Recenzie Christine Falls. Dosarul unei morți suspecte de Benjamin Black

Titlu: Christine Falls. Dosarul Unei Morți Suspecte
Autor: Benjamin Black
An apariție : 2008
Editura: Nemira
Nr. Pagini: 448
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Adelina Popa
Publicată la 24.09.2014
Nota recenzorului: n/a

🔥 CARTEA CHRISTINE FALLS. DOSARUL UNEI MORȚI SUSPECTE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

christine fallsFiecare carte are frumusețea sa, aduce valoare și te îmbogățește. Nu cred că aș putea vreodată spune despre o carte că este bună sau rea. O carte este doar mai mult sau mai puțin educativă, mai mult sau mai puțin plăcută, iar plăcutul ține doar de gusturile noastre.

Cartea despre care vă voi povesti astăzi nu coincide cu ceea ce numesc eu o carte care mi-a plăcutînsă acest lucru nu înseamnă că vouă nu v-ar putea trezi interesul. Cine știe, poate chiar o veți îndrăgi (am citit și recenzii pozitive despre ea): Dosarul unei morți suspecte de Benjamin Black.

Înainte de a începe vreau să subliniez faptul că am citit această carte tradusă în limba română, varianta originală fiind în limba engleză. Nu de puține ori traducerile au reușit să distrugă o carte bună, de aceea este recomandat să citim cărțile în limba lor de origine. Acestea fiind spuse, să continuăm recenzia.

Totul începe când patologistul Garret Quirke descoperă ceva ce avea să îi condimenteze viața. Fire pesimistă, plictisit de viața sa, Quirke ajunge să se complacă în monotonie și să accepte lucrurile ca atare. Asta până într-o seară când își surprinde cumnatul, un medic obstretician, acesta lăsând impresia că ar avea ceva de ascuns. Garret află secretul cumnatului său însă lucrurile nu se opresc aici. O tânără misterioasă, o crimă, legături suspecte și o rețea mafiotă care implică fețele bisericești… toate acestea sunt ingredientele de bază ale cărții noastre.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Benjamin Black.

De ce spuneam că nu m-a atras cartea? Ei bine, mi s-a părut că totul este povestit într-un ton monoton, plictisitor. Mi-a luat o veșnicie să o termin și nu am reușit deloc să mă împrietenesc cu personajele. Nu pot spune că e o cartea rea, însă mie nu mi-a transmis nimic.

Dacă doriți să aflați ce s-a întâmplat mai departe, care era secretul doctorului obstretician și cum a fost schimbată viața lui Garret, vă invit să citiți cartea. Ba mai mult, vă aștept și cu o impresie. Cine știe, poate pe unii dintre voi vă va capta.

🔥 CARTEA CHRISTINE FALLS. DOSARUL UNEI MORȚI SUSPECTE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

Un film după această carte precis va ieși interesant.

Aspecte Negative:

Acțiunea se desfășoară lent, lucru ce plictisește teribil. Uneori aveam impresia că mă pierd în informație, uitând firul poveștii.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.