Recenzie „Colecția invizibilă” și „A story told in twilligt”, de Stefan Zweig

de | nov. 29, 2021 | Beletristică, Dragoste, Ficțiune, Literatura Universală, Recenzii cărți, Suspans

🔥 CARTEA COLECȚIA INVIZIBILĂ ȘI A STORY TOLD IN TWILLIGT ARE REDUCERE PE:

Sărbătoritul de azi – Stefan Zweig
„Colecția invizibilă” și „Strada sub clar de lună”

Excepționalitatea acestui autor în literatura universală este de o naturalețe inedită.
Zweig ne plimbă prin Germania trecută de primul război mondial, însoțind un anticar până în cele mai mici trecători de la țară, dus înflăcărat spre colecția minunată a unui avid de Rembrandt și Durers.

A doua istorie are directă legătură cu obsesia și disperarea unui tânăr părăsit de nevastă sa, care între timp a adoptat o meserie nu tocmai ortodoxă. Nebunia bate la ușa unei căsnicii aflate la marginea unui abis.

Pregătiți-vă pentru un adevăr subit! Zweig este un sadist emoțional, prima nuvelă cuprinde 20 de pagini, a doua, 33, însă de-un aer cuceritor care în orice moment poate fi tăiat de sfârșit, unul venit în cel mai nepotrivit moment. Profunde, dansante și înălțătoare.

Dacă îți place recenzia cărții COLECȚIA INVIZIBILĂ ȘI A STORY TOLD IN TWILLIGT, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Stefan Zweig

Pentru a îi cunoaște gradul de „nesimțire”, vă rog să vă închipuiți următorul scenariu.
Stefan Zweig vă invită la cel mai frumos bal al anului, cum e faimosul bal din Vienna, te întâmpină, te conduce în sala cu invitați, îți toarnă în pahar cea mai gustoasă șampanie, te lasă să faci cunoștință cu cei mai de vază oameni din cei prezenți, sunteți veseli, râdeți cu poftă, sunteți prins într-o discuție aprinsă și interesantă, și… ta-da, v-ați trezit din vis! S-a stins lumina!

Scurt, clar și cuprinzător! Pe gustul unei atmosfere individuale și egoiste, răbufniri ale unor situații ieșite din tiparele prozelor arhicunoscute!

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA COLECȚIA INVIZIBILĂ ȘI A STORY TOLD IN TWILLIGT CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Colecția Invizibilă și A Story Told In Twilligt
Autor: Stefan Zweig
An apariție : 1998
Editura: PUSHKIN PRESS
Nr. Pagini: 200
Limba: Engleză
Gen Literar: Literatura clasica
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 566

Alte recenzii de la Stefan Zweig:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Totul începe cu o iubire interzisă... Annalise și Bennett fac cunoștință în momentul în care află că se vor lupta pentru același post de muncă. Aceștia sunt gata să își pună armele la bătaie și să scoată tot ce au mai bun pentru a câștiga. Numai că între ei și...

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Celestine North, perfectă printre Defecți... Celestine North este acum fugară, dar toată lumea o privește ca pe o eroină. Celestine este cea mai Defectă și cea mai însemnată persoană din toată țara, dar e un exemplu. Nimeni nu a făcut ce a reușit ea să facă față de...

Recenzie ”Defecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Defecți” de Cecelia Ahern

Defecți într-o lume Defectă Celestine North este o tânără care trăiește într-o țară defectă și crudă. În lumea lor, greșelile, păcatele, minciunile și închipuitele trădări aduse statului sunt pedepsite crunt. Ghilda este cea care dă sentințele, iar din Ghildă face...

0 0 votes
Article Rating
Stella Popa este redactor Booknation.ro de 569 zile și a scris până acum 133 articole. Se află pe poziția 7 din 40 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Stella Popa aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments