🔥 CARTEA DINCOLO DE STELE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Dincolo de stele” nu este doar o lectură care te trece prin toate stările posibile, ci este o lecție de viață despre durere, suferință, speranță, vindecare și renaștere. Autoarea are un dar aparte de a te transpune într-o lume nouă, acolo unde emoțiile preiau controlul, iar intensitate lovește și cea mai puternică ființă, dezarmând-o.

Se spune despre copilărie că este cea mai asiduă treaptă în dezvoltarea personală, în drumul spre maturizare. Dincolo de stele este dovada certă a faptului că un copil se poate pierde pe sine datorită alegerilor făcute. Mesajul pe care Kristin îl transmite cititorilor este structurat în mai multe învățături, iar fiecare are la bază propriile decizii, influențele negative ale părinților asupra dezvoltării copiilor, obstacolele ce stau în calea succesului, a regăsirii și a dorinței de a trăi, nu doar a exista.

Dincolo de stele este genul de poveste care te va atinge în acel punct sensibil, aducându-ți la suprafață vulnerabilitățile și, totodată, nu te va lăsa de izbeliște, dându-ți speranța unui viitor mai bun.

Facem cunoștință cu Tully, o fostă prezentatoare care și-a dedicat viața carierei, lăsând în plan secund viața personală, o femeie matură care nu se poate vindecat de traumă suferită odată cu pierderea celei mai bune prietene. Tully provine dintr-o familie dezbinată, unde mama se refugiase în alcool și droguri, iar bunica îi provocase indirect răni adânci prin modul în care și-a crescut propria fiică.

Legătura indestructibilă pe care a format-o cu Kate a fost dezbinată de moartea prematură a celei care îi ținea uniți atât pe Tully, cât și pe membrii propriei familii.

Johnny încearcă să supraviețuiască pierderii soției sale, dar regretele stau în calea vindecării. Temeri, vulnerabilități, suferințe și dorințe aprige de a schimba prezentul îl țin pe bărbat înlănțuit în amintiri.

Marah, o tânără adolescentă, percepe pierderea mamei într-un mod mult mai intens față de ceilalți membrii ai familiei. Încearcă să-și găsească posibilități pentru a ieși la lumină și a face durerea să se estompeze. O ia pe drumuri greșite, întâlnește oameni care îi vor accentua stările sub falsa senzație de înțelegere. Revolta, mânia și neacceptarea sunt printre puținele emoții care nu-i dau pace și o înfunda și mai tare în abisul tristeții.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Kristin Hannah

Toți acești oameni sunt uniți de durerea care nu se va estompa odată ce ei nu vor învăța să facă pace cu trecutul.

Tully va învăța ce înseamnă acceptarea, atât a ei, cât și a celor care o iubesc. Își va cunoaște trecutul, iar imaginea mamei denaturate și permanent absente va fi înlocuită de o femeie grijulie care încearcă în fiecare zi să-și răscumpere greșelile.

Marah va renunța la autoînvinovățire și își va redescoperi latura pe care o considerase pierdută odată cu moartea celei pe care o iubea cel mai mult, iar Johnny va învăța să fie un tată mai bun, prezent în viața fiicei lui.

Evenimentele sunt alerte, dureroase, încărcate cu emoții care vor sensibiliza și cea mai puternică persoana.

”Totul are un sfârșit, chiar și povestea asta.”

🔥 CARTEA DINCOLO DE STELE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Dincolo De Stele
Autor: Kristin Hannah
An apariție : 2019
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 409
Limba: Română
Gen Literar: Young adult
Publicată la 3.11.2019
Nota recenzorului: 10/10

Avatar
Autor: Cristina Zegheru
Cristina e Erou Booknation.ro
Redactor de 615 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Cristina Zegheru