🔥 CARTEA BINECUVÂNTATE NE FIE DORURILE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

În paginile cărţii mele veţi regăsi viaţa noastră, aşa cum o ştim, cea care adună zi după zi în colecţia sa toate fiinţele bunului Dumnezeu, fiecare cu un suflet bine garnisit cu toate sentimentele, unele mai pregnante ca altele, dar la fel de adevărate ca lacrima şi surâsul.

O mai bună desciere a cărţii decât cea a autoarei Carmen Voinea-Răducanu nu poate fi făcută. Binecuvântate ne fie dorurile este o colecţie de povestiri, ordonate alfabetic, care te trec prin toate stările, de la hohote de râs la un sentiment profund de durere.

Fiecare poveste are la final o cugetare din partea autoarei, ca o reîmprospătare a sentimentului care ţi-l provoacă, pentru a-ţi da un nou motiv de meditaţie.

Da, Fericirea pentru mine ţine de suflet, de spiritualitate, e o stare de graţie, care îmi reaminteşte de Divinitate, de grădina Edenului înainte de păcatul primodial! Fericiea asta o căutăm continuu şi câteodată, când obosim, în ochi ne apare ceva misterios, o melancolie în privire care nu ţine de trup, ci numai şi numai de suflet, de trăirile lui- eu cred cu adevărat că ochii sunt fereastra către întregul univers al sufletului nostru, locul în care cu siguranţă ne putem regăsi fericirea pierdută, trăită ori niciodată simţită.

Fiecare carte ajunge la noi într-un anumit mod şi cred că mereu ajungem să o citim la momentul potrivit.

Am văzut zilele acestea un interviu cu autoarea, Carmen Voinea-Răducanu , mi-a plăcut cum a vorbit, am simţit o enegie pozitivă.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Carmen Voinea-Răducanu

Mi-am amintit atunci că am o carte scrisă de ea în bibliotecă, care aştepta cuminte să fie citită. Trebuie să recunosc că a mai fi stat acolo dacă nu vedeam interviul. Deşi aveam o altă carte începută am zis că acum e momentul să o încep şi mă bucur de decizia luată.

Poveştile de viaţă par foarte reale, undeva cândva sigur s-au întâmplat sau se vor întâmpla. Unele sunt haioase, altele triste, dar parcă toate au o profunzime aparte şi asta datorită modului de a scrie al lui Carmen Voinea-Răducanu , o autoare care scrie cu sufletul.

Al cui e meritul că un om s-a născut sub un cer mai senin, pe un câmp mai rodnic, lângă o apă mai lină, într-o ţară mai bogată, într-o societate mai dreaptă? Oare cu ce suntem mai buni de vreme ce nu noi ne-am hotărât locul naşterii, ci acesta ne-a fost dăruit nouă şi străbunilor noştri de către un Dumnezeu al tuturor oamenilor?

Lectură plăcută !!!

🔥 CARTEA BINECUVÂNTATE NE FIE DORURILE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Binecuvântate Ne Fie Dorurile
Autor: Carmen Voinea-Răducanu
An apariție : 2018
Editura: FOR YOU
Nr. Pagini: 253
Limba: Română
Gen Literar: Literatura romana
Publicată la 5.11.2018
Nota recenzorului: 10/10

Avatar
Autor: Daniela
Daniela e Redactor Foarte Activ
Redactor de 1183 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Daniela