Recenzie „Blestemul moștenirii” de Mirela Oprea

Titlu: Blestemul Moștenirii
Autor: Mirela Oprea
An apariție : 2017
Editura: Tritonic
Nr. Pagini: 465
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Denisa Alina
Publicată la 14.08.2017
Nota recenzorului: n/a
Recenzie „Blestemul moștenirii” de Mirela Oprea
Acordă o notă

“Blestemul moștenirii” este și va rămâne cea mai bună carte pe care am citit-o în 2017. Nu pot să spun decât wow și să-i mulțumesc autoarei pentru minunata carte pe care am savurat-o într-un interval relativ scurt. Eu o felicit pe Mirela Oprea pentru creația care mi-a intrat la suflet și a ajuns în “Top 5 cărți preferate”❤ ocupând ultimul loc rămas liber.😍 Felicitări😘

Acest roman reprezintă povestea ducelui David Phillip Pierce, moștenitorul unui vast imperiu și al unui rang pe măsură averii sale. Un duce ce și-a mințit soția: Nu-i dezvăluise identitatea sa adevărată. Frumoși, împliniți și extrem de fericiți, Lauren și David merg peste tot împreună.

“Trăiau un vis de nedescris. Își dăruiseră unul altuia încrederea și iubirea necondiționată. Găsiseră dragostea și fericirea așa cum nu-şi imaginaseră să existe vreodată”

Iubirea este sentimentul cel mai frumos pe care îl poate simți o persoană. Dacă faci liniște poți auzi glasurile celor două inimi cum își vorbesc în același ritm, cu aceeași intensitate, cu aceeași dorință, cu aceeași fericire pe care o simt: s-au regăsit, iar acum formează întregul perfect. Iar fericirea lor este accentuată de rodul acestei mari iubirii care crește în pântecele lui Lauren.

Atunci când David decide că a sosit momentul ca Lauren să-i cunoască familia, situația începe să devină din alb, gri apoi cu repeziciune devine obscur.

Mama lui David, nu este de acord ca fiul său să fie căsătorit cu o fată obișnuită, însă se conformează pe moment. David pleacă într-o călătorie unde suferă un accident și stă în comă câteva zile, în tot acest timp, Lauren naște nu o fetiță, ci două fete extrem de frumoase.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Mirela Oprea.

Însă mama lui David nu vrea două moștenitoare, așa că nu-i dă de ales lui Lauren: Una dintre fetițe trebuie să dispară și odată cu ea și Lauren. Și exact așa se întâmplă. Dar moartea deja avea alte planuri pregătite pentru ea.

După 21 de ani, trecutul se reîntoarce, morți reînvie, iar destinele se schimbă în doar câteva secunde.
Alexandra Pierce, singura moștenitoare a averii familiei Pierce. O tânără extrem de frumoasă, dar extrem de rece și rea cu cei din jurul său,- care crede că totul i se cuvine-, moare într-un accident de maşină.

“La urma urmei ce valoare aveau banii în lipsa fericirii?!”

Iar atunci când li se destăinuie întregul adevăr că fiica sa și Lauren nu sunt moarte, David pleacă în căutarea lor, iar atunci când le găsește îi propune Alionei să-i ia locul Alexandrei. Însă înainte să moară, aceasta atentase la viață lui Dylan, iar acesta își dorește să-l răzbune pe prietenul său care a murit din cauza ei. Oare va reuși sau se va îndrăgosti de falsa “scorpie”?

Recomand acest roman în primul rând pentru că e o oază de liniște, în al doilea rând îți oferă lecții de viață, iar în al treilea rând îmi plac la nebunie protagoniștii care sunt distincți, dar perfecți. O carte prea bună pentru a fi ocolită. Lectură plăcută❤

ACUM GĂSEȘTI BLESTEMUL MOȘTENIRII PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

Îmi place povestea, personajele, situațiile. Îmi place totul, iar poveste și romanul sunt reușite și din punctul meu de vedere trebuie descoperite. Nu vă feriți să citiți acest roman, vă asigur că merită.

Aspecte Negative:

Aș fi vrut să nu se fi terminat atât de repede...Cred că încă 200 de pagini ar mai fi trebuit scrise😂 E doar părerea mea sinceră😊😘😇

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Website Comments

  1. Barbalata Mirela
    Reply

    Din pacate nu am reusit sa citesc nimic de aceasta autoare. Dar cartile Mirelei Oprea le am pe lista de dorinte 🙂

POST A COMMENT.