Recenzie De-a baba oarba de Vlad Mușatescu

Titlu: De-a Baba Oarba
Autor: Vlad Mușatescu
An apariție : 0
Editura: -
Nr. Pagini: 0
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Booknation.ro
Publicată la 9.11.2016
Nota recenzorului: n/a

🔥 CARTEA DE-A BABA OARBA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Vlad Mușatescu reușește să scrie unele dintre cele mai amuzante cărți ce mi-au căzut în mână de-a lungul anilor, iar detectivul Al Conan Doi e de departe un personaj cu care mi-am dorit întotdeauna să mă identific.

Aventurile sale de un realism cât se poate de monden fac acest lucru cu atât mai ușor deoarece personajele lui Vlad Mușatescu nu sunt personaje extraordinare , ci mai de grabă personaje banale cu vieți banale dar ce sunt prinse în propria imaginație de a se crede detectivi, vrajitori, eroi de filme, etc.

Toate acestea însă întotdeauna au darul să ia cele mai amuzante turnuri creind un umor evident mai ales prin comicul de situatie.

De-a baba oarba este cel de-al doilea roman din seria detectivul Al Conan Doi fiind precedat de: De-a puia gaia, și urmat de: D-ea va-ți ascunselea și D-ea bîza.

Cartea ne prezintă un ”mare” scriitor ce caută o oază de liniște pentru a-și scrie in pace romanul mult visat. Pentru a face acest lucru se hotărăște să plece într-un loc uitat de Dumnezeu  la Colțiilupchii, un mic cătun de la țară. Aici are parte de întâlnirea cu o serie de personaje care de care mai interesante dintre care trebuie amintit neapărat Guliver Naiba.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Vlad Mușatescu.

Acesta este pe cât de misterios , pe atat de fascinant deoarece se înconjoară cu o aura de șaman ce reușește să creeze diverse potiuni miraculoase, să dispară ori să apară în locuri unde nu avea ce căuta , ori chiar să iși dubleze corpul fiind în două locuri deodată. Ba mai mult de atât posedă și doi câini fioroși Satan şi Belphegor.

Bineințeles că totul este presărat cu aventurile gurmande ale detectivului/scriitor ce nu poate rezista sub nici o formă tentațiilor delicioase oferite de  locuitorii acestui cătun. Totul culmineaza cu o urmărire plină de suspans, mititei, pastramă și jocuri mecanice la un mare iarmaroc, fiind poate una dintre cele mai amuzante scene din întreg romanul.

🔥 CARTEA DE-A BABA OARBA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Website Comments

POST A COMMENT.