Recenzie ”Aripi de brumă” de Sylvia Day

by | Aug 30, 2020 | Dragoste, Ficțiune, Ficțiune pentru Adolescenți, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA ARIPI DE BRUMĂ ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Titlu: Aripi de brumă

Titlu-original: Butterfly in Frost

Autor: Sylvia Day

Editura: Litera

An apariție: 2020

Nr. Pagini: 213

Sylvia Day este celebra scriitoare a seriei ”Crossfire” ce revine în forță cu această carte sensibilă, plină de emoții.

Coperta a fost cea care m-a atras de prima dată când am văzut-o în librării. ”Aripi de brumă” nu este atât de populară, dar este o carte foarte bună despre iubire, acceptare și curajul de a merge mai departe, de a oferi o a doua șansă dragostei.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Sylvia Day

Trecutul își lasă amprenta asupra noastră și, deseori, trăim mai mult în trecut decât în prezent. Exact asta se întâmplă și cu Teagan și Garrett care nu pot trece peste întâmplările triste care le-au cicatrizat sufletul. La polul opus, se află Eva și Gideon care după șapte ani de la căsătorie sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi.

Seattle este orașul unde se plasează întreaga acțiune. Obosit de agitație din New York, Teagan renovează o casă în acest mic orășel. Nu doar că a lăsat New York-ul în urmă, dar, o dată cu el, vrea să-și șteagă și amintirile dureroase care i-au marcat întreaga existență.

Nu aflăm prea multe despre trecutul lui Teagam decât că este doctoriță, fusese vedetă la o emisiune și a fost căsătorită cu un star de cinema.

Știți cum se simte dragostea la prima vedere? Dacă nu, trebuie să citiți ”Aripi de brumă” pentru că legătura care se creează între Garrett Frost și Teagan, încă de la primul contact, este uimitoare.

Garrett este un bărbat foarte atrăgător, un pictor celebru pe care Teagan nu poate să-l refuze.

Finalul este superb, optimist și chiar m-a lăsat puțin cu gura căscată.

”Aripi de brumă” este o carte superbă pe care o puteți citi ușor într-o zi. Cu siguranță va reuși să vă aducă un mic zâmbet pe buze în ultimele pagini.

Titlu: Aripi De Brumă
Autor: Sylvia Day
An apariție : 2020
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 213
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 30.08.2020
Nota recenzorului: 7/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Suflet de porțelan” de Andreea Lichi

Recenzie “Suflet de porțelan” de Andreea Lichi

„Suflet de porțelan” de Andreea Lichi este o carte pe care nu o vei putea citi fără ca ochii să nu-ți lăcrimeze. Este o carte ce reflectă realitatea dură a vieții, o realitate pe care Andreea a reușit să o cunoască la doar treisprezece ani. „Suflet de porțelan” este o...

Recenzie ”Unul dintre noi minte” de Karen M. McManus

Recenzie ”Unul dintre noi minte” de Karen M. McManus

Romanul lui Karen M. McManus, Unul dintre noi minte, te transportă ușor-ușor, chiar de la primele pagini, în filmele tipic americane, cu adolescenți forfotind pe culoarele aglomerate ale unui liceu. Într-un colț vezi grupa tocilarilor. Lângă dulapuri râde zgomotos...

Recenzie “Povestea fetiței pierdute” de Elena Ferrante

Recenzie “Povestea fetiței pierdute” de Elena Ferrante

"Povestea fetiței pierdute" reprezintă ultimul volum al tetralogiei napolitane scrisă de Elena Ferrante. Încă de la primele volume, cea mai mare curiozitate a mea a fost legată de misterioasa dispariție a Lilei și faptul că îmi imaginasem sute de scenarii legate chiar...

Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 167 zile și a scris până acum 63 articole. Se află pe poziția 21 din 150 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments