Recenzie „Balanța Puterii” de Monica Ramirez

de | apr. 20, 2017 | Beletristică, Ficțiune, Mister, Mister, Recenzii cărți, Romantism, Suspans

🔥 CARTEA BALANȚA PUTERII ARE REDUCERE PE:

După plot twistul de le finalul volumului doi al seriei Alina Marinescu, credeam că firul epic al volumului trei este de-a dreptul previzibil. Nici vorbă. Autoarea Monica Ramirez a reușit să mențină intacte emoția și suspansul și de această dată.

Moartea lui Alex nu doar că îi distruge psihicul, dar o și face să se îndepărteze de toți prietenii săi. Și nu oricum. Ea își schimbă numele în Mina și pleacă în cele mai periculoase și mai tenebre misiuni, plimbându-se pe la toate filialele Elite din lume. În Grecia îl întâlnește pe agentul Kosmas, pe care îl va lua cu ea în cele mai importante misiuni Elite. Într-una din ele, cei doi sunt capturați de niște membri Al’Qaeda și duși într-una din celulele lor pentru interogări. Nimic nu părea să-i mai salveze de data aceasta. Doar că interogatorul lor era de fapt Alex Therein…care nu a ezitat o clipă din a elimina pe toți așa zișii săi colegi, chiar cu riscul de a da cu piciorul la 7 ani în care a reușit, cu greu, să se infiltreze și să devină de-al lor. Cu toate acestea, însă, Alina, nu a știut niciodată cine a fost adevăratul ei salvator, Kosmas însușindu-și acest rol, la cererea lui Alex…o altă minciună adăugată la cele care i-au format lumea.

Din pricina aparițiilor dese în jurul membrilor Al’Qaeda, Alina intră în vizorul CIA, iar agentul Marius Stephano are misiunea de a o seduce. Ironic,nu? Marius este complet sedus de Alina și viceversa, iar acesta nu mai este nici măcar în stare de a-și duce misiunea la bun sfarsit. Cu toate acestea, Alina este capturată de CIA. Desigur că este eliberată după intervenția lui Brett, acesta încheind chiar un parteneriat cu Roger, șeful CIA. Elite și CIA lucrează acum împreună..vă dați seama cât de inedite vor deveni lucrurile

Următoarele minute deveniră un amalgam cețos, adrenalina acționând pe post de catalizator în fața furiei inamicilor. Țipetele agonizante prevestind iminența morții se amestecară cu mormăielile guturale și zgomotul înfundat al luptei corp la corp, toate întrepătrunse cu focurile arsurzitoare ale armelor (…) Și urletele.Urletele, scâncetele, horcăielile înfiorătoare ale plămânilor înecați în sânge, peste care prima păcănitul armelor automate folosite pană la epuizare.

Dacă îți place recenzia cărții BALANȚA PUTERII, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Monica Ramirez

La scurt timp după încheierea parteneriatului, apar mai multe breșe de securitate, atât în misiunile Elite, cât și în cele CIA, care duc la adevărate dezastre. Se pare că ambele organizații vor trebui să descopere cârtița și să-i dejoace planurile, înainte să mai piardă și alți agenți.

În plus, Elite trebuie să își crească rata misiunilor reușite și să avanseze mulțumitor cu misiunea Al’Qaeda, dacă nu vrea să aibă parte de o restructurare.

Toate aceste presiuni care o frământă neîntrerupt pe Alina..misiunile și pericolul de zi cu zi…nu o fac să dea înapoi în fața dragostei și mai încearcă o dată să fie fericită. Dar în lumea ei, totul este relativ, la fel și fericirea.

Brațele lui Marius se ridicară picurând din apă pentru a o putea strânge la pieptul său, iar ea fu brusc invadată de o satisfacție puternică și o senzație de apartenență așa cum nu mai simțise vreodată. „I-am mai aparținut vreodată cuiva cu adevărat? ”se întrebă. „Niciodată…n-am aparținut niciodată nimănui…n-am aparținut de niciunde ”

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA BALANȚA PUTERII CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: BALANȚA PUTERII
Autor: Monica Ramirez
An apariție : 2010
Editura: LIBREX
Nr. Pagini: 477
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1384

Alte recenzii de la Monica Ramirez:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Povestea unui înger păzitor: După ce Patrick a murit, Mia și-a dorit ca toată lumea ei să se sfârșească. Și aproape că a reușit să facă asta după ce s-a aruncat în marea care i-a răpit viața celui pe care îl iubea. A lăsat valurile să îi înconjoare trupul, însă ceva...

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

O seară de poker, un show și o iubire interzisă... Ea este cea mai bună jucătoare de poker, el este un magnat arogant care, uneori, după o zi de muncă, preferă să joace poker cu niște prieteni vechi. Așa se întâlnesc Kate Monroe și Cooper Montgomery, într-o seară când...

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Am de mult timp cartea aceasta în lista de must read și habar n-am de ce mi-a luat așa mult timp să ajung s-o citesc având în vedere cât de mult mi-a plăcut. Am auzit multe lucruri bune prin online și de data asta chiar au fost pe bună dreptate deoarece a fost scrisă...

0 0 votes
Article Rating
Bianca Lăpuștea este redactor Booknation.ro de 2174 zile și a scris până acum 11 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Bianca Lăpuștea aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments