Recenzie „Balanța puterii” de Monica Ramirez

de | nov. 28, 2021 | Carti de suflet, Horror și Thriller, Mister, Recenzii cărți

🔥 CARTEA BALANȚA PUTERII ARE REDUCERE PE:

Romanul „Balanța puterii”, al 3-lea volum din seria Alina Marinescu, este un roman al suferinței și al renașterii. Exact așa aș putea să îl descriu.

O Alina schimbată

Am găsit aici o Alina schimbată. O Alina transformată de suferința celor 7 ani fără Alex, 7 ani în care a fost nevoită să se reinventeze și să învețe să trăiască fără el. O perioadă lungă de timp în care, de nenumărate ori, a fost pe punctul de a ceda, de a renunța, simțindu-se pierdută.

Alina se concentrează acum doar pe ceea ce are de făcut și pe antrenamente abuzive. Alina ajunge o mașină de ucis. Devine stereotipul fabricat de Alex. Se pierde pe ea și își pierde visele. Până la un moment dat.

Apare un nou personaj care mi-a captat atenția în totalitate, trezindu-mi simțurile. Un bărbat frumos, periculos, pe nume Marius Stephano, agent special al Brigadei Antitero din CIA.

Conexiunea dintre cei doi este electrizantă pur și simplu. Se simte, este palpabilă… și dă peste cap toate posibilele scenarii pe care mi le-am construit în cap, pe baza poveștii de până acum.

O relație între cei doi pare imposibilă. Provoacă probleme, încurcă ițele iar deznodământul este delicios.

Romanul „Balanța puterii – adrenalină peste măsură

Acțiunea acestei cărți se învârte în jurul misiunii de a descoperi ascunzătorile celor mai importanți lideri din organizația Al’Qaeda. În timpul acestei misiuni, ei află despre răpirea unui om de afaceri, care era și unul dintre informatorii din Arabia-Saudită pentru Elite. La momentul dispariției, acesta avea asupra lui o dischetă importantă.

Alina și Kosmas sunt desemnați să rezolve acest puzzler, să găsească discheta și să îl salveze pe colegul lor. Ei sunt trimiși în Grecia, sub acoperirea imaginii de soț și soție. Mi-a plăcut mult de Kosmas, am iubit replicile amuzante din timpul misiunii, iar scenele cu surorile scriitoare m-au binedispus.

Dar implicația celor din CIA îngreunează puțin misiunea, interpretând istoricul Alinei Marinescu în mod eronat.

O carte superbă! De la un volum la altul, această serie se dovedește a fi tot mai intensă, iar atunci când simțeam că adrenalina era la maxim, observam că depășea limitele, mai crescând puțin.

Iubesc enorm stilul alert al Monicăi Ramirez! Sunt deja 3 cărți citite de la această autoare, efectiv fără cusur!

Ți-a plăcut recenzia cărții BALANȚA PUTERII?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Monica Ramirez

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA BALANȚA PUTERII CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Balanța Puterii
Autor: Monica Ramirez
An apariție : 2019
Editura: UP
Nr. Pagini: 442
Limba: Română
Gen Literar: Crime, Thriller, Mistery
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 393

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Legendarii” de Tracy Deonn

Recenzie ”Legendarii” de Tracy Deonn

Legendarii, o poveste despre legendele Arthuriene După ce mama Brianei Matthews moare, aceasta încearcă să facă orice pentru a uita de durere și de suferință. Așa că programul pentru liceeni de la colegiul din Carolina de Nord pare cea mai bună decizie pentru ca Bree...

Recenzie „Achiziția” de TL Swan

Recenzie „Achiziția” de TL Swan

Atunci când ai un feeling bun în legătură cu o carte sau cu un personaj, urmează acel feeling pentru că știe el ce zice. Exact așa am făcut și eu cu Tristan Miles, pentru că am simțit o chimie super puternică cu acesta atunci când citeam "Escala". M-a atras mult mai...

Recenzie „Semipur” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie „Semipur” de Jennifer L. Armentrout

Sunt doar cuvinte, iar cuvintele n-au nicio valoare. Numai faptele au valoare. După ceva timp, Jennifer L. Armentrout revine în rubrica mea de recenzii. În ultima perioadă m-am confruntat cu un reading slump cum nu cred ca am mai avut vreodată. Trebuia să știu că...

0 0 votes
Article Rating
Diana Mîndrilă este redactor Booknation.ro de 359 zile și a scris până acum 50 articole. Se află pe poziția 16 din 53 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Diana Mîndrilă aici. Diana Mîndrilă are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Iubesc să citesc, să explorez infinitatea de lumi noi ce îmi descoperă cărțile, să vorbesc și să scriu despre ele. Visez să îmi tapetez pereții cu rafturi pline de cărți și ador cafeaua și ciocolata cu lichior. Cam asta mi-s!
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments