Recenzie „Revelația” de Sylvia Day

de | aug. 16, 2015 | Beletristică, Ficțiune, Recenzii cărți

🔥 CARTEA REVELAȚIA ARE REDUCERE PE:

„Revelația” de Sylvia DaySeria Crossfire a fost publicată în 39 de țări în milioane de exemplare, ajungând bestseller. Autoarea acestei serii de succes, Sylvia Day, este cunoscută drept una dintre cele mai bune autoare de romane erotice.

Al doilea volum al seriei, Revelația, continuă povestea de dragoste dintre Eva Tramell și Gideon Cross, la fel de plină de pasiune, cu la fel de multe secrete, însă și cu noutăți – apariția unor suspiciuni, a unor foști iubiți, dar și a multor alte probleme.

În continuare, Gideon pare să nu aibă încredere în Eva, neavând curajul necesar pentru a-i  spune problemele pe care le are și care îi bântuie existența.

Pe de altă parte, Eva, încercând să fie puternică, rămâne alături de Gideon în momentele dificile, grație iubirii pe care i-o poartă acestuia. Dorește însă, în același timp, să renunțe la obsesia pe care o are pentru bărbat, obsesie care ajunge să îi macine sufletul.

Alături de ea, eroina principală îl are pe Cary, care încearcă să îi fie alături, dar și acesta are la rândul lui, probleme legate de viața amoroasă și nu e capabil să rămână cu o singură persoană fără să-i înșele încrederea.

Sylvia Day demonstrează cititorilor săi, prin relatarea poveștii dintre Eva și Gideon, cât de oarbă poate fi dragostea. În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, Eva pare că nu dorește să renunțe la Gideon indiferent de cât de mult o rănește.

Dacă în primul volum, Atracția, Gideon era ferm convins că nu îi poate spune Evei adevărul despre coșmarurile lui, în cel de-al doilea volum lucrurile iau o turnură neașteptată pentru cititori.

Ambele personaje au trecuturi care nu le dau pace, probleme pe care doar împreună le pot depăși. Sunt două persoane imperfecte, dar care luptă pentru a rămâne împreună și a realiza ceva perfect pentru ei.

Ți-a plăcut recenzia cărții REVELAȚIA?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Sylvia Day

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA REVELAȚIA CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Revelația
Autor: Sylvia Day
An apariție : 2013
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 416
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 16.08.2015
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1564

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Har și Destin” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie „Har și Destin” de Jennifer L. Armentrout

-S-a sacrificat pe sine, venindu-ți în ajutor. A făcut-o din cea mai pură iubire. Și-a recăpătat Gloria Apusă. Dar el te-a ales pe tine. A ales să cadă. Jennifer L. Armentrout ar putea să scrie orice și aș iubi fiecare carte în parte. Scriitoare hibrid, Armentrout are...

Recenzie „Doamna England” de Stacey Halls

Recenzie „Doamna England” de Stacey Halls

Doamna England mi-a făcut cu ochiul de când am văzut-o la precomandă pe site-ul Nemira. Am pândit-o, am ocolit-o, am pus-o în coș, am dat-o jos, am pus-o iar...știți circuitul, nu trebuie să vi-l povestesc eu. Cert e că finalul a fost unul fericit și a ajuns la mine...

Recenzie „Doamna Harris cucerește Parisul” de Paul Gallico

Recenzie „Doamna Harris cucerește Parisul” de Paul Gallico

În viață n-ar trebui să colecționăm mașini de lux sau bijuterii de firmă, ci momente de bunătate și amintiri cu oamenii ce ne-au atins sufletul. Doamna Harris este văduvă de douăzeci de ani, fără urmași; a avut o căsnicie trainică și liniștită, și-a iubit și respectat...

0 0 votes
Article Rating
Ana Maria Niculescu este redactor Booknation.ro de 2587 zile și a scris până acum 11 articole. Se află pe poziția 1 din 51 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ana Maria Niculescu aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments