
Editura: STYLISHED BOOKS
Nr. Pagini: 269
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 5.07.2019
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 363

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Castelul de hârtie” de Miranda Cowley Heller

Recenzie „Castelul de hârtie” de Miranda Cowley Heller

Vreau să vă spun că această recenzie mă găsește extrem de confuză, pentru că eu eram sigură că aleg o carte cu o poveste de dragoste. WRONG!!! Nu am primit în niciun caz o poveste de dragoste, ci o poveste impactantă, șocantă, căreia i-am dat un rating mare pentru...

Recenzie „Șase cocori stacojii” de Elizabeth Lim

Recenzie „Șase cocori stacojii” de Elizabeth Lim

Atunci când eram mică, obișnuiam să ascult multe povești la casetofon. Îmi aduc aminte clar când stăteam în bucătărie și mama îmi punea caseta și eu ascultăm fascinată. A fost modul în care imaginația mea s-a dezvoltat și modul în care am cunoscut lumi și personaje...

0 0 votes
Article Rating
Cristina Dobrescu este redactor Booknation.ro de 1316 zile și a scris până acum 47 articole. Se află pe poziția 1 din 52 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristina Dobrescu aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments