Recenzie: “Amantele Trecutului” volumul 1 de Alexandra Gheorghe

Titlu: Amantele Trecutului Volumul 1
Autor: Alexandra Gheorghe
An apariție : 2017
Editura: Stylished Books
Nr. Pagini: 269
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Cristina Dobrescu
Publicată la 5.07.2019
Nota recenzorului: 9/10

🔥 CARTEA AMANTELE TRECUTULUI VOLUMUL 1 ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Amantele trecutului volumul 1 de Alexandra Gheorghe este o lectură care m-a surprins, mi-a dezmorțit simțurile și m-a purtat într-o lume necunoscută a fanteziilor erotice, a dorului de iubire și a curiozității, mascate în umbra propriilor convingeri limitate de timp și spațiu.

A fost o surpriză plăcută subiectul în sine, dar și o conștientizare abruptă în sufletul inocent al cunoașterii de sine. Constat cu uimire că mi-a făcut plăcere să răsfoiesc paginile pline de patos, de emoție și de cuvinte încărcate de senzualitate, iar pașii trasați de scriitoare m-au purtat pe culmi nebănuite până acum.

Iubirea este subiectul principal al cărții, iar felul cum aceasta este descrisă mi-a satisfăcut cele mai ascunse gânduri și simțăminte interioare, lăsându-mă purtată pe alocuri de momente de cumpănă, pe aleile pasiunii fără de cusur.


Știi că până și cuvintele astea pe care le scriu acum nu le scriu eu? Ci inima mea. 


Svetlana, Katia și Marcus formează un trio invizibil, legați fiind de sentimente pure, dragostea fiind motorul care le alimentează viața și îi poartă pe trasee pavate cu sinceritate, dor nebun și pasiune debordantă. Ei doi se iubesc, ele două se adoră, iar cumpăna dintre toți este de fapt un izvor nesecat de trăiri interioare și dorințe fizice, care le ard trupurile, le expandează imaginația și le transformă visele în artificii erotice dincolo de necunoscut.

Distanța dintre Svetlana și Marcus nu este reală, căci iubirea ce și-o poartă de ani de zile a reușit să mențină flacăra dintre ei aprinsă și să le alimenteze nostalgiile cu un entuziasm ce se consumă și reapare într-un ritm amețitor. Au o relație de poveste, prea perfectă uneori pentru a fi adevărată, dar sinceritatea cu care cei doi își comunică toate nevoile și dorințele este de fapt liantul dintre adevăr și provocare, dintre agonie și extaz.

Svetlana simte fluturi în stomac și o atracție electrizantă pentru cea mai bună prietenă a ei, Katia; însă este prea timidă și docilă în fața provocărilor cu care se confruntă, incapabilă fiind să înțeleagă ce simte la nivel emoțional sau sexual față de Katia, care îi tulbură visele din momentul în care îi face confesiuni șocante.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Alexandra Gheorghe.

Marcus presimte că se apropie un moment critic pentru Svetlana, pentru că-și cunoaște partenera în cele mai intime moduri cu putință, atât fizic cât și emoțional, iar acțiunile lui au rolul de a o pregăti pe aceasta pentru o confruntare directă cu fanteziile sale incontestabile, și totuși atât de profunde.


Cum poate o femeie să mă facă să mă simt astfel? Cum poate exista chimia aceasta?


Uneori, fanteziile ne poartă într-o lume special concepută pentru a fi descoperită, indiferent de cât de ciudată ni s-ar părea sau cât de nepregătiți am simți că suntem să-i pășim pragul. Rolul acestor extravaganțe apărute în colțul secret al subconștientului este acela de a permite trecerea de la comoditate la exuberanță, de a sparge barierele cunoscutului spre o lume interzisă, a tentației și a ispitirii, unde capriciile sunt invitate să se dea în spectacol și să se desfășoare fără opreliști. 


Mă bei în avânturi? Gând după gând? Sau, spune iubire, cât de perfidă îți sunt?


Dragostea dintre două femei poate fi interzisă la nivel de societate, dar cine suntem noi să ne interpunem în fața iubirii de orice natură?

🔥 CARTEA AMANTELE TRECUTULUI VOLUMUL 1 ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.