Recenzie ,,Legile Atracției” de Simone Elkeles

by | Nov 1, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA LEGILE ATRACȚIEI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Alex nu și-a dorit niciodată ca frații lui să îi calce pe urme dar frații Fuentes sunt încăpățânați iar Carlos se transformă exact într-un tânăr complicat și arogant. Carlos locuiește acum în Colorado cu fratele și cu iubita lui însă nu durează mult până ce dă de probleme și este obligat să intre în programul de reeducare REACH.

Astfel, domnul profesor Richard Westford îl primește pe Carlos în casa lui pentru a nu fi exmatriculat. Carlos își promite să îi facă viața un calvar și lui, și fiicei lui, Kiara.

Toți îi arată dragoste și înțelegere dar mai ales răbdare iar Carlos le servește doar replici acide tuturor și sarcasm, inclusiv tutorelui său, fratelui său, lui Brittany, oricui ține la el, chiar și prietenului Kiarei.

Dar când el începe să se atașeze de micul Brandon, ceva în sufletul său se schimbă. Ciocnirile cu Kiara pe hol sau la baie, tachinările și momentele pe care încep să le petreacă împreună îi fac inima de piatră a lui Carlos să își dea jos scutul.

Carlos și Kiara se îndrăgostesc și încep să participe aproape la toate evenimentele din viața lor împreună. Dar Carlos este un tip dorit de către multe fete din liceu iar Kiara este motivul perfect să le arate tuturor că nu este singur. Dar nu îi putem dicta inimii iar Carlos avea să afle asta prea târziu, când deja o îndrăgea pe Kiara.

Barierele lui au fost distruse iar inima lui poate suferi în orice clipă, acum că ține la Kiara și simte nevoia să o protejeze. Trebuie să o îndepărteze, trebuie să dispară din viața lui înainte să recunoască faptul că o iubește. Dar totul avea să fie rezolvat de consecințele greșelilor sale iar acum riscă să sufere același destin ca a lui Alex.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Simone Elkeles

Cum scapi de haosul care amenință să te înconjoare, cum poți avea parte de iubire și de frumusețe când ești legat de tot ce e urât și întunecat? Destinul lui se află pe marginea prăpastiei și totul îl împinge spre suferință. Dar cine îl poate prinde în cădere?

Un alt Fuentes, o altă poveste plină de acțiune și de umor, de aroganță tipic masculină și de iubire și greșeli. Carlos este foarte asemănător cu Alex dar îl depășește mult ca și comportament pentru că mie mi-a dat impresia că el este mult mai agresiv și mai damaged decât Alex. Dar și Kiara este mult mai răbdătoare și este gata să facă orice pentru el iar pe mine m-a amuzat enorm faptul că ea este fiica profesorului Dick iar discuțiile lui cu cei doi sunt absolut delicioase!

Povestea lor mi-a plăcut și m-a impresionat chiar mai mult decât cea din Chimie perfectă, cu toate că Alex și Brittany vor rămâne mereu în inima mea pentru că au fost printre primele cupluri pe care le-am întâlnit când am intrat în tot acest univers al cărților.

Probabil că acum aș percepe altfel povestea dar cum am mai spus, nu pot oferi primelor mele lecturi decât punctaj maxim! Eu am adorat această serie și o recomand tuturor iubitorilor acestui gen și mai ales celor ce iubesc personajele sarcastice și arogante! 🙂

Titlu: Legile Atracției
Autor: Simone Elkeles
An apariție : 2012
Editura: CORINT
Nr. Pagini: 383
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 1.11.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Mica enciclopedie Lykke” de Meik Wiking

Recenzie “Mica enciclopedie Lykke” de Meik Wiking

Ca și "Mica enciclopedie Hygge", și "Mica enciclopedie Lykke" mi-a plăcut mult. Deși i-au lipsit ilustrațiile și pozele faine din prima. În fine, asta nu e o problemă. Cartea de dezvoltare personală a fost publicată în anul 2017 și autorul ei este Meik Wiking,...

Recenzie ” Northanger Abbey” de Jane Austen

Recenzie ” Northanger Abbey” de Jane Austen

Rezumat: Tânăra Catherine, de o condiție oarecum modestă, primește oferta făcută de un cuplu vecin, familia Allen, de a petrece împreună cu aceștia câteva săptămâni de vacanță la Bath. Ajungând acolo leagă, cu peripeții și emoții, relații de prietenie cu câțiva...

Recenzie ”Dominic” de Sorin Oprea

Recenzie ”Dominic” de Sorin Oprea

Bună să vă fie inima și sufletul în armonie! Ce se mai întâmplă prin viața voastră nou? Oare mai ieșim și noi la un ceai fizic în următoarele 3 luni sau tot din casă ne scriem? ☺ Dacă vi se pare înfiorătoare situația actuală, vă invit să cunoașteți cu adevărat o carte...

Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 311 zile și a scris până acum 99 articole. Se află pe poziția 13 din 153 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments