Recenzie „Necunoscutul” de Alexandra Gheorghe

by | Dec 24, 2015 | Dragoste, Ficțiune pentru Adolescenți, Recenzii cărți

🔥 CARTEA NECUNOSCUTUL ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

necunoscutul alexandra gheorghe cartePartea întâi a cărții Necunoscutul de Alexandra Gheorghe ne prezintă povestea lui Alice, o tânără care este pusă față în față cu prima iubire, și care din lipsă de experiență și de teama acesteia se refugiază într-o poveste de dragoste falsă, cu un băiat pe care l-a cunoscut într-o vacanță la mare.

Am început lectura acestei cărți cu o oarecare reticență față de ideea clișeică, într-o oarecare măsură, a unui triunghi amoros, însă în cele din urmă am ajuns să mă bucur atât de mult de lectura acesteia încât am lăsat acest aspect la o parte.

Primul și cel mai important lucru care m-a apropiat de această carte și care mi-a plăcut în mod deosebit a fost faptul că este scrisă la persoana I. Întotdeauna am apreciat acest tip de narațiune, deoarece am impresia că oferă o libertate de exprimare extraordinară, fapt de care autoarea nu s-a sfiit să se folosească din plin.

Inițial, mi-a lăsat impresia că fost scrisă de o copilă, poate din cauza limbajului sau a dialogurilor simpliste, însă pe parcurs am realizat cât de bine reflectă puritatea și caracterul naiv al protagonistei și cât de convenabil se îmbină unele cu celelalte.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Alexandra Gheorghe

Necunoscutul este o poveste despre iubirea curată și sinceră a unei adolescente care se maturizează prin aceasta, despre inimi frânte și prietenie.

Un amestec echilibrat de romantism și umor, Necunoscutul este o lectură ușoară, dar captivantă. O recomand cu mare drag tuturor iubitorilor acestui gen și aștept cu nerăbdare să citesc și partea a doua.

Titlu: Necunoscutul
Autor: Alexandra Gheorghe
An apariție : 2015
Editura: LIBRIS EDITORIAL
Nr. Pagini: 152
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 24.12.2015
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Florile pierdute ale lui Alice Hart” de Holly Ringland

Recenzie “Florile pierdute ale lui Alice Hart” de Holly Ringland

E adevărat că o carte nu se judecă niciodată după copertă, dar o copertă deosebită poate constitui un avantaj și poate atrage ca un magnet, iar în cazul acestei cărți este foarte reușită. Un mare plus sunt și desenele din carte și începuturile de capitol: desenul...

Recenzie ”Fereastră spre mâine” de Simona Mihuțiu

Recenzie ”Fereastră spre mâine” de Simona Mihuțiu

”Fereastră spre mâine” de Simona Mihuțiu este un roman minunat, unicitatea fiind cuvântul cheie care îl poate defini. Chiar dacă este introdus în colecția ”Romane de dragoste”, ”Fereastră spre mâine” evidențiază lumea satului românesc la sfârșitul secolului douăzeci....

Recenzie “Corupt” de Penelope Douglas

Recenzie “Corupt” de Penelope Douglas

Nu am agreat foarte mult genul "dark romance" și de multe ori l-am ocolit. Atunci când mi-am făcut curaj să citesc "Corupt", mi-am dat seama că am pierdut niște senzații țări... de senzație. 🙂 Am citit cartea acum 2 ani și am așteptat cu sufletul la gură ca o editură...

Cristina Mihaela este redactor Booknation.ro de 1982 zile și a scris până acum 7 articole. Se află pe poziția 71 din 149 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristina Mihaela aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments