ACUM GĂSEȘTI AMANTELE TRECUTULUI PE:

   Dați vieții voastre sensul de care voi aveți nevoie. Căutați să zâmbiți mai mult și să iubiți așa cum corpul o cere. Nu mai fiți bariere, obstacole în calea voastră. Depășiți-vă, treceți de limite și de ideile preconcepute, iubiți-vă atât de mult[…].

   Amantele trecutului de Alexandra Gheorghe nu este deloc acel tip de carte previzibilă, așa cum probabil te-ai aștepta, ci, din contră, este un fel de cutie a Pandorei pe care, dacă o deschizi, vei ajunge să declanșezi în tine o bătălie a emoțiilor. Este o scriere cu un stil dinamic, care te determină fie să meditezi asupra unor chestiuni ce țin de eul tău interior, fie să dai pagină după pagină, pentru a descoperi marele secret. Un secret întunecat, un eveniment surprinzător  ce leagă două tinere, pe numele lor Katia și Svetlana, două fete frumoase ce țin în ele un fel de bombă a sentimentelor gata să explodeze oricând.

-Ce îmi povestești tu mi se pare ca un film, m-am trezit spunând, parcă dintr-un vis.

-Așa este viața, draga mea, exact ca un film bun sau prost, depinde cum îți dorești tu să îl condimentezi și ce fel de regizor ești. Dacă dai voie pasiunii să curgă, atunci cu siguranță, filmul tău, viața ta va deveni una frumoasă.

  Amantele trecutului nu este orice poveste. Este acea poveste. Acea poveste care nu ține cont de reguli, de preconcepții, de drumuri trasate și bine definite. Nu este despre prinți și ai lor cai albi și nici despre prințese ce își pierd pantoful la miezul nopții. Este despre călătoria dintr-un Oraș Vechi într-un Oraș Nou, despre infidelități, iubiri, pasiuni, idealuri și dezamăgiri. Este despre un El, o Ea, un alt El, o altă Ea.

   Încetați să fiți muți și să căutați într-o persoană doar lucrurile care nu există. Apreciați-l așa cum este și căutați în el tot ce are mai bun, apoi multiplicați, valorificați și dați-i un sens, unul simplu și frumos, de care vă veți bucura toată viața, împreună.

 Care este marele secret ce abia așteaptă să fie descifrat? Care este scenariul din spatele acestei relatări? Cum poți ajunge să îți recunoști sentimentele pe care nu știi cum să le mai ascunzi? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările al căror răspuns se arată printre paginile cărții Amantele trecutului de Alexandra Gheorghe.

 

Titlu: Amantele Trecutului
Autor: Alexandra Gheorghe
An apariție : 2017
Editura: Stylished Books
Nr. Pagini: 269
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 15.12.2017
Nota recenzorului: n/a
Adriana Alexandra
Autor: Adriana Alexandra
❝ Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici :) --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/ ❞
Adriana e Erou Booknation.ro
Redactor de 865 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Adriana Alexandra