Recenzie „Asasin la feminin” de Monica Ramirez

de | mart. 11, 2017 | Beletristică, Dragoste, Mister, Mister, Recenzii cărți, Suspans

🔥 CARTEA ASASIN LA FEMININ ARE REDUCERE PE:

Într-o Românie comunistă, în care oricine dădea cel mai mic semn de revoltă împotriva sistemului, intra în vizorul SSO, o organizație secretă, formată din agenți operativi antrenați intens pentru a acționa în
interesele puterii, Alex Therein primește misiunea care urma să îi schimbe viața. Alex Therein a fost recrutat de către  SSO cu puțin timp înainte de condamnarea sa la moarte, primită pentru că făcuse parte dintr-un grup de rebeli. Acesta nu este pregătit să moară și acceptă propunerea, începându-și noua viață în slujba sistemului pe care îl disprețuia atât de mult.

Alex nu avusese “norocul” de a avea parte de un antrenament obișnuit, care oricum consta în pregătiri fizice intense, ce aveau ca și scop atât epuizarea fizică, cât și psihică. El trece prin această etapă cu o ușurință nemaiîntalnită în SSO până atunci, reușind să intre în atenția superiorilor, datorită calităților sale evidente. În acest moment intervine Irina, psiholoaga SSO, care începe să se joace cu mintea bietului Alex. Îl supune la sesiuni îndelungate de tortură, obligându-l chiar să își demonstreze aptitudinile sexuale, prin o serie umilitoare de acte erotice, ce aveau ca scop simpla ei plăcere sadică și distrugerea sufletească a lui Alex.

Irina îi încerca mintea și sufletul. Îl sfâșia în bucăți ca să-l transforme într-un alt om. În agentul perfect pentru SSO. Îi rearanja psihicul piesă cu piesă, ca într-un puzzle pe care-l rezolva amuzată. Și când se plictisi de exercițiul acela, începu să se joace cu emoțiile lui.

Într-o zi era seducătoare, învățându-l tehnicile de manipulare pe care avea să le folosească la rândul lui pe alte femei. Îl atingea, arătându-i ce trebuia să facă și ce nu trebuia să facă, până când Alex ajungea într-o stare de abia putea sta în picioare. În ziua următoare, însă, era rece și rezervată, umilindu-l fără încetare.

Dacă îți place recenzia cărții ASASIN LA FEMININ, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Monica Ramirez

Cu timpul, Alex devine agentul perfect, rece și distant, îndeplinind absolut fiecare misiune cu un succes incomensurabil, o adevărată mașină de ucis, un robot.

Totuși, acesta primește o misiune, care urmează să-l clatine puțin bariera de oțel dintre el și lume…recrutarea Alinei Marinescu. Alina nu intră în vizorul SSO din cauza insubordonării ei, ci datorită frumuseții și aptitudinilor sale, putând deveni o armă valoroasă pentru SSO. Alex este sfâșiat de faptul că trebuie să o rupă de normalitate și să o seducă, pentru ca apoi să o aducă în lumea umbrelor.

O fantomă…asta a devenit și Alina-moartă pentru toți restul, vie numai pentru ea și pentru SSO. Trădarea de care a avut parte, toate fanteziile, visele, bucuriile..distruse…de către el…Alex Therein..acum noul său mentor.

Povestea lor de aici încolo se va construi pe o linie subțire dintre iubire și ură, încredere și trădare, furie și extaz, plină de răsturnări de situație la tot pasul. O iubește Alex pe Alina? Îi va spune secretul său-cum a reușit el de fapt să-și îndeplinească fiecare asasinat fără cea mai mică urmă de resemnare?

Citiți și veți afla!

-Nu-mi doream decât să știu cine ești, Alex. Ești singurul om din lume cu care simt că am o legătură specială, dar habar n-am cine ești cu adevărat. După câte se pare, mai degrabă ai muri decăt să arăți vreodată că ai sentimente.

All in all, o carte cu perspective narative multiple, cu o construcție  complexă, care îmbină excelent acțiunea, misterul și eroticul.

P.S. Stay tuned for volume 2!

 

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ASASIN LA FEMININ CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: ASASIN LA FEMININ
Autor: Monica Ramirez
An apariție : 2010
Editura: LIBREX
Nr. Pagini: 461
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1418

Alte recenzii de la Monica Ramirez:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Toate fetele rele” de Chris Whitaker

Recenzie „Toate fetele rele” de Chris Whitaker

Doamne ferește ce carte tocmai am citit. Plină de suspans, de elemente religioase, de mister, de traume și de o emoție din aceea dark. Nu m-am așteptat de la autor să aibă această abordare, mai ales că eu îl cunoscusem mai sensibil și mai deep, dar în sensul acela...

Recenzie „Cerul ca oțelul”, de Cosmin Leucuța

Recenzie „Cerul ca oțelul”, de Cosmin Leucuța

V-ați obișnuit cu „Hoodoo” și „Cum te vei îmbrăca la sfîrșitul lumii”? Mai puneți-Vă pofta-n cui de data asta! Cineva a decis să ne demonstreze universalitatea imaginației pe care o are în arsenal. Cosmin Leucuța deschide parantezele unei lumi postbelice, futuristice...

Recenzie „Ultimul zbor” de Julie Clark

Recenzie „Ultimul zbor” de Julie Clark

Dacă vă era dor de o nouă recomandare de Thriller, sunt aici pentru a vă ajuta. Am citit destul de multe cărți în ultima perioadă dar nu am apucat să scriu câte o recenzie pentru fiecare, așa că abia acum le aștern pe hârtie. Recunosc, nu am avut chef de Thrillers, am...

0 0 votes
Article Rating
Bianca Lăpuștea este redactor Booknation.ro de 2168 zile și a scris până acum 11 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Bianca Lăpuștea aici.
Subscribe
Notify of
guest

2 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Am prtrimul volum 🙂 . Astept sa il citesc sa vad daca il voi lua si pe urmatorul . Dar cate precieri pozitive am citit sunt sigura ca le voi lua pe toate 😉