Recenzie „Crimă în Centrul Vechi” de Lucia Verona

de | feb. 29, 2016 | Literatura Română, Mister, Mister, Recenzii cărți

🔥 CARTEA CRIMĂ ÎN CENTRUL VECHI ARE REDUCERE PE:

crima in centrul vechiLucia Verona, absolventă a Conservatorului de muzică din București în 1972, este o prozatoare și autoare contemporană de opere dramatice.  Printre scrierile sale se numără: Don Juan și ceilalți, Grand Hotel Europa, Labirint obligatoriu, Secretul atomic, Fără canguri, Domnul deputat se prăbușește, Crima de la jubileu, Ochelarii de fum, Afaceri clonegate, Moartea zboară cu low cost, Crimă în Centrul Vechiși nu numai.

Volumul Crimă în Centrul Vechi este un roman polițist structurat pe cinci capitole, fiecare capitol având un titlu propriu, dar și o poveste distinctă: Crima din Centrul Vechi, Diva și bicicleta, Crimă la Casa Scriitorilor, Moartea zboară cu low cost și Crimă la Marea Egee.

Ce au însă în comun cele cinci povești?

Pe protagonistă: Stella Marian-Harrington, o celebră soprană de coloratură la origine din România, transformată în ”crime detective” în timpul liber. Mare iubitoare de lecturi polițiste, Stella își descoperă un al șaselea simț în investigarea unor crime suspecte în preajma cărora se întâmplă, din coincidență, să fie.

Dacă îți place recenzia cărții CRIMĂ ÎN CENTRUL VECHI, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Lucia Verona

Deși recunoaște că „erau mai amuzante crimele din cărți”, curiozitatea ei acerbă și simțul ei de detectiv nu o lasă să stea departe de o investigație în desfășurare. De la descoperirea hoțului în cazul furtului unui valoros diamant până la descoperirea ucigașei dintr-un avion, Stella demonstrează că nu este doar celebra soprană Harrington, ci și un bun detectiv în investigarea unor cazuri dificile ale poliției.

Provocarea majoră însă apare în momentul când câțiva critici literari își găsesc sfârșitul aparent accidental la Casa Scriitorilor, asta după ce numai în urmă cu un an, tot acolo, un alt critic important a murit în condiții mai mult decât suspecte, iar a sa importantă carte, la care lucra, a dispărut fără urmă.

Coincidență sau vreun criminal în serie dă târcoale Casei Scriitorilor? Va putea eroina noastră să deslușească misterul cărții dispărute?

Lucia Verona reușește să scrie un roman polițist alert ce-i poate atrage în mrejele sale pe toți iubitorii de mister și de acțiune.

lista cărților scrise de autoarea Lucia Verona ➤

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA CRIMĂ ÎN CENTRUL VECHI CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Crimă în Centrul Vechi
Autor: Lucia Verona
An apariție : 2015
Editura: TRITONIC
Nr. Pagini: 118
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1195

Alte recenzii de la Lucia Verona:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Totul începe cu o iubire interzisă... Annalise și Bennett fac cunoștință în momentul în care află că se vor lupta pentru același post de muncă. Aceștia sunt gata să își pună armele la bătaie și să scoată tot ce au mai bun pentru a câștiga. Numai că între ei și...

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Celestine North, perfectă printre Defecți... Celestine North este acum fugară, dar toată lumea o privește ca pe o eroină. Celestine este cea mai Defectă și cea mai însemnată persoană din toată țara, dar e un exemplu. Nimeni nu a făcut ce a reușit ea să facă față de...

Recenzie ”Defecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Defecți” de Cecelia Ahern

Defecți într-o lume Defectă Celestine North este o tânără care trăiește într-o țară defectă și crudă. În lumea lor, greșelile, păcatele, minciunile și închipuitele trădări aduse statului sunt pedepsite crunt. Ghilda este cea care dă sentințele, iar din Ghildă face...

0 0 votes
Article Rating
Diana Daniela Macovei este redactor Booknation.ro de 2714 zile și a scris până acum 270 articole. Se află pe poziția 1 din 40 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Diana Daniela Macovei aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments