Recenzie „Cronicile lui Magnus Bane” de Cassandra Clare, Sarah Rees Brennan, Maureen Johnson

de | aug. 24, 2017 | Fantezie, Literatură Contemporană, Recenzii cărți, Suspans

ACUM GĂSEȘTI CARTEA CRONICILE LUI MAGNUS BANE PE Cartepedia

Când cineva spune Cassandra Clare sunt convinsă că inimile multor cititori bat la unison, aceasta fiind faimoasa autoare care a scris seriile „Instrumente Mortale”, „Dispozitive Infernale” şi are acum în lucru o altă trilogie numită „Uneltiri Întunecate” ce a apărut parțial la noi. Toţi îi ştim pe Jace, Clary, Izzy, Simon, Alec şi Magnus şi eterna lor luptă cu demonii. Dintre aceste personaje, Cassandra Clare, Sarah Rees Brennan şi Maureen Johnson s-au oprit asupra lui Magnus Bane, cel mai puternic vrăjitor din Brooklyn şi i-au dedicat o serie de 11 poveşti sub numele de „Cronicile lui Magnus Bane”.

Aşa cum am menţionat, cartea este alcătuită din 11 poveşti, ce nu sunt relatate în ordine cronologică, însă au un conţinut foarte compact şi ne fac să ne dăm seama cine este de fapt Magnus Bane. Poate din cărţile trecute nu am reuşit să îl descifrăm în totalitate, dar acum sunt convinsă că veţi termina cartea pe deplin satisfăcuți de apropierea cu acest personaj.

Întâmplările ne sunt prezentate într-o ordine aleatorie, fiecare cu specificul ei. Fie că sunt amuzante, încărcate de suspans, detaliate, sau mai uşor de parcurs, toate ne înfăţişează întâmplările prin care a trecut Magnus până în punctul în care a început aventurile cu personajele noastre preferate din „Instrumente Mortale”. În câteva dintre acestea apare şi Alec şi am fost foarte încântată, deoarece pătrundem mai adânc în mintea lui şi vedem exact care îi sunt temerile şi speranţele referitoare la această relaţie. Avem parte şi de câteva scene care nu au fost publicate până acum, dar vă las pe voi să le descoperiţi. Fiecare povestire are la început câteva imagini care mi-au plăcut foarte mult şi m-au ajutat să îmi fac o idee asupra înfăţişării fiecărui personaj, mai puţin a lui Magnus, pentru că la acest capitol avem deja multe surse de inspiraţie.

Recomand cu încredere această carte, deoarece vă va apropia mai mult de vrăjitorul nostru drag şi îl veți cunoaşte chiar mai bine decât credeaţi iniţial. O consider o idee foarte bună şi modul de relatare este atât de antrenant, încât îţi captează atenţia încă de la primele pagini. Sunt foarte curioasă să vă aud părerile. Lectură plăcută!!

ACUM GĂSEȘTI CARTEA CRONICILE LUI MAGNUS BANE PE Cartepedia

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Cronicile Lui Magnus Bane
Autor: Cassandra Clare
,
Sarah Rees Brennan
,
Maureen Johnson
An apariție : 2017
Editura: LEDA EDGE
Nr. Pagini: 441
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 24.08.2017
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1540

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Frânturi din ea” de KARIN SLAUGHTER

Recenzie „Frânturi din ea” de KARIN SLAUGHTER

După o perioadă destul de urâtă, am reușit să îmi setez din nou prioritățile și să revin la zi cu cititul, pentru că aveam multe cărți începute, însă neterminate. Mi-am propus să nu las cărți neterminate, pentru că fiecare merită timpul nostru și aceasta este părerea...

Recenzie „Un strop de distrugere” de SCARLETT ST. CLAIR

Recenzie „Un strop de distrugere” de SCARLETT ST. CLAIR

Vi s-a întâmplat vreodată să citiți o carte de care nu puteți să vă desprindeți? Și deși acea carte are unele pasaje care va enervează puțin, voi tot o citiți pentru că vă oferă un vibe addictive? Exact așa mi s-a întâmplat mie cu această serie, pe care am terminat-o...

Recenzie „Oameni la pescuit” de Alina Şova

Recenzie „Oameni la pescuit” de Alina Şova

Buna cartea, cititori, oriunde v-aţi afla! Oameni la pescuit Nu asta suntem toţi la un moment dat? Oameni care pescuim. Vise. Dorinţe. Mici sau mari. Şi oameni. Îi pescuim pentru că îi vrem lânga noi. Îi pescuim conştient sau mai puţin conştient. Ce se întâmplă însă,...

0 0 votes
Article Rating
Ramona Alexandra Popescu este redactor Booknation.ro de 1941 zile și a scris până acum 457 articole. Se află pe poziția 2 din 51 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ramona Alexandra Popescu aici. Ramona Alexandra Popescu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Cititul este pasiunea mea si nu m-as vedea facand altceva. Orice carte reprezinta pentru mine un prilej de relaxare si nu exista un loc mai bun in care as vrea sa fiu.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments