Recenzie „Revelația” de Sylvia Day

by | Aug 16, 2015 | Beletristică, Ficțiune, Recenzii cărți

🔥 CARTEA REVELAȚIA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

„Revelația” de Sylvia DaySeria Crossfire a fost publicată în 39 de țări în milioane de exemplare, ajungând bestseller. Autoarea acestei serii de succes, Sylvia Day, este cunoscută drept una dintre cele mai bune autoare de romane erotice.

Al doilea volum al seriei, Revelația, continuă povestea de dragoste dintre Eva Tramell și Gideon Cross, la fel de plină de pasiune, cu la fel de multe secrete, însă și cu noutăți – apariția unor suspiciuni, a unor foști iubiți, dar și a multor alte probleme.

În continuare, Gideon pare să nu aibă încredere în Eva, neavând curajul necesar pentru a-i  spune problemele pe care le are și care îi bântuie existența.

Pe de altă parte, Eva, încercând să fie puternică, rămâne alături de Gideon în momentele dificile, grație iubirii pe care i-o poartă acestuia. Dorește însă, în același timp, să renunțe la obsesia pe care o are pentru bărbat, obsesie care ajunge să îi macine sufletul.

Alături de ea, eroina principală îl are pe Cary, care încearcă să îi fie alături, dar și acesta are la rândul lui, probleme legate de viața amoroasă și nu e capabil să rămână cu o singură persoană fără să-i înșele încrederea.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Sylvia Day

Sylvia Day demonstrează cititorilor săi, prin relatarea poveștii dintre Eva și Gideon, cât de oarbă poate fi dragostea. În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, Eva pare că nu dorește să renunțe la Gideon indiferent de cât de mult o rănește.

Dacă în primul volum, Atracția, Gideon era ferm convins că nu îi poate spune Evei adevărul despre coșmarurile lui, în cel de-al doilea volum lucrurile iau o turnură neașteptată pentru cititori.

Ambele personaje au trecuturi care nu le dau pace, probleme pe care doar împreună le pot depăși. Sunt două persoane imperfecte, dar care luptă pentru a rămâne împreună și a realiza ceva perfect pentru ei.

🔥 CARTEA REVELAȚIA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Revelația
Autor: Sylvia Day
An apariție : 2013
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 416
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 16.08.2015
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Despre autor: Andreea Ilie este o adolescentă de doar 15 ani, care a debutat anul acesta, în plină pandemie, cu romanul pentru copii ”În armonie cu natura”. Ea a fost dintotdeauna fascinată de magia și farmecul pădurii  care au inspirat-o să scrie această carte...

Recenzie “Orbi” de Petronela Rotar

Recenzie “Orbi” de Petronela Rotar

Spre rușinea mea de cititor, Petronela Rotar este primul autor român pe care îl citesc. 🙂 Nu mă întrebați de ce nu am dat până acum literaturii noastre o șansă, nu am răspuns, însă vă pot spune că de acum înainte voi vedea lucrurile altfel și voi face o schimbare în...

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Nu sunt mulți autori francezi pe care i-am îndrăgit. Nici cărțile care conțin doar dialog, fără altă narațiune sau descriere, nu sunt preferatele mele. Însă O iubeam de Anna Gavalda este o carte bună și relaxantă pe care o poți citi în maxim trei ore. Are aproape 180...

Ana Maria Niculescu este redactor Booknation.ro de 1902 zile și a scris până acum 10 articole. Se află pe poziția 61 din 142 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ana Maria Niculescu aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments