Recenzie ,,Cum să spânzuri o vrăjitoare” de Adriana Mather

by | Nov 1, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA CUM SĂ SPÂNZURI O VRĂJITOARE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Când Samantha Mather se mută cu mama ei vitregă în Salem, tot orașul se întoarce împotriva ei și curând primește amenințări și ură chiar și din partea noilor ei colegi de clasă.

Ea este descendenta lui Cotton Mather, unul dintre bărbații responsabili pentru renumitele Procese ale vrăjitoarelor din Salem iar acum toți o acuză pentru morțile recente care au apărut de când s-a mutat în oraș.

Jaxon apare în viața ei iar el și mama lui care fusese prietenă cu bunica ei, erau singurii care îndrăznesc să se apropie de Sam. Viața ei se transformă într-un calvar și începe să se întrebe și ea dacă într-adevăr este blestemată pentru că de mic copil, toți cei ce se apropiau de ea sufereau. Așa cum o face și tatăl ei care este în comă.

Când Descendenții încep să o amenințe, ea nu știe ce să facă. Numărul victimelor cresc împreună cu acuzațiile. Viața ei este complicată iar atunci când Elijah, o fantomă rece și răutăcioasă apare în viața ei, el devine singurul sprijin al lui Sam

Sora lui Elijah locuise în casa lui Sam iar cărțile și scrisorile pe care le găsesc devin indiciile pe care cei doi le urmează în deslușirea misterului din spatele blestemului.

Descendentele nu au încredere în ea, mai ales după nenumăratele episoade de vrăji și de întâmplări unde Sam era singura imună, dar ele știu că dacă nu fac ceva, toți cei dragi lor își vor pierde viețile. Dar cum pot ele să rezolve un blestem vechi de sute de ani, cum pot închide cercul violenței fără să mai rănească pe nimeni altcineva?

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Adriana Mather

Adevărul iese la iveală când se așteptau cel mai puțin iar acum totul depinde de ei pentru a salva întregul Salem. Dar ce faci când ești rănit și afli că ai trăit într-o minciună? Ce faci când forțele rele sunt mai puternice decât inima ta și intențiile tale? Într-o luptă de viață și pe moarte, Sam riscă totul.

Cum să spânzuri o vrăjitoare a fost prima mea carte despre vrăjitoare și s-a potrivit de minune cu sezonul și cu sărbătoarea de Hallowen! Deși este o carte ușoară, aventurile prin care trece Sam sunt pline de umor și de momente neașteptate!

Protagonista are un caracter puternic și mi-a plăcut enorm faptul că ea era o persoană ce le arăta iubire și înțelegere tuturor celor din jurul ei, în special unei fantome fermecătoare pe care am îndrăgit-o din prima clipă, în ciuda comportamentului lui dificil și distant.

Cel mai mult mi-a plăcut învățătura din spatele acestei cărți, motivul pentru care blestemul nu putea fi rupt, un motiv real din care avem cu toții de învățat dar asta veți afla abia după ce o să citiți povestea acestei mici vrăjitoare și veți afla finalul unei lupte care dura deja de secole întregi!

Titlu: Cum Să Spânzuri O Vrăjitoare
Autor: Adriana Mather
An apariție : 2018
Editura: YOUNGART
Nr. Pagini: 408
Limba: Română
Gen Literar: Fantasy
Publicată la 1.11.2020
Nota recenzorului: 8/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Evanghelia după Isus Cristos”, de José Saramago

Recenzie „Evanghelia după Isus Cristos”, de José Saramago

Evanghelia după Isus Cristos, publicată în 1991 de José Saramago, este un roman construit prin reinterpretarea Noului Testament. Criticat de unii, printre care și de către Biserica Romano-Catolică, Saramago surprinde și deranjează prin viziunea sa șocantă asupra...

Recenzie ”Sub Dom” de Stephen King

Recenzie ”Sub Dom” de Stephen King

Poate credeați că după 40 de romane și peste 40 de ani de scriere, King și-a stors toată inspirația și nu mai e capabil de ceva senzațional. Ei bine, a ținut să ne demonstreze că ne înșelăm și ne-a trântit pe masă încă o cărămidă, o călătorie terifiantă, cu nenumărate...

Recenzie “Duma Key” de Stephen King

Recenzie “Duma Key” de Stephen King

Recunoașteți că vă era dor de un King. Mie, cu siguranță, îmi era. Iar Duma Key este una dintre poveștile sale de top, absolut captivantă.  Este o poveste cu fantome și spirite negre ce-și testează puterea pe muritori și are ca ambient un cadru de vis. Unul în care,...

Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 305 zile și a scris până acum 99 articole. Se află pe poziția 13 din 153 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments