🔥 CARTEA CUM SĂ TE INDRAGOSTESTI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

La prima vedere titlul pare un punct dintr-un wishlist ce trebuie neapărat bifat. Ce anume ai de făcut pentru a găsi persoana potrivită și pentru a simți fiorul dragostei ? Aparent Cecelia Ahern are răspunsul în cartea cu coperta frumos colorată “Cum să te indragostesti” ?
Pe Cecelia probabil o cunoașteți deja ca fiind autoarea romanelor “Suflete Pereche” sau “Ps: Te Iubesc” și sunt convinsă că aceste povești v-au mers direct la suflet. Stilul acesteia este unul sincer, frumos narat și descriptiv.

Povestea noastră are ca personaje principale pe Christine și Adam, ce se întâlnesc în condiții foarte ciudate, dar între care se înfiripă ceva frumos și deosebit. Având inima frântă după ce iubita l-a înșelat, Adam nu mai dorește să trăiască. Christine îl întâlnește în momentul în care vrea să se arunce de pe un pod din Dublin și încearcă din răsputeri să îl facă să se răzgândească. Cum peste două săptămâni Adam împlinește 35 de ani, aceasta îi promite că până atunci îi va reda pofta de viață și îi va arăta că merită din plin să trăiești. De aici pornește practic o luptă contra-cronometrul pe care Christine dorește neapărat să o câștige.

Dacă ar trebui să aleg între Christine și Ada m, aș alege personajul feminin. Am admirat curajul ei, iubirea pentru viața ei dar și pentru cea a lui Adam. Deși nici istoricul ei amoros nu este unul roz, încearcă să îi insufle lui Adam o a doua șansă, fiind conștientă de marea presiune ce atârnă pe umerii ei. Îi arată în diferite felurile cum să iasă din depresia cruntă ce a pus stăpânire pe el și cum să iubească din nou ceea ce îl înconjoară.
Așa cum am spus mai sus, pornește o adevărată luptă, dar și o călătorie a cunoașterii, unde cele două personaje vor trece prin momente de bucurie, tristate și vor începe să își dea seama că această viață are sens doar împreună.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Cecelia Ahern.

Recomand cu căldură cărțile Ceceliei Ahern pentru că reprezintă un mix foarte frumos de realitate și ficțiune, unde personajele puternice ne învață lecții deosebite și ne ajută să realizăm anumite lucruri ce poate ne erau străine.

🔥 CARTEA CUM SĂ TE INDRAGOSTESTI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Cum Să Te Indragostesti
Autor: Cecelia Ahern
An apariție : 2015
Editura: ALL
Nr. Pagini: 368
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 19.04.2017
Nota recenzorului: n/a

Ramona Alexandra Popa
Autor: Ramona Alexandra Popa
❝ Iubesc cititul, recenziile, meciurile de snooker si de tenis si serialul Supernatural. Ador cartile cu happy end, eroinele indrazneste si eroii misteriosi. Povestile de dragoste sunt specialitatea mea dar imi plac si cele politiste sau de suspans. ❞
Ramona Alexandra e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 1167 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Ramona Alexandra Popa
Ramona Alexandra Popa mai scrie și pe https://readwithloveblog.wordpress.com/