Recenzie Christine Falls. Dosarul unei morți suspecte de Benjamin Black

by | Sep 24, 2014 | Mister, Recenzii cărți

🔥 CARTEA CHRISTINE FALLS. DOSARUL UNEI MORȚI SUSPECTE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

christine fallsFiecare carte are frumusețea sa, aduce valoare și te îmbogățește. Nu cred că aș putea vreodată spune despre o carte că este bună sau rea. O carte este doar mai mult sau mai puțin educativă, mai mult sau mai puțin plăcută, iar plăcutul ține doar de gusturile noastre.

Cartea despre care vă voi povesti astăzi nu coincide cu ceea ce numesc eu o carte care mi-a plăcutînsă acest lucru nu înseamnă că vouă nu v-ar putea trezi interesul. Cine știe, poate chiar o veți îndrăgi (am citit și recenzii pozitive despre ea): Dosarul unei morți suspecte de Benjamin Black.

Înainte de a începe vreau să subliniez faptul că am citit această carte tradusă în limba română, varianta originală fiind în limba engleză. Nu de puține ori traducerile au reușit să distrugă o carte bună, de aceea este recomandat să citim cărțile în limba lor de origine. Acestea fiind spuse, să continuăm recenzia.

Totul începe când patologistul Garret Quirke descoperă ceva ce avea să îi condimenteze viața. Fire pesimistă, plictisit de viața sa, Quirke ajunge să se complacă în monotonie și să accepte lucrurile ca atare. Asta până într-o seară când își surprinde cumnatul, un medic obstretician, acesta lăsând impresia că ar avea ceva de ascuns. Garret află secretul cumnatului său însă lucrurile nu se opresc aici. O tânără misterioasă, o crimă, legături suspecte și o rețea mafiotă care implică fețele bisericești… toate acestea sunt ingredientele de bază ale cărții noastre.

De ce spuneam că nu m-a atras cartea? Ei bine, mi s-a părut că totul este povestit într-un ton monoton, plictisitor. Mi-a luat o veșnicie să o termin și nu am reușit deloc să mă împrietenesc cu personajele. Nu pot spune că e o cartea rea, însă mie nu mi-a transmis nimic.

Dacă doriți să aflați ce s-a întâmplat mai departe, care era secretul doctorului obstretician și cum a fost schimbată viața lui Garret, vă invit să citiți cartea. Ba mai mult, vă aștept și cu o impresie. Cine știe, poate pe unii dintre voi vă va capta.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții CHRISTINE FALLS. DOSARUL UNEI MORȚI SUSPECTE?

Vezi toată lista de cărți scrise de Benjamin Black sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA CHRISTINE FALLS. DOSARUL UNEI MORȚI SUSPECTE CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Christine Falls. Dosarul Unei Morți Suspecte
Autor: Benjamin Black
An apariție : 2008
Editura: NEMIRA
Nr. Pagini: 448
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 24.09.2014
Nota recenzorului: n/a

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”House of Hollow” de Krystal Sutherland

Recenzie ”House of Hollow” de Krystal Sutherland

Am fost convinsă că va fi dragoste la prima vedere, probabil impulsionată de coperta extraordinară și de ratingul fabulos de pe Goodreads, dar ceva nu s-a legat între noi. Poate că totul mi s-ar fi părut mai interesant dacă autoarea alegea să meargă pe fantasy, în loc...

Recenzie “Jumătatea dispărută” de Brit Bennett

Recenzie “Jumătatea dispărută” de Brit Bennett

Jumătatea dispărută, lansată în vara anului 2020, a câștigat primul loc la secțiunea de ficțiune istorică din cadrul Goodreads Choise Awards 2020 și a fost publicată deja și în română de Editura Trei. Este o poveste despre schimbare, despre avantajele și...

Recenzie “Să reîncepem să visăm” de Papa Francisc

Recenzie “Să reîncepem să visăm” de Papa Francisc

"Să reîncepem să visăm" este o carte ce face parte din genul Literatură creștină. Dar ar putea fi la fel de bine încadrată și la genul Literatură motivațională. Este scrisă de Papa Francisc, conducătorul din prezent al Bisericii Catolice de la Vatican, în colaborare...

0 0 votes
Article Rating
Adelina Popa este redactor Booknation.ro de 2543 zile și a scris până acum 20 articole. Se află pe poziția 1 din 36 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adelina Popa aici. Adelina Popa are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments