Recenzie: “Amantele Trecutului” volumul 2 de Alexandra Gheorghe

by | Jul 5, 2019 | Dragoste, Recenzii cărți

🔥 CARTEA AMANTELE TRECUTULUI VOLUMUL 2 ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Ultimul zbor este volumul 2 al cărții Amantele trecutului de Alexandra Gheorghe, unde irealizabilul devine realizabil și toate visurile devin esențe de parfum erotic, exuberant, ce se sparge și se injectează pe sub piele ca un drog imposibil de uitat.

Povestea se amplifică în acest volum și suntem martorii unor iubiri complicate, pline de secrete, de răzbunări, iubiri ce scot la iveală dovada clară că nu există reguli, că nu există timp pentru regrete sau prejudecăți și că a ucide în numele iubirii nu este o crimă, ci o necesitate.

Nici infidelitatea în acest caz nu este de condamnat, deoarece atunci când curiozitatea te roade și pasiunea îți pune stăpânire pe suflet, singura dorință care contează este aceea de a stinge focul cât mai repede, pentru a nu produce un incendiu de mari proporții, ce poate lăsa ravagii în urma lui.


Vreau să-ți fiu fantezia pe care o ai în minte și în inimă. Una simplă și complicată. ceva ce nu ai să uiți niciodată. 


Trădarea lasă urme adânci și transformă orice sentiment de încredere într-o durere nemărginită, iar relația coboară rapid în pantă, până ajunge să se evapore, puțin câte puțin. Iubirea, în schimb, este cea mai puternică trăire din câte există și are capacități vindecătoare uimitoare, și poate transforma orice lucru negativ în unul pozitiv.

Să treci peste minciuni și abandon, însă, este hopul cel mai greu într-o relație, atunci când simți că lumea se prăbușește la picioarele tale. Orice abatere de la cursul normal are repercursiuni grave, dar și motive intense la bază. Judecata nu ajută pe nimeni și oricum, nimeni nu are dreptul să facă acuzații.

Să te descoperi pe tine însuți poate fi un act de egoism, dar poate fi și cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla vreodată. Să iubești din inimă, dar mai mult de o singură persoană, poate fi o descoperire interesantă de făcut în contextul comuniunii cu tine însuți. Cât despre parteneri, comunicarea stă la baza oricărei relații și iar, sufletul unui om poate uita și ierta la infinit, dacă asta simte să facă.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Alexandra Gheorghe

Cuvintele lui mă provoacă și ca drept recompensă îmi intensific rolul. Mă transform din femeia blândă în ceea ce el și-ar dori să îmblânzească.


Fă dragoste! Fără opreliști, fără să-ți pese de nimeni și de nimic, doar de persoana ta! Iubește așa cum nu ai mai iubit vreodată și dă-ți voie să aspiri la o lume nebună, presărată cu dorințe năvalnice ce îți dau peste cap toate principiile și te învăluie cu o flacără mistuitoare, te arde și apoi te stinge în oceanul unui orgasm răsunător. 

Respiră! Apoi fă dragoste din nou, cu o nerușinare extraordinară, simțindu-te liber să-ți exprimi sexualitatea oriunde sau oricând și lasă-te purtat pe culmile cele mai înalte ale extravagantului. Exprimă-ți acea dorință dulce și las-o să te domine cu energia ei, să te elibereze de defecte, să-ți stârnească furia rebelă din spatele gândurilor ascunse și să-ți potolească setea profundă și insuportabilă de dragoste și de plăcere carnală.


Nu fumez, doar risipesc fumul. Nu beau alcool, doar tăria o împrumut. Nu înjur, doar mă liniștesc câteodată. Nu urăsc oamenii, îi iubesc pe toți, doar că pentru unii dintre ei am niște “sentimente” puțin dezordonate în plus.


Iar la final, după ce ți-ai tras sufletul pierdut pe culmi înalte, dă-ți voie să te bucuri de tot ce ai simțit, trăit sau auzit… permite-ți să iubești de-acum încolo cu patimă și patos, cu gândul, cu vorba, sau cu fapta, oriunde, oricând și cu oricine. Fii liber să trăiești cum îți place, eliberându-te de inhibiții sau resentimente, căci viața este scurtă, dar frumoasă, iar fericirea nu oferă garanții pe termen lung. Dorințele îndeplinite duc la fericire, iar fericirea constă în alegerile făcute în fiecare zi, conștient sau inconștient.

Fii liber și zboară!

🔥 CARTEA AMANTELE TRECUTULUI VOLUMUL 2 ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Amantele Trecutului Volumul 2
Autor: Alexandra Gheorghe
An apariție : 2018
Editura: STYLISHED
Nr. Pagini: 240
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 5.07.2019
Nota recenzorului: 9/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Nu sunt mulți autori francezi pe care i-am îndrăgit. Nici cărțile care conțin doar dialog, fără altă narațiune sau descriere, nu sunt preferatele mele. Însă O iubeam de Anna Gavalda este o carte bună și relaxantă pe care o poți citi în maxim trei ore. Are aproape 180...

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

A fost nevoie să citesc câteva cărți din colecția Chic ca să-mi dau seama că nu toate sunt simple ChickLit-uri. Pe unele le-am adorat, iar altele nu mi-au plăcut atât de mult. Evident, nu le putem încadra la capodoperele lumii. Însă nici nu le putem ignora. Cineva ca...

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Un proverb mai vechi povățuiește “Spune-mi cu cine te aduni ca să-ţi spun cine eşti.” Cartea lui Claudiu Dumitrache este ca un Yin & Yang frumos împletit, format din talentul său artistic și întrepătruns cu frumusețea exterioară exprimată prin oamenii...

Cristina Dobrescu este redactor Booknation.ro de 590 zile și a scris până acum 47 articole. Se află pe poziția 23 din 142 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristina Dobrescu aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments