Recenzie ,,Reacție în lanț” de Simone Elkeles

by | Nov 1, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA REACȚIE ÎN LANȚ ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

După ce Marco se desparte de ea, Nikki Cruz trece prin cea mai grea perioadă din viața ei și își promite că nu va mai lăsa vreodată niciun tip de genul lui Marco în viața și în inima ei.

Dar apoi apare Luis Fuentes, mezinul familiei Fuentes. Iar dacă ați citit primele două volume știți să Luis va fi exact ca frații lui, un magnet care atrage problemele.

Cum universul așază mereu lucrurile, legăturile au făcut ca Luis și Nikki să se întâlnească…Iar atunci când Luis își încearcă norocul cu ea, povestea lor abia începe. Cu un refuz, dar asta se va schimba curând.

După doi ani de când s-au cunoscut, amândoi ajung la liceul Fairfield iar atracția dintre ei îi copleșește. Însă Nikki și-a promis că nu va mai lăsa garda jos pentru nimeni. Însă Luis nu se dă bătut și o convinge să iasă cu el, deși ea nu vrea să se implice. Însă asta devine tot mai greu pentru că Luis este fermecător și este cel mai cuminte Fuentes.

Însă în viața lui este destul loc și pentru Latino Blood iar atunci când Chuy Soto, un reprezentant al bandei, este eliberat din închisoare, Luis pășește pe marginea prăpastiei.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Simone Elkeles

Nikki credea că Luis nu este Marco, însă atunci când vede pericolul din viața lui ea se sperie și regretă că și-a încălcat promisiunea. Dar dragostea nu poate fi controlată iar sufletele lor par să fie o pereche. Cum poți face ceea ce este corect fără să minți? Cum poate Luis să o protejeze fără să o rănească?

Totul se îndreaptă spre pericol iar Luis trebuie să se descurce singur însă el are nevoie să fie salvat. Cine îl va salva oare? Finalul poveștii lor este plin de dinamică, este zguduitor și înfocat și se rezumă la cineva care apasă pe trăgaci. Dar întrebarea este: cine face asta?

Reacție în lanț a fost cea mai cuminte carte din această trilogie. Luis are ceva din gena Fuentes însă este mult mai calm și mai calculat, mai matur și mai predestinat să își ofere sentimentele și inima pe tavă. Știam că voi iubi și povestea lor însă finalul este atât de neașteptat și de palpitant încât compensează tot comportamentul retras al lui Luis în comparație cu frații săi.

Atât povestea, finalul cât și personajele sunt atipice față de restul cu care ne-a obișnuit Simone Elkeles iar dacă vreți o lectură palpitantă, cu o iubire de liceu și cu pericol la orice pas, Reacție în lanț este cartea perfectă. Și până la urmă, oricine trebuie să îi cunoască pe frații Fuentes!

Titlu: Reacție în Lanț
Autor: Simone Elkeles
An apariție : 2013
Editura: CORINT
Nr. Pagini: 379
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 1.11.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Mica enciclopedie Lykke” de Meik Wiking

Recenzie “Mica enciclopedie Lykke” de Meik Wiking

Ca și "Mica enciclopedie Hygge", și "Mica enciclopedie Lykke" mi-a plăcut mult. Deși i-au lipsit ilustrațiile și pozele faine din prima. În fine, asta nu e o problemă. Cartea de dezvoltare personală a fost publicată în anul 2017 și autorul ei este Meik Wiking,...

Recenzie ” Northanger Abbey” de Jane Austen

Recenzie ” Northanger Abbey” de Jane Austen

Rezumat: Tânăra Catherine, de o condiție oarecum modestă, primește oferta făcută de un cuplu vecin, familia Allen, de a petrece împreună cu aceștia câteva săptămâni de vacanță la Bath. Ajungând acolo leagă, cu peripeții și emoții, relații de prietenie cu câțiva...

Recenzie ”Dominic” de Sorin Oprea

Recenzie ”Dominic” de Sorin Oprea

Bună să vă fie inima și sufletul în armonie! Ce se mai întâmplă prin viața voastră nou? Oare mai ieșim și noi la un ceai fizic în următoarele 3 luni sau tot din casă ne scriem? ☺ Dacă vi se pare înfiorătoare situația actuală, vă invit să cunoașteți cu adevărat o carte...

Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 311 zile și a scris până acum 99 articole. Se află pe poziția 13 din 153 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments