Recenzie: “Amantele Trecutului” volumul 2 de Alexandra Gheorghe

de | iul. 5, 2019 | Dragoste, Recenzii cărți

🔥 CARTEA AMANTELE TRECUTULUI VOLUMUL 2 ARE REDUCERE PE:

Ultimul zbor este volumul 2 al cărții Amantele trecutului de Alexandra Gheorghe, unde irealizabilul devine realizabil și toate visurile devin esențe de parfum erotic, exuberant, ce se sparge și se injectează pe sub piele ca un drog imposibil de uitat.

Povestea se amplifică în acest volum și suntem martorii unor iubiri complicate, pline de secrete, de răzbunări, iubiri ce scot la iveală dovada clară că nu există reguli, că nu există timp pentru regrete sau prejudecăți și că a ucide în numele iubirii nu este o crimă, ci o necesitate.

Nici infidelitatea în acest caz nu este de condamnat, deoarece atunci când curiozitatea te roade și pasiunea îți pune stăpânire pe suflet, singura dorință care contează este aceea de a stinge focul cât mai repede, pentru a nu produce un incendiu de mari proporții, ce poate lăsa ravagii în urma lui.


Vreau să-ți fiu fantezia pe care o ai în minte și în inimă. Una simplă și complicată. ceva ce nu ai să uiți niciodată. 

Dacă îți place recenzia cărții AMANTELE TRECUTULUI VOLUMUL 2, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Alexandra Gheorghe


Trădarea lasă urme adânci și transformă orice sentiment de încredere într-o durere nemărginită, iar relația coboară rapid în pantă, până ajunge să se evapore, puțin câte puțin. Iubirea, în schimb, este cea mai puternică trăire din câte există și are capacități vindecătoare uimitoare, și poate transforma orice lucru negativ în unul pozitiv.

Să treci peste minciuni și abandon, însă, este hopul cel mai greu într-o relație, atunci când simți că lumea se prăbușește la picioarele tale. Orice abatere de la cursul normal are repercursiuni grave, dar și motive intense la bază. Judecata nu ajută pe nimeni și oricum, nimeni nu are dreptul să facă acuzații.

Să te descoperi pe tine însuți poate fi un act de egoism, dar poate fi și cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla vreodată. Să iubești din inimă, dar mai mult de o singură persoană, poate fi o descoperire interesantă de făcut în contextul comuniunii cu tine însuți. Cât despre parteneri, comunicarea stă la baza oricărei relații și iar, sufletul unui om poate uita și ierta la infinit, dacă asta simte să facă.


Cuvintele lui mă provoacă și ca drept recompensă îmi intensific rolul. Mă transform din femeia blândă în ceea ce el și-ar dori să îmblânzească.


Fă dragoste! Fără opreliști, fără să-ți pese de nimeni și de nimic, doar de persoana ta! Iubește așa cum nu ai mai iubit vreodată și dă-ți voie să aspiri la o lume nebună, presărată cu dorințe năvalnice ce îți dau peste cap toate principiile și te învăluie cu o flacără mistuitoare, te arde și apoi te stinge în oceanul unui orgasm răsunător. 

Respiră! Apoi fă dragoste din nou, cu o nerușinare extraordinară, simțindu-te liber să-ți exprimi sexualitatea oriunde sau oricând și lasă-te purtat pe culmile cele mai înalte ale extravagantului. Exprimă-ți acea dorință dulce și las-o să te domine cu energia ei, să te elibereze de defecte, să-ți stârnească furia rebelă din spatele gândurilor ascunse și să-ți potolească setea profundă și insuportabilă de dragoste și de plăcere carnală.


Nu fumez, doar risipesc fumul. Nu beau alcool, doar tăria o împrumut. Nu înjur, doar mă liniștesc câteodată. Nu urăsc oamenii, îi iubesc pe toți, doar că pentru unii dintre ei am niște “sentimente” puțin dezordonate în plus.


Iar la final, după ce ți-ai tras sufletul pierdut pe culmi înalte, dă-ți voie să te bucuri de tot ce ai simțit, trăit sau auzit… permite-ți să iubești de-acum încolo cu patimă și patos, cu gândul, cu vorba, sau cu fapta, oriunde, oricând și cu oricine. Fii liber să trăiești cum îți place, eliberându-te de inhibiții sau resentimente, căci viața este scurtă, dar frumoasă, iar fericirea nu oferă garanții pe termen lung. Dorințele îndeplinite duc la fericire, iar fericirea constă în alegerile făcute în fiecare zi, conștient sau inconștient.

Fii liber și zboară!

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA AMANTELE TRECUTULUI VOLUMUL 2 CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: AMANTELE TRECUTULUI VOLUMUL 2
Autor: Alexandra Gheorghe
An apariție : 2018
Editura: STYLISHED
Nr. Pagini: 240
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 720

Alte recenzii de la Alexandra Gheorghe:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Versetele satanice” de Salman Rushdie

Recenzie ”Versetele satanice” de Salman Rushdie

Cred că nu mai e nevoie să vă spun că Rushdie îmi place din ce în ce mai tare datorită excentricității stilului și poveștilor imaginate. Este unul dintre cei mai erudiți scriitori pe care i-am citit de-a lungul timpului și continuă să mă surprindă cu originalitatea...

Recenzie ”Daneza” de David Ebershoff

Recenzie ”Daneza” de David Ebershoff

Daneza spune povestea neobişnuită de dragoste dintre Einar Wegener, primul bărbat din lume care a trecut printr-o operaţie de schimbare a sexului, şi soţia sa, Greta Wegener, pictoriţă şi ilustratoare daneză. Cred că scrierea acestei povești a fost o treabă...

Recenzie „Intenții ascunse” de Lauren Asher

Recenzie „Intenții ascunse” de Lauren Asher

Astăzi vorbim despre o serie extreeeeeeeeeem de populară pe Tik Tok și care aparent, face ravagii în rândul cititoarelor. Seria lui Lauren Asher a fost primită foarte bine și sincer, mă simt ca un Grinch literar atunci când vorbesc cu mai puțin entuziasm despre o...

0 0 votes
Article Rating
Cristina Dobrescu este redactor Booknation.ro de 1584 zile și a scris până acum 47 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristina Dobrescu aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments