Recenzie ”Despre altruism – cu Ursuleață și prietenii ei” de Cristina Sorina Popa

de | oct. 30, 2021 | Cărți pentru Copii, Poezie, Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA DESPRE ALTRUISM - CU URSULEAȚĂ ȘI PRIETENII EI PE edituracurs.ro

Dacă ești părinte și dorești să-l ajuți pe cel mic să descopere valori precum altruismul, generozitatea, prietenia și respectul într-un mod plăcut și jucăuș, avem pentru tine cea mai simpatică cărțulie cu ilustrații pe care cei mici o vor adora: ”Despre altruism – cu Ursuleață și prietenii ei”.

Este o micuță carte de poezie, plină de ilustrații, care în cele 33 de strofe îl vor purta pe cel mic într-o lume de poveste cu eroi animăluțe foarte simpatice care învață diverse valori morale, în principal altruismul. Mica aventură din carte este perfectă pentru o după-masă de duminică când dorești să petreci o jumătate de oră plăcută alături de micuțul tău.

Acesta, nu doar că va adora ilustrațiile pline de culoare, dar și va reține într-un mod plăcut cât de important este să fii un om bun și generos, care-și ajută prietenii și-i respectă pe cei în vârstă.

Recomandăm această carte care-și va găsi un loc special în biblioteca celui mic, la care va reveni cu bucurie și atunci când va crește, armonios și plăcut, într-un spirit de altruism, așa cum ne învață aceasta.

ACUM GĂSEȘTI CARTEA DESPRE ALTRUISM - CU URSULEAȚĂ ȘI PRIETENII EI PE edituracurs.ro

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Despre Altruism - Cu Ursuleață și Prietenii Ei
Autor: Cristina Sorina Popa
An apariție : 2021
Editura: EDITURA CURS
Nr. Pagini: 20
Limba: Română
Gen Literar: Poezie
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 1140

Alte recenzii de la Cristina Sorina Popa:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Pericol la petrecere!”

Recenzie „Pericol la petrecere!”

La insistențele fiicei, care a văzut-o într-o librărie, am cumpărat și altă carte din seria Pericol. Ei i-a plăcut foarte mult, mie mi s-a părut mai slabă decât prima parte. Îmi place culoarea locală (stilul oltenesc de a vorbi al unor personaje, referirile la Therme,...

Recenzie „Ramona și tata #4”

Recenzie „Ramona și tata #4”

Cred că am mai menționat că îmi place seria Ramona și îmi plac și cărțile educative, adică râdem, glumim, dar rămânem și cu o idee, două. Eu am citit împreună cu fiica mea toate cărțile din seria Ramona traduse în limba română, și una netradusă încă. Știam că sunt mai...

Recenzie “Planul B” de Sheryl Sandberg și Adam Grant

Recenzie “Planul B” de Sheryl Sandberg și Adam Grant

  Oricât de mult ai citi, oricâte informații ai acumula, niciodată nu ești pregătit să treci ușor peste decesul cuiva apropiat. Sheryl Sandberg era o salariată a lui Mark Zuckerberg, care ducea o viață de obișnuită alături de familia ei. Asta până într-o bună zi,...

0 0 votes
Article Rating
Booknation.ro este redactor Booknation.ro de 3011 zile și a scris până acum 581 articole. Se află pe poziția 1 din 54 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Booknation.ro aici. Booknation.ro are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Din dragoste pentru cărți, ne-am apucat de scris și s-a născut Booknation.ro 🙂
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments