Recenzie ,, Bilete înveninate” de Vi Keeland & Penelope Ward

de | iul. 28, 2020 | noaff, Recenzii cărți

Charlotte Darling se află într-o perioadă neagră a vieții ei după ce logodnicul ei a înșelat-o chiar înainte de nuntă, ceea ce a dus la ruperea logodnei lor. Pentru că Todd era șeful ei, acum și-a pierdut și slujba iar tot ce i-a rămas de făcut este să vânda rochia de mireasă pe care nu a mai apucat să o poarte.

,,Bilete înveninate” marchează o altă carte romance de succes, pe care nu ai cum sa nu o îndrăgești, fiind perfectă pentru un weekend relaxant, în care vrei să te cufunzi într-o poveste de dragoste frumoasă și extrem de picantă.

,,Totul a început cu un misterios bilețel albastru ascuns într-o rochie de mireasă. Ceva albastru. Mă aflam într-un magazin cu haine vintage, unde am făcut o descoperire uluitoare. Cusut în căptușeala unei fabuloase rochii de mireasă era cel mai încântător mesaj pe care îl citisem vreodată.” Multumesc Libris.ro.

Charlotte probează rochia și se îndrăgostește de ea și decide să dea rochia ei la schimbul rochiei minunate cu pene care împreună cu micul bilet reprezentau pentru ea faptul că iubirea adevărată încă există. Dar cum de ajunsese această rochie să fie vândută? Cine era Reed Eastwood și ce îi făcuse Alisson acestui bărbat minunat?

Charlotte îl găsește pe Reed Eastwood, un bărbat fermecător. Printre pozele de pe facebook-ul lui ea găsește și o poză cu Alisson și află că nunta lor nu a mai avut loc. Ea decide să programeze o întâlnire cu el, așa că programează vizionarea unui apartament de 12 milioane de dolari pe care nu și l-ar permite niciodată.

A doua zi când se trezește din mahmureală și realizează ce a făcut, ea alege să își continue jocul, se îmbracă într-o rochie frumoasă și o pereche de tocuri și pleacă spre vizionare unde este lovită de o cu totul altă față a bărbatului romantic din spatele biletului.

Reed o demască, o ironizează și îi face morală iar vorbele lui sunt picătura care au umplut paharul iar sufletul ei clachează și se revarsă în lacrimi amare.

Iris Locklear, o doamnă în vârstă care o aude plângând, începe să îi povestească despre iubirea vieții ei și despre povestea lor care se aseamană atât de mult cu a lui Charlotte.

Pare că Iris reprezintă o șansă la o nouă viață pentru Charlotte pentru că ea conducea o companie renumită de administrare a proprietăților imobiliare înființată cu mulți ani în urmă cu soțul ei și decide să îi ofere lui Charlotte un post aici.

Însă șocul lui Charlotte apare atunci când află că Reed este nepotul lui Iris și că ea avea să fie asistenta personală a amândurora.

După ce depășesc șocul reîntâlnirii și acceptă că vor lucra împreună, totul între ei pare să iasă cu scântei urmate de bilete înveninate lăsate de Reed pe biroul ei. Încă departe de bărbatul romantic și dulce, Reed nu ratează nicio ocazie să o tachineze pe Charlotte iar în curând cei doi devin cei mai apropiați inamici a căror chimie este palpabilă de la o poștă!

Curând, Charlotte își face o listă de nebunii, este șocată să afle că și Reed își face propria listă de nebunii iar cei doi cad de comun acord să se ajute unul pe celălalt cu îndeplinirea lor.

Atras la fel de mult de Charlotte, ezitarea și refuzurile lui Reed sunt inexplicabile până în momentul în care adevărul iese la iveală total neașteptat și dureros pentru femeia care începe să îl iubească. Când Charlotte află secretul lui Reed, lacrimile și compasiunea pun stăpânire pe ea și este gata să accepte tot ce înseamnă să îl iubească pe Reed, fără să repete greșelile lui Allison. Și astfel, după o noapte de iubire, Reed promite să nu se mai repete nimic între el și Charlotte dar pare că universul face tot ce e posibil să îi aducă împreună iar. Destinul și-a spus cuvântul de la bun început dar Reed i se împotrivește în fiecare secundă. Autoarele Penelope Ward și Vi Keeland au ținut morțiș să pastreze suspansul.

Dar Reed și-ar fi dorit să o aibă iar atunci când simte că îi scapă printre degete, panica pune stăpânire pe el. Când Charlotte se îndreaptă spre Roma pentru a-și îndeplini ultima dorință din lista cu nebunii, Reed înnebunește de gelozie. Cu o ultimă dorință drumul lor pare să se termine. Dar dacă sfârșitul este de fapt un nou început?

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: BILETE ÎNVENINATE
Autor: Vi Keeland
,
Penelope ward
An apariție : 2020
Editura: TREI
Nr. Pagini: 350
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 380

Alte recenzii de la Vi Keeland:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Ora 25” de Constantin Virgil Gheorgiu

Recenzie “Ora 25” de Constantin Virgil Gheorgiu

Societatea din care faceți parte crede chiar că fiecare om este perfect înlocuibil. O carte premoniție. Cu siguranță Constantin Virgil Gheorgiu a fost un vizionar care a prevăzut că va exista cândva în viitor acest schimb de putere între om și tehnică. Mai întâi...

Recenzie „Anna Hibiscus. Bravo, Anna Hibiscus! (vol I & II)”

Recenzie „Anna Hibiscus. Bravo, Anna Hibiscus! (vol I & II)”

"Anna Hibiscus" și "Bravo, Anna Hibiscus!" sunt două volume de povestiri despre o fetiță care locuiește în Africa ("extraordinara Africă!"), alături de familia ei extinsă (numeroasă!). Bunicii ei sunt tradiționaliști, și încearcă să îi facă pe ceilalți membri ai...

Recenzie ”Trebuie să vorbim despre Kevin” de Lionel Shriver

Recenzie ”Trebuie să vorbim despre Kevin” de Lionel Shriver

               N-a primit degeaba cartea aceasta premiul Orange în 2015. Este atât de bine scrisă, atât de dezinhibată, sinceră și intra atât de adânc în miezul problemei încât a fost o încântare s-o citesc cu toate că tratează un subiect incomod, delicat și...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 1045 zile și a scris până acum 262 articole. Se află pe poziția 5 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments