ACUM GĂSEȘTI AMANTELE TRECUTULUI ULTIMUL ZBOR - VOL. 2 PE:

Așa cum ne-a obișnuit în primul volum Alexandra Gheorghe ne ține pe fiecare pagină citită cu acel nod în gât, cu emoțiile turate la maxim și imaginația…imaginația este unealtă nostra preferată atunci când începem să zburăm în „Ultimul zbor”.

În volumul doi am continuat să trăiesc sincer, fără perdele, fără să îmi las ipocrizia feminină să mă oprească să îmi imaginez real, am trăit alături, de el, alături de ea, alături de un alt el, alături de o altă ea.

„Sunt atent la drum, Sveltlana! Lasă-mă să conduc, să am grijă de tine. Te rog încearcă să nu te mai dezlegi la mâini. Va fi o surpriză plăcută, îți garantez eu. Până și eu am emoții pentru ce se a întâmpla. Așa că lasă-mă să conduc fără să fac accident.”

Poate o să crezi că este vulgar, poate înainte să deschizi cartea o să îți vină acel gând „hmm nu prea cred că o să placă”, stai liniștit/a o să dispară cu prima pagină.

Am citit cartea mereu cu un pahar de vin roșu în mână, pe canapeaua mea preferată. De ce? Pentru că nu este o cartea pe care să o citești fără să îți setezi o scenă, o scenă în care tu să fi actorul principal. De poveste se ocupă Alexandra.

„Te-am iubit nebunește Sveltlana și cred că aseară am făcut dragoste în cel mai frumos mod. Iar tu cu mine, mmm, a fost magic. Ai profitat de corpul meu și nici o părticică nu ai lăsat neexplorată….”

Fiecare joc erotic erau pentru mine o nouă față a mea, o nouă descoperire despre mine, am râs sălbatic și am plâns de fericire. Am primit pas cu pas mai multă deschidere și am învățat să fiu atentă la fiecare semn pe care mintea și copul îl oferă.

O să mă opresc aici, nu pentru că nu aș vrea să îți mai dau încă alte o 100 de motive pentru care să citești cartea ci pentru nu mai vreau să te rețin, nu vreau să îți mai lungesc curiozitatea de a descoperi adevărata poveste.

P.S. Îți sugerez să citești primul volum înainte să citești „Ultimul zbor”!

Titlu: Amantele Trecutului Ultimul Zbor - Vol. 2
Autor: Alexandra Gheorghe
An apariție : 2018
Editura: STYLISHED
Nr. Pagini: 240
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 7.04.2019
Nota recenzorului: 10/10

Emanuela Istrate
Autor: Emanuela Istrate
Emanuela e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 1232 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Emanuela Istrate