🔥 CARTEA NECUNOSCUTUL ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

necunoscutul alexandra gheorghe cartePartea întâi a cărții Necunoscutul de Alexandra Gheorghe ne prezintă povestea lui Alice, o tânără care este pusă față în față cu prima iubire, și care din lipsă de experiență și de teama acesteia se refugiază într-o poveste de dragoste falsă, cu un băiat pe care l-a cunoscut într-o vacanță la mare.

Am început lectura acestei cărți cu o oarecare reticență față de ideea clișeică, într-o oarecare măsură, a unui triunghi amoros, însă în cele din urmă am ajuns să mă bucur atât de mult de lectura acesteia încât am lăsat acest aspect la o parte.

Primul și cel mai important lucru care m-a apropiat de această carte și care mi-a plăcut în mod deosebit a fost faptul că este scrisă la persoana I. Întotdeauna am apreciat acest tip de narațiune, deoarece am impresia că oferă o libertate de exprimare extraordinară, fapt de care autoarea nu s-a sfiit să se folosească din plin.

Inițial, mi-a lăsat impresia că fost scrisă de o copilă, poate din cauza limbajului sau a dialogurilor simpliste, însă pe parcurs am realizat cât de bine reflectă puritatea și caracterul naiv al protagonistei și cât de convenabil se îmbină unele cu celelalte.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Alexandra Gheorghe.

Necunoscutul este o poveste despre iubirea curată și sinceră a unei adolescente care se maturizează prin aceasta, despre inimi frânte și prietenie.

Un amestec echilibrat de romantism și umor, Necunoscutul este o lectură ușoară, dar captivantă. O recomand cu mare drag tuturor iubitorilor acestui gen și aștept cu nerăbdare să citesc și partea a doua.

🔥 CARTEA NECUNOSCUTUL ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Necunoscutul
Autor: Alexandra Gheorghe
An apariție : 2015
Editura: Libris Editorial
Nr. Pagini: 152
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 24.12.2015
Nota recenzorului: n/a
Avatar
Autor: Cristina Mihaela
Redactor de 1748 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Cristina Mihaela