Recenzie „Blestemul moștenirii” de Mirela Oprea

de | aug. 14, 2017 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA BLESTEMUL MOȘTENIRII ARE REDUCERE PE:

„Blestemul moștenirii” este și va rămâne cea mai bună carte pe care am citit-o în 2017. Nu pot să spun decât wow și să-i mulțumesc autoarei pentru minunata carte pe care am savurat-o într-un interval relativ scurt. Eu o felicit pe Mirela Oprea pentru creația care mi-a intrat la suflet și a ajuns în „Top 5 cărți preferate”❤ ocupând ultimul loc rămas liber.😍 Felicitări😘

Acest roman reprezintă povestea ducelui David Phillip Pierce, moștenitorul unui vast imperiu și al unui rang pe măsură averii sale. Un duce ce și-a mințit soția: Nu-i dezvăluise identitatea sa adevărată. Frumoși, împliniți și extrem de fericiți, Lauren și David merg peste tot împreună.

„Trăiau un vis de nedescris. Își dăruiseră unul altuia încrederea și iubirea necondiționată. Găsiseră dragostea și fericirea așa cum nu-şi imaginaseră să existe vreodată”

Iubirea este sentimentul cel mai frumos pe care îl poate simți o persoană. Dacă faci liniște poți auzi glasurile celor două inimi cum își vorbesc în același ritm, cu aceeași intensitate, cu aceeași dorință, cu aceeași fericire pe care o simt: s-au regăsit, iar acum formează întregul perfect. Iar fericirea lor este accentuată de rodul acestei mari iubirii care crește în pântecele lui Lauren.

Dacă îți place recenzia cărții BLESTEMUL MOȘTENIRII, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Mirela Oprea

Atunci când David decide că a sosit momentul ca Lauren să-i cunoască familia, situația începe să devină din alb, gri apoi cu repeziciune devine obscur.

Mama lui David, nu este de acord ca fiul său să fie căsătorit cu o fată obișnuită, însă se conformează pe moment. David pleacă într-o călătorie unde suferă un accident și stă în comă câteva zile, în tot acest timp, Lauren naște nu o fetiță, ci două fete extrem de frumoase.

Însă mama lui David nu vrea două moștenitoare, așa că nu-i dă de ales lui Lauren: Una dintre fetițe trebuie să dispară și odată cu ea și Lauren. Și exact așa se întâmplă. Dar moartea deja avea alte planuri pregătite pentru ea.

După 21 de ani, trecutul se reîntoarce, morți reînvie, iar destinele se schimbă în doar câteva secunde.
Alexandra Pierce, singura moștenitoare a averii familiei Pierce. O tânără extrem de frumoasă, dar extrem de rece și rea cu cei din jurul său,- care crede că totul i se cuvine-, moare într-un accident de maşină.

„La urma urmei ce valoare aveau banii în lipsa fericirii?!”

Iar atunci când li se destăinuie întregul adevăr că fiica sa și Lauren nu sunt moarte, David pleacă în căutarea lor, iar atunci când le găsește îi propune Alionei să-i ia locul Alexandrei. Însă înainte să moară, aceasta atentase la viață lui Dylan, iar acesta își dorește să-l răzbune pe prietenul său care a murit din cauza ei. Oare va reuși sau se va îndrăgosti de falsa „scorpie”?

Recomand acest roman în primul rând pentru că e o oază de liniște, în al doilea rând îți oferă lecții de viață, iar în al treilea rând îmi plac la nebunie protagoniștii care sunt distincți, dar perfecți. O carte prea bună pentru a fi ocolită. Lectură plăcută❤

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA BLESTEMUL MOȘTENIRII CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Blestemul Moștenirii
Autor: Mirela Oprea
An apariție : 2017
Editura: TRITONIC
Nr. Pagini: 465
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1335

Alte recenzii de la Mirela Oprea:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Totul începe cu o iubire interzisă... Annalise și Bennett fac cunoștință în momentul în care află că se vor lupta pentru același post de muncă. Aceștia sunt gata să își pună armele la bătaie și să scoată tot ce au mai bun pentru a câștiga. Numai că între ei și...

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Celestine North, perfectă printre Defecți... Celestine North este acum fugară, dar toată lumea o privește ca pe o eroină. Celestine este cea mai Defectă și cea mai însemnată persoană din toată țara, dar e un exemplu. Nimeni nu a făcut ce a reușit ea să facă față de...

Recenzie ”Defecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Defecți” de Cecelia Ahern

Defecți într-o lume Defectă Celestine North este o tânără care trăiește într-o țară defectă și crudă. În lumea lor, greșelile, păcatele, minciunile și închipuitele trădări aduse statului sunt pedepsite crunt. Ghilda este cea care dă sentințele, iar din Ghildă face...

0 0 votes
Article Rating
Denisa Alina este redactor Booknation.ro de 1931 zile și a scris până acum 35 articole. Se află pe poziția 1 din 40 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Denisa Alina aici. Denisa Alina are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Buna, mă numesc Denisa Alina sunt o fire încăpățânată, nu suport să mi se spună ce să fac😊, sociabilă și nebunatică. Îmi plac la nebunie motocicletele, tatuajele, adrenalina, viteza și muzica. Genul meu preferat de cărți sunt cele de DRAGOSTE, ce m-au facut să intru în această lume a creației unde muritorii de rând pot visa. Cărțile mele preferate sunt Martora de Nora Roberts, Zece respirații scurte de K. A. TUCKER și Te aștept de Jennifer L. Armentrout❤
Subscribe
Notify of
guest

1 Comentariu
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Barbalata Mirela

Din pacate nu am reusit sa citesc nimic de aceasta autoare. Dar cartile Mirelei Oprea le am pe lista de dorinte 🙂