Recenzie ”Despre altruism – cu Ursuleață și prietenii ei” de Cristina Sorina Popa

de | oct. 30, 2021 | Cărți pentru Copii, Poezie, Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA DESPRE ALTRUISM - CU URSULEAȚĂ ȘI PRIETENII EI PE edituracurs.ro

Dacă ești părinte și dorești să-l ajuți pe cel mic să descopere valori precum altruismul, generozitatea, prietenia și respectul într-un mod plăcut și jucăuș, avem pentru tine cea mai simpatică cărțulie cu ilustrații pe care cei mici o vor adora: ”Despre altruism – cu Ursuleață și prietenii ei”.

Este o micuță carte de poezie, plină de ilustrații, care în cele 33 de strofe îl vor purta pe cel mic într-o lume de poveste cu eroi animăluțe foarte simpatice care învață diverse valori morale, în principal altruismul. Mica aventură din carte este perfectă pentru o după-masă de duminică când dorești să petreci o jumătate de oră plăcută alături de micuțul tău.

Acesta, nu doar că va adora ilustrațiile pline de culoare, dar și va reține într-un mod plăcut cât de important este să fii un om bun și generos, care-și ajută prietenii și-i respectă pe cei în vârstă.

Recomandăm această carte care-și va găsi un loc special în biblioteca celui mic, la care va reveni cu bucurie și atunci când va crește, armonios și plăcut, într-un spirit de altruism, așa cum ne învață aceasta.

ACUM GĂSEȘTI CARTEA DESPRE ALTRUISM - CU URSULEAȚĂ ȘI PRIETENII EI PE edituracurs.ro

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Despre Altruism - Cu Ursuleață și Prietenii Ei
Autor: Cristina Sorina Popa
An apariție : 2021
Editura: EDITURA CURS
Nr. Pagini: 20
Limba: Română
Gen Literar: Poezie
Publicată la 30.10.2021
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 140

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Poveștile mele” de Sanda – Gabriela Talabă

Recenzie „Poveștile mele” de Sanda – Gabriela Talabă

Unele cărți par desprinse din îndepărtata noastră copilărie, acolo unde un bunic sfătos ne dăruia povești frumoase și ne îmbrățișa, învelindu-ne cu căldură spirituală și cu stări de bine. Sunt cărți care nu pretind la Olimpul literar, dar care te umplu de aromele...

Recenzie „Moștenirea” de Yrsa Sigurðardóttir

Recenzie „Moștenirea” de Yrsa Sigurðardóttir

Am văzut o afirmație scrisă de The Globeand Mail - "Excepțional! Cel mai bun roman de până acum al Yrsei." Sincer? Și eu cred la fel. Gând la gând se poate spune, însă această carte a fost pe departe cea mai bună din tot ce am citit până acum de la Yrsa. Pasiunea mea...

Recenzie „Prietena mea de suflet” de Sarah Pinborough

Recenzie „Prietena mea de suflet” de Sarah Pinborough

După o distopie și un roman de dragoste, mi se făcuse poftă de un thriller bun. Aveam "Prietena mea de suflet" de Sarah Pinborough în bibliotecă de ceva vreme. Așa că m-am apucat de această carte și pot zice că nu m-a dezamăgit. Mai citisem de la Sarah Pinborough...

0 0 votes
Article Rating
Booknation.ro este redactor Booknation.ro de 2890 zile și a scris până acum 568 articole. Se află pe poziția 1 din 51 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Booknation.ro aici. Booknation.ro are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Din dragoste pentru cărți, ne-am apucat de scris și s-a născut Booknation.ro 🙂
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments