Recenzie ”Despre altruism – cu Ursuleață și prietenii ei” de Cristina Sorina Popa

de | oct. 30, 2021 | Cărți pentru Copii, Poezie, Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA DESPRE ALTRUISM - CU URSULEAȚĂ ȘI PRIETENII EI PE edituracurs.ro

Dacă ești părinte și dorești să-l ajuți pe cel mic să descopere valori precum altruismul, generozitatea, prietenia și respectul într-un mod plăcut și jucăuș, avem pentru tine cea mai simpatică cărțulie cu ilustrații pe care cei mici o vor adora: ”Despre altruism – cu Ursuleață și prietenii ei”.

Este o micuță carte de poezie, plină de ilustrații, care în cele 33 de strofe îl vor purta pe cel mic într-o lume de poveste cu eroi animăluțe foarte simpatice care învață diverse valori morale, în principal altruismul. Mica aventură din carte este perfectă pentru o după-masă de duminică când dorești să petreci o jumătate de oră plăcută alături de micuțul tău.

Acesta, nu doar că va adora ilustrațiile pline de culoare, dar și va reține într-un mod plăcut cât de important este să fii un om bun și generos, care-și ajută prietenii și-i respectă pe cei în vârstă.

Recomandăm această carte care-și va găsi un loc special în biblioteca celui mic, la care va reveni cu bucurie și atunci când va crește, armonios și plăcut, într-un spirit de altruism, așa cum ne învață aceasta.

ACUM GĂSEȘTI CARTEA DESPRE ALTRUISM - CU URSULEAȚĂ ȘI PRIETENII EI PE edituracurs.ro

Titlu: Despre Altruism - Cu Ursuleață și Prietenii Ei
Autor: Cristina Sorina Popa
An apariție : 2021
Editura: EDITURA CURS
Nr. Pagini: 20
Limba: Română
Gen Literar: Poezie
Publicată la 30.10.2021
Nota recenzorului: 9

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Aventurile lui Choko” de Ștefania Tudorache

Recenzie “Aventurile lui Choko” de Ștefania Tudorache

Un dar neprețuit pentru un copil poate fi o carte cu povești și ilustrații minunate care să-i aprindă imaginația, să-l emoționeze. O astfel de carte este Aventurile lui Choko, scrisă de Ștefania Tudorache. Aventurile lui Choko este o continuare a poveștii Surprizele iernii. 

Recenzie „Colecționarul” de John Fowles

Recenzie „Colecționarul” de John Fowles

Este a doua mea întâlnire cu autorul. Am citit și Iubita locotenentului francez care este mult mai cunoscută probabil și datorită ecranizării pe care eu n-am urmărit-o, dar am apreciat cartea. Colecționarul prezintă tragedia unei tinere fete răpită și sechestrată de...

Recenzie „Near the bone” de Christina Henry

Recenzie „Near the bone” de Christina Henry

Inițial a fost foarte captivantă și teribil de creepy și dark, dar cred că autoarea a greșit complicând acțiunea cu acea tentă de paranormal. William era suficient pentru a menține teroarea la nivel ridicat, nu era nevoie și de acel Yeti/Big Foot sau ce creatură...

0 0 votes
Article Rating
Booknation.ro este redactor Booknation.ro de 2716 zile și a scris până acum 543 articole. Se află pe poziția 1 din 42 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Booknation.ro aici. Booknation.ro are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Din dragoste pentru cărți, ne-am apucat de scris și s-a născut Booknation.ro 🙂
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments