Recenzie „Revelația” de Sylvia Day

de | aug. 16, 2015 | Beletristică, Ficțiune, Recenzii cărți

„Revelația” de Sylvia DaySeria Crossfire a fost publicată în 39 de țări în milioane de exemplare, ajungând bestseller. Autoarea acestei serii de succes, Sylvia Day, este cunoscută drept una dintre cele mai bune autoare de romane erotice.

Al doilea volum al seriei, Revelația, continuă povestea de dragoste dintre Eva Tramell și Gideon Cross, la fel de plină de pasiune, cu la fel de multe secrete, însă și cu noutăți – apariția unor suspiciuni, a unor foști iubiți, dar și a multor alte probleme.

În continuare, Gideon pare să nu aibă încredere în Eva, neavând curajul necesar pentru a-i  spune problemele pe care le are și care îi bântuie existența.

Pe de altă parte, Eva, încercând să fie puternică, rămâne alături de Gideon în momentele dificile, grație iubirii pe care i-o poartă acestuia. Dorește însă, în același timp, să renunțe la obsesia pe care o are pentru bărbat, obsesie care ajunge să îi macine sufletul.

Alături de ea, eroina principală îl are pe Cary, care încearcă să îi fie alături, dar și acesta are la rândul lui, probleme legate de viața amoroasă și nu e capabil să rămână cu o singură persoană fără să-i înșele încrederea.

Sylvia Day demonstrează cititorilor săi, prin relatarea poveștii dintre Eva și Gideon, cât de oarbă poate fi dragostea. În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, Eva pare că nu dorește să renunțe la Gideon indiferent de cât de mult o rănește.

Dacă în primul volum, Atracția, Gideon era ferm convins că nu îi poate spune Evei adevărul despre coșmarurile lui, în cel de-al doilea volum lucrurile iau o turnură neașteptată pentru cititori.

Ambele personaje au trecuturi care nu le dau pace, probleme pe care doar împreună le pot depăși. Sunt două persoane imperfecte, dar care luptă pentru a rămâne împreună și a realiza ceva perfect pentru ei.

Titlu: REVELAȚIA
Autor: Sylvia Day
An apariție : 2013
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 416
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 2071

Alte recenzii de la Sylvia Day:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Anna O” de Matthew Blake
Recenzie ”Anna O” de Matthew Blake

„Al său propriu lăcaş îşi este mintea şi doar ea poate din Rai un Iad şi-un Iad din Rai să facă” – Paradisul Pierdut de Milton Rezumat Doctorul Ben Prince, un psiholog criminalist specializat în cazurile de crimă comise de oameni în timpul somnului, dezvoltă o obsesie...

Recenzie ”Hideaway” de Penelope Douglas
Recenzie ”Hideaway” de Penelope Douglas

Noaptea Diavolului continuă, chiar și după șase ani... În urmă cu șase ani, a avut loc evenimentul celebru din seara cunoscută sub numele de Noaptea Diavolului, dar acum Kai pare să-și fi pierdut interesul pentru Rika, iubita lui Michael, care a fost ținta atenției...

0 0 votes
Article Rating
Ana Maria Niculescu a fost redactor Booknation.ro și a scris 11 articole. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ana Maria Niculescu aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments