Recenzie ”Aripi de brumă” de Sylvia Day

by | Jul 19, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA ARIPI DE BRUMĂ ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Teagan era doctor, apăruse într-o emisiune TV cu mulți ani în urmă și fusese căsătorită cu un bărbat celebru iar acum locuia într-o casă pe care o iubea, avea o viață fericită și o slujbă care îi plăcea, îi avea pe Roxy și Mike, avea prieteni dragi iar totul părea perfect.

Însă această bulă imaginară de fericire se sparge atunci când Garrett Frost se mută lângă ea. Întâlnirea lor este un eșec total dar mai târziu, când Garrett apare la ușa ei și o sărută, Teagan știe că acest bărbat îi va distruge barierele din jurul inimii ei înghețate, acoperită de brumă.

Cu un trecut la fel de dureros ca al ei, Garrett se arată foarte răbdător cu femeia de care s-a îndrăgostit din prima clipă, fiind gata să aștepte oricât înainte ca ea să ajungă cu el în pat, înainte ca ea să își destăinuie trecutul în fața lui, înainte să îi ofere inima.

Roxy și Mike, vecinii lor căsătoriți, frumoși și minunați se strecoară în viața lor încercând să îi aducă tot mai mult împreună pe cei doi. Dar Roxy știa că Teagan a trăit o viață grea, știa că trecutul nu a fost blând cu ea, însă șocul ei apare atunci când află cu și Garrett a avut un trecut la fel de dureros pentru că și-a pierdut soția iar copilul lui a murit.

Cu pași mici, Garrett se strecoară în viața ei împreună cu inima lui imensă și cu toată arta care pare că îi curge prin vene. Însă cel mai important este că Teagan este cea care a reușit să îi readucă inspirația, ea se transformă în muza lui.

Toate barierele pe care Teagan le ridicase în jurul ei sunt distruse curând de bărbatul pe care începe să îl iubească. În cele mai grele momente, când lumea din jur părea sufocantă, când panica și atacurile puneau stăpânire pe ei, erau alături unul de celălalt ca o mică barcă de salvare.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Sylvia day

Dar nu mai avea să dureze mult. Când viața lor părea din nou fericită, trecutul le strivește ultima cărămidă pe care au construit-o iar totul este mult prea dureros. Într-o uriașă întorsătură de situație totul pare să capete sens în sfârșit. Dar pierderea și suferința par infinite.

Atunci când durerea este prea mare, tot ce le rămâne de făcut este să plângă unul pe umărul celuilalt. Pentru că dragostea lor răzbate printre acordurile dureroase ale destinului lor. Ce îi leagă pe ei cu adevărat? Care este ultima piesă din puzzle-ul lor? Și oare, vor putea ei să își repare sufletele distruse?

 

 

🔥 CARTEA ARIPI DE BRUMĂ ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Aripi De Brumă
Autor: Sylvia day
An apariție : 2020
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 213
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 19.07.2020
Nota recenzorului: 9/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Înfruntarea” de Rebecca Ross

Recenzie “Înfruntarea” de Rebecca Ross

  Am ajuns într-un final și la al doilea volum din serie, asta după ce am crezut că nu există nicio serie, doar o singură carte, stand alone. Mi-a plăcut foarte mult Rebecca Ross și i-am admirat stilul și curajul în relatarea acestei povești YA, care bifează...

Recenzie ”Și-am privit cu toții spre cer…” de Tommy Wallach

Recenzie ”Și-am privit cu toții spre cer…” de Tommy Wallach

Cea mai frumoasă perioadă din viața unui om este adolescența, respectiv anii de liceu. Cel mai bun jucător e baschet, Peter, se teme de acest lucru. Eliza numără orele până când va scăpa de Seattle, orașul său natal și de reputația sa. Anita, este o fată cu o viață...

Recenzie ”Lumina unui nou început” de Agnès Martin-Lugand

Recenzie ”Lumina unui nou început” de Agnès Martin-Lugand

Titlu: Lumina unui nou început Titlu-original: À la lumière du petit matin Autor: Agnès Martin-Lugand Editura: Trei An apariție: 2018 Număr de pagini: 352 Am auzit prima dată de Agnès Martin-Lugand de la o prietenă ce abia aștepta să meargă la faimoasa lansare a...

Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 188 zile și a scris până acum 61 articole. Se află pe poziția 20 din 146 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments