Recenzie ,, Bilete înveninate” de Vi Keeland & Penelope Ward

by | Jul 28, 2020 | noaff, Recenzii cărți

Charlotte Darling se află într-o perioadă neagră a vieții ei după ce logodnicul ei a înșelat-o chiar înainte de nuntă, ceea ce a dus la ruperea logodnei lor. Pentru că Todd era șeful ei, acum și-a pierdut și slujba iar tot ce i-a rămas de făcut este să vânda rochia de mireasă pe care nu a mai apucat să o poarte.

,,Bilete înveninate” marchează o altă carte romance de succes, pe care nu ai cum sa nu o îndrăgești, fiind perfectă pentru un weekend relaxant, în care vrei să te cufunzi într-o poveste de dragoste frumoasă și extrem de picantă.

,,Totul a început cu un misterios bilețel albastru ascuns într-o rochie de mireasă. Ceva albastru. Mă aflam într-un magazin cu haine vintage, unde am făcut o descoperire uluitoare. Cusut în căptușeala unei fabuloase rochii de mireasă era cel mai încântător mesaj pe care îl citisem vreodată.” Multumesc Libris.ro.

Charlotte probează rochia și se îndrăgostește de ea și decide să dea rochia ei la schimbul rochiei minunate cu pene care împreună cu micul bilet reprezentau pentru ea faptul că iubirea adevărată încă există. Dar cum de ajunsese această rochie să fie vândută? Cine era Reed Eastwood și ce îi făcuse Alisson acestui bărbat minunat?

Charlotte îl găsește pe Reed Eastwood, un bărbat fermecător. Printre pozele de pe facebook-ul lui ea găsește și o poză cu Alisson și află că nunta lor nu a mai avut loc. Ea decide să programeze o întâlnire cu el, așa că programează vizionarea unui apartament de 12 milioane de dolari pe care nu și l-ar permite niciodată.

A doua zi când se trezește din mahmureală și realizează ce a făcut, ea alege să își continue jocul, se îmbracă într-o rochie frumoasă și o pereche de tocuri și pleacă spre vizionare unde este lovită de o cu totul altă față a bărbatului romantic din spatele biletului.

Reed o demască, o ironizează și îi face morală iar vorbele lui sunt picătura care au umplut paharul iar sufletul ei clachează și se revarsă în lacrimi amare.

Iris Locklear, o doamnă în vârstă care o aude plângând, începe să îi povestească despre iubirea vieții ei și despre povestea lor care se aseamană atât de mult cu a lui Charlotte.

Pare că Iris reprezintă o șansă la o nouă viață pentru Charlotte pentru că ea conducea o companie renumită de administrare a proprietăților imobiliare înființată cu mulți ani în urmă cu soțul ei și decide să îi ofere lui Charlotte un post aici.

Însă șocul lui Charlotte apare atunci când află că Reed este nepotul lui Iris și că ea avea să fie asistenta personală a amândurora.

După ce depășesc șocul reîntâlnirii și acceptă că vor lucra împreună, totul între ei pare să iasă cu scântei urmate de bilete înveninate lăsate de Reed pe biroul ei. Încă departe de bărbatul romantic și dulce, Reed nu ratează nicio ocazie să o tachineze pe Charlotte iar în curând cei doi devin cei mai apropiați inamici a căror chimie este palpabilă de la o poștă!

Curând, Charlotte își face o listă de nebunii, este șocată să afle că și Reed își face propria listă de nebunii iar cei doi cad de comun acord să se ajute unul pe celălalt cu îndeplinirea lor.

Atras la fel de mult de Charlotte, ezitarea și refuzurile lui Reed sunt inexplicabile până în momentul în care adevărul iese la iveală total neașteptat și dureros pentru femeia care începe să îl iubească. Când Charlotte află secretul lui Reed, lacrimile și compasiunea pun stăpânire pe ea și este gata să accepte tot ce înseamnă să îl iubească pe Reed, fără să repete greșelile lui Allison. Și astfel, după o noapte de iubire, Reed promite să nu se mai repete nimic între el și Charlotte dar pare că universul face tot ce e posibil să îi aducă împreună iar. Destinul și-a spus cuvântul de la bun început dar Reed i se împotrivește în fiecare secundă. Autoarele Penelope Ward și Vi Keeland au ținut morțiș să pastreze suspansul.

Dar Reed și-ar fi dorit să o aibă iar atunci când simte că îi scapă printre degete, panica pune stăpânire pe el. Când Charlotte se îndreaptă spre Roma pentru a-și îndeplini ultima dorință din lista cu nebunii, Reed înnebunește de gelozie. Cu o ultimă dorință drumul lor pare să se termine. Dar dacă sfârșitul este de fapt un nou început?

Titlu: Bilete înveninate
Autor: Vi Keeland
,
Penelope ward
An apariție : 2020
Editura: TREI
Nr. Pagini: 350
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Publicată la 28.07.2020
Nota recenzorului: 9/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Înfruntarea” de Rebecca Ross

Recenzie “Înfruntarea” de Rebecca Ross

  Am ajuns într-un final și la al doilea volum din serie, asta după ce am crezut că nu există nicio serie, doar o singură carte, stand alone. Mi-a plăcut foarte mult Rebecca Ross și i-am admirat stilul și curajul în relatarea acestei povești YA, care bifează...

Recenzie ”Și-am privit cu toții spre cer…” de Tommy Wallach

Recenzie ”Și-am privit cu toții spre cer…” de Tommy Wallach

Cea mai frumoasă perioadă din viața unui om este adolescența, respectiv anii de liceu. Cel mai bun jucător e baschet, Peter, se teme de acest lucru. Eliza numără orele până când va scăpa de Seattle, orașul său natal și de reputația sa. Anita, este o fată cu o viață...

Recenzie ”Lumina unui nou început” de Agnès Martin-Lugand

Recenzie ”Lumina unui nou început” de Agnès Martin-Lugand

Titlu: Lumina unui nou început Titlu-original: À la lumière du petit matin Autor: Agnès Martin-Lugand Editura: Trei An apariție: 2018 Număr de pagini: 352 Am auzit prima dată de Agnès Martin-Lugand de la o prietenă ce abia aștepta să meargă la faimoasa lansare a...

Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 188 zile și a scris până acum 61 articole. Se află pe poziția 20 din 146 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments