Recenzie „Revelația” de Sylvia Day

de | aug. 16, 2015 | Beletristică, Ficțiune, Recenzii cărți

🔥 CARTEA REVELAȚIA ARE REDUCERE PE:

„Revelația” de Sylvia DaySeria Crossfire a fost publicată în 39 de țări în milioane de exemplare, ajungând bestseller. Autoarea acestei serii de succes, Sylvia Day, este cunoscută drept una dintre cele mai bune autoare de romane erotice.

Al doilea volum al seriei, Revelația, continuă povestea de dragoste dintre Eva Tramell și Gideon Cross, la fel de plină de pasiune, cu la fel de multe secrete, însă și cu noutăți – apariția unor suspiciuni, a unor foști iubiți, dar și a multor alte probleme.

În continuare, Gideon pare să nu aibă încredere în Eva, neavând curajul necesar pentru a-i  spune problemele pe care le are și care îi bântuie existența.

Pe de altă parte, Eva, încercând să fie puternică, rămâne alături de Gideon în momentele dificile, grație iubirii pe care i-o poartă acestuia. Dorește însă, în același timp, să renunțe la obsesia pe care o are pentru bărbat, obsesie care ajunge să îi macine sufletul.

Dacă îți place recenzia cărții REVELAȚIA, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Sylvia Day

Alături de ea, eroina principală îl are pe Cary, care încearcă să îi fie alături, dar și acesta are la rândul lui, probleme legate de viața amoroasă și nu e capabil să rămână cu o singură persoană fără să-i înșele încrederea.

Sylvia Day demonstrează cititorilor săi, prin relatarea poveștii dintre Eva și Gideon, cât de oarbă poate fi dragostea. În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, Eva pare că nu dorește să renunțe la Gideon indiferent de cât de mult o rănește.

Dacă în primul volum, Atracția, Gideon era ferm convins că nu îi poate spune Evei adevărul despre coșmarurile lui, în cel de-al doilea volum lucrurile iau o turnură neașteptată pentru cititori.

Ambele personaje au trecuturi care nu le dau pace, probleme pe care doar împreună le pot depăși. Sunt două persoane imperfecte, dar care luptă pentru a rămâne împreună și a realiza ceva perfect pentru ei.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA REVELAȚIA CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Revelația
Autor: Sylvia Day
An apariție : 2013
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 416
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1728

Alte recenzii de la Sylvia Day:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Un pământ nou” de Eckhart Tolle

Recenzie “Un pământ nou” de Eckhart Tolle

Eckhart Tolle este unul dintre liderii spirituali ai epocii noastre, care a insistat pe importanța momentului prezent. De regulă oamenii își lasă mintea să alerge printre amintiri, prin trecut sau să facă proiecții asupra viitorului și astfel ratează cel mai important...

Recenzie “Layla” de Colleen Hoover

Recenzie “Layla” de Colleen Hoover

Fiecare carte scrisă de Colleen Hoover mi-a lăsat o impresie bună, indiferent de subiectul abordat. Dacă scrie o poveste de dragoste sau un thriller psihologic, știe să creeze ceva inedit, fără a fi clișeic. De data aceasta, autoarea a scris ceva cu totul diferit de...

Recenzie ”Conexiunea în fractal” de Emil Străinu

Recenzie ”Conexiunea în fractal” de Emil Străinu

Conexiunea în fractal de Emil Străinu este o carte interesantă din domeniul parapsihologiei, dezvoltării personale și spirituale. Este oare nevoie pe piața de carte din România de o astfel de carte? Da, cu siguranță. Este nevoie ca omul să cunoască regulile și...

0 0 votes
Article Rating
Ana Maria Niculescu este redactor Booknation.ro de 2724 zile și a scris până acum 11 articole. Se află pe poziția 1 din 40 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ana Maria Niculescu aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments