Recenzie ,,Chimie perfectă” de Simone Elkeles

by | Nov 1, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA CHIMIE PERFECTĂ ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

  Brittany Ellis are o viață complicată și toată existența surorii ei, Shelley, depinde de ea. Dacă Brit nu ar avea grijă de ea, părinții lor ar interna-o într-un sanatoriu. Dar Brit își sacrifică tot viitorul pentru a lupta pentru sora ei. În prima zi la liceul ea se intersectează cu Alex Fuentes, membru al unei bande de cartier, Latino Blood, unun dintre tipii răi, unul dintre cei de care ea trebuie să se ferească.

Nici Alex nu are o viață ușoară pentru că la doar șase ani a trecut prin momente pline de suferință iar de atunci are grijă de cei doi frați mai mici, Carlos și Luis. Ei  fac parte dintr-o familie de imigranți mexicani iar eticheta pe care o au pe spate l-a împins pe Alex la lucruri extreme pentru a-i proteja.

În prima zi Alex și Brit se ceartă și află că vor fi parteneri de laborator la chimie. Ei provin din lumi total diferite dar ceva începe să îi lege curând. Printre tachinări și replici acide, ei încep să se cunoască și să se destăinuie unul celuilalt spunându-și cele mai întunecate secrete.

Brittany este la un pas de a claca din cauza celor dragi care o stresează zi de zi iar atunci când Alex face un sacrificiu pentru ea, totul se schimbă. Când doar părinții rămân singurele piedici în fața iubirii lor, Alex și Brittany ajung împreună și trec printr-o mulțime de momente frumoase dar și complicate.

Dar nu este ușor să faci parte dintr-o bandă iar atunci când Latino Blood se implică prea mult în viața sa, el riscă să o piardă pe Brittany. Minciunile ies la iveală și îi distrug iar totul poate fi destrămat într-o secundă. Cum se va încheia iubirea lor perfectă?

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Simone Elkeles

Chimie perfectă este una dintre primele mele lecturi omance și nu aș putea să am vreodată o părere negativă despre această carte sau despre această serie. Acest volum este scris cu scene pline de umor, de sarcasm, de iubire și de adrenalină.

Ceea ce trăiesc Alex și Brittany este o poveste de dragoste sinceră, supusă unor încercări dificile dar frumoase. Alex Fuentes este unul dintre personajele mele masculine preferate și probabil că aici este vorba și de prima dragoste care nu se uită niciodată! pentru că nu aș putea să îi ofer vreodată acestei serii un alt punctaj decât cel maxim.

Am adorat implicațiile bandei Latino Blood pentru că aduce dinamică și suspans și îl împinge pe Alex la gesturi și acțiuni extreme în dorința de a face orice pentru iubire! Dacă nu i-ați cunoscut încă pe frații Fuentes, cred că acum este timpul și sunt sigură că nu veți regreta!

Titlu: Chimie Perfectă
Autor: Simone Elkeles
An apariție : 2012
Editura: CORINT
Nr. Pagini: 413
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 1.11.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Mica enciclopedie Lykke” de Meik Wiking

Recenzie “Mica enciclopedie Lykke” de Meik Wiking

Ca și "Mica enciclopedie Hygge", și "Mica enciclopedie Lykke" mi-a plăcut mult. Deși i-au lipsit ilustrațiile și pozele faine din prima. În fine, asta nu e o problemă. Cartea de dezvoltare personală a fost publicată în anul 2017 și autorul ei este Meik Wiking,...

Recenzie ” Northanger Abbey” de Jane Austen

Recenzie ” Northanger Abbey” de Jane Austen

Rezumat: Tânăra Catherine, de o condiție oarecum modestă, primește oferta făcută de un cuplu vecin, familia Allen, de a petrece împreună cu aceștia câteva săptămâni de vacanță la Bath. Ajungând acolo leagă, cu peripeții și emoții, relații de prietenie cu câțiva...

Recenzie ”Dominic” de Sorin Oprea

Recenzie ”Dominic” de Sorin Oprea

Bună să vă fie inima și sufletul în armonie! Ce se mai întâmplă prin viața voastră nou? Oare mai ieșim și noi la un ceai fizic în următoarele 3 luni sau tot din casă ne scriem? ☺ Dacă vi se pare înfiorătoare situația actuală, vă invit să cunoașteți cu adevărat o carte...

Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 311 zile și a scris până acum 99 articole. Se află pe poziția 13 din 153 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments