Recenzie ” Cronicile lui Magnus Bane” de Cassandra Clare

by | Aug 29, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA CRONICILE LUI MAGNUS BANE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

,, Nu e ușor să fii Magnus Bane” ; ,, Magnus nu va putea niciodată să-și spună toate poveștile. Nimeni nu îl va crede”

Înaltul magician din Brooklyn are o viață fascinantă iar în cele câteva sute de ani pe care le-a trăit a trecut prin atâtea iar viața lui e demnă de așternut pe paginile unui roman. În 11 povești sunt relatate o parte din evenimentele care au avut loc în viața lui Magnus, evenimente mai mult sau mai puțin fericite, după cum urmează:

1) Ce s-a întâmplat cu adevărat în Peru. Ei bine, se pare că Peru era unul din locurile preferate ale lui Magnus. Aici apar Ragnor si Catarina care îi sunt alături atunci când zboară cu covorul pe cer încercând să le transmită mesaje și atunci când se îndrăgostește de propria farfurie. Cu toate acestea, Magnus rămâne în Peru…

2) Regina fugară. Magnus trebuie să o salveze pe regina Marie Antoinette. Magnus trece printr-o serie de întâmplări delicioase dar întrebarea este: oare va reuși să o salveze pe regină?

3) Vampiri, brioșe și Edmund Herondale. Un alt minunat bărbat Herondale care ar face totul sacrificând orice pentru iubire. Se pare ca Magnus are o slăbiciune pentru cei din familia Herondale, încă de când Will Herondale a apărut în viața Înaltului Magician.

4) Moștenitorul de la miezul nopții, Băiatul Tessei și a lui Will Herondale se comportă ciudat. Cine altcineva în afară de Magnus ar putea să îl ajute? Acesta nu ar refuza niciodată un Herondale.

5) Mărirea Hotelului Dumort. După ce Aldoux Nix face aici un portal, Magnus rămâne să repare și să salveze, ca de obicei, în felul lui.

6) Salvarea lui Raphael Santiago. Cred că în această poveste este una dintre cele mai înduioșătoare părți ale lui Magnus care trebuie să îi facă față lui Raphael.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Cassandra Clare

7) Decăderea Hotelului Dumort. Vampirii au pus după 20 de ani stăpânire pe Hotelul Dumort dar aceștia se comportă foarte ciudat iar Magnus trebuie să afle ce se întâmplă.

8) Ce să-i cumperi unui vânător de umbre care are de toate (și cu care oricum nu ieși în mod oficial). Aici ne întânim cu Magnus și Alec, cuplul minunat pe care toți cititorii Cassandrei îl adoră. Cred că toți îi iubim iar acest capitol a fost unul dintre preferatele mele.

9) Ultima bătălie a Institutului din New York. Renumitul Cerc atacă institutul iar Înaltul Magician trebuie să își pună în practică puterile pentru a-i ajuta pe vânătorii de umbre.

10) Cursul iubirii adevărate (și al primelor întâlniri). Magnus și Alec ies la prima întâlnire. Unul dintre cele mai frumoase capitole. Cred că nici unul dintre ei nu va uita această primă întâlnire.

11) Căsuța vocală a lui Magnus Bane. Un capitol destul de trist..Trebuie să citiți ultimul volum din Instrumente mortale pentru a ști ce se va întâmpla după ce ,,ascultați” căsuța vocală a lui Magnus și pentru a afla ce se va întâmpla cu el și cu Alexander.

Pentru fanii Cassandrei ,, Cronicile lui Magnus Bane” e o comoară iar pentru mine Magnus a fost personajul meu preferat. În viața sa de aproape opt sute de ani, Magnus a trecut prin cele mai uluitoare și fascinante întâmplări iar toate amintirile sale sunt așternute de către Cassandra între paginile acestei cărți!

Titlu: Cronicile Lui Magnus Bane
Autor: Cassandra Clare
An apariție : 2017
Editura: CORINT
Nr. Pagini: 446
Limba: Română
Gen Literar: Fantasy
Publicată la 29.08.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur”  de Arina Avram

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur” de Arina Avram

În prima zi de toamnă, am început să citesc un roman care începe tot cu o zi de toamnă. Ce surprindere cu romanul intitulat Coincidență ca număr de aur. Acum, când scriu, afară plouă și florile mele de pe balcon se deschid, parcă vor să mă îmbrățișeze cald. Când am...

Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

Acum că Seth nu mai poate schimba nimic, speriat de gândul că ar putea să o rănească pe Josie, el pleacă în Andros,  insula unde a copilărit, departe de toți cei la care ține. Dar nu s-ar fi așteptat la ceea ce avea să găsească acolo. Atunci când începe să înțeleagă...

Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 237 zile și a scris până acum 72 articole. Se află pe poziția 19 din 150 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments