Recenzie ”Casa de sare și amărăciuni” de Erin A. Craig

de | dec. 29, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA CASA DE SARE ȘI AMĂRĂCIUNI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

La Highmoor erau câdnva douăsprezece surori. Acum patru dintre ele lipsesc pentru că și-au pierdut viața lasând în urma lor doar doliu și zvonuri despre familia Thaumas care ar fi blestemată.

Annaleigh crede că ultima soră care a murit a fost ucisă și vrea să investigheze și să afle dacă familia ei este în pericol. Însă atunci când Morella, mama lor vitregă anunță că este însărcinată cu fratele lor, viața în familia Thaumas se schimbă. În locul doliului, familia poartă acum haine pline de culori și își doresc să aibă parte în sfârșit de fericire.

Surorile află curând de o ușă secretă pe care o folosea Pontus, zeul oceanului, iar atunci când o găsesc, ele încep să treacă seară de seară prin acea ușă, ajungând la baluri și la petreceri, dansând cu o mulțime de bărbați care nu le cunoșteau și care nu credeau zvonurile pentru că nu le știau.

Astfel, Annaleigh îl cunoaște pe Cassius, un tânăr chipeș cu care se mai întâlnise întâmplător înainte, iar inima ei începe să bată numai pentru el.

Când micuța Verity îi arată lui Annaleigh ororile pe care le desenează, când ea însăși începe să aibă viziuni cu surorile ei moarte, o teamă se aprinde înăuntrul ei. Dacă blestemul este adevărat? Dacă sunt bântuite sau blestemate? Când tot mai mulți apropiați încep să moară, Annaleigh nu mai are încredere în nimeni, nici măcar în Cassius.

Dar el îi câștigă încrederea și încep să investigheze împreună, iar ceea ce aveau să afle era de mii de ori mai îngrozitor. Cine ar dori răul unei familii întregi? Cine ar dori răul unor fetițe? Când ea și sora ei descoperă adevărul, ele știu că nimeni altcineva nu trebuie să mai afle. Dar care este oare acest adevăr? Există prea mult întuneric, însă un lampion poate schimba totul.

O poveste despre zei, o amintire al unui vechi desen animat, o carte înfricoșătoare dar frumoasă. Casa de sare și amărăciuni s-a ridicat la așteptările mele, însă nu le-a întrecut. M-aș fi așteptat la ceva mai mult, la un final mai complex, mai detaliat, mai diferit.

Personajele au fost fascinante iar povestea, deși inspirată dintr-o alta, a fost plină de intrigă și mi-a trezit o mulțime de suspiciuni și de bănuieli. Totuși, finalul a fost foarte grăbit, de parcă ar mai putea urma ceva. Cine știe? A fost o carte frumoasă și nu știu dacă doar eu cred asta, dar a avut și anumite secvențe demne de un thriller, ceea ce a făcut-o cu atât mai interesantă și mai dinamică!

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții CASA DE SARE ȘI AMĂRĂCIUNI?

Vezi toată lista de cărți scrise de Erin A. Craig sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA CASA DE SARE ȘI AMĂRĂCIUNI CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Casa De Sare și Amărăciuni
Autor: Erin A. Craig
An apariție : 2020
Editura: CORINT
Nr. Pagini: 399
Limba: Română
Gen Literar: Fantasy
Publicată la 29.12.2020
Nota recenzorului: 9

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Antrenează-ți creierul” de Joe Dispenza

Recenzie ”Antrenează-ți creierul” de Joe Dispenza

Antrenează-ți creierul este o carte despre tehnicile și strategiile de transformare mentală, scrisă într-un mod specific, care poate fi asemănată cu o lucrare din domeniul medical. Joe Dispenza este, la bază, doctor în chiropractica și a studiat zeci de ani mintea...

Recenzie ”Fata din Zlataust” de Ionel Teodoreanu

Recenzie ”Fata din Zlataust” de Ionel Teodoreanu

"Fata din Zlataust" scrisă de Ionel Teodoreanu iarăși ne demonstrează cât de frumos și melodios scriu ai noștri. Nu trebuie să neglijăm literatura noastră română, pentru că așa perle nu se găsesc deseori printre cărțile renumite în toată lumea. Când de-abia la...

Recenzie ”Un fiu” de Alejandro Palomas

Recenzie ”Un fiu” de Alejandro Palomas

„Un fiu” de Alejandro Palomas este o poveste frumoasă, cu personaje care te fac să simți fiecare sentiment scris. Am citit foarte multe recenzii pozitive despre această carte și adevărul este că toate laudele erau meritate. O poveste care se întâmplă într-un timp...

0 0 votes
Article Rating
Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 606 zile și a scris până acum 165 articole. Se află pe poziția 5 din 42 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments