Recenzie ,,Dosar penal nr. 666/AS/2066 (Drac vs. Dumnezeu)” de G.P. Ermin

Titlu: Dosar Penal Nr. 666/as/2066 (drac Vs. Dumnezeu)
Autor: G.P. Ermin
An apariție : 2017
Editura: Neverland
Nr. Pagini: 320
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Adriana Alexandra
Publicată la 9.10.2017
Nota recenzorului: n/a
Recenzie ,,Dosar penal nr. 666/AS/2066 (Drac vs. Dumnezeu)” de G.P. Ermin
Acordă o notă

ACUM GĂSEȘTI DOSAR PENAL NR. 666/AS/2066 (DRAC VS. DUMNEZEU) PE:

Dosar penal nr. 666/AS/2066 (Drac vs. Dumnezeu)

   Nu, nu te-a dat nimeni în judecată, stai liniștit…încă! 🙂

   De facto și de jure, ca să mă exprim în ton cu ideea de bază a ceea ce îți prezint, înșiruirea de cuvinte și de numere de mai sus este chiar titlul cărții autorului și, totodată, reputatului avocat, J.

   Atenție, însă! Această carte conține un sfat scurt, penetrant și lipsit de amabilitate: N-o citi dacă eștiEi, doar nu credeai că îți spun, te las pe tine să arunci un ochi să vezi despre ce este vorba! Îți dau un indiciu: e un cuvânt destul de des uzitat și relativ scurt! Oare te încadrezi în categoria celor cărora le este interzisă această carte sau nu? Despre ce să fie vorba oare? Și…de ce să îți fie interzis să citești ceva?

   Ei bine, dacă nu te încadrezi în categoria interzișilor sau, dacă totuși, ai descoperit o portiță prin care să poți să citești această carte, te invit să faci cunoștință cu inspectorul P., unul dintre reprezentanții de câteva decade ai sistemului judiciar național, care este lovit de ceruri, atât la propriu, cât și la figurat, cu un caz cu totul și cu totul aparte.

   Un personaj cu un aer misterios, pe numele său Draco RA Chichiduță, face o plângere penală pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune în formă continuată și neglijență în serviciu, săvârșite în concurs împotriva unui personaj învăluit de mister încă din vremuri îndepărtate, în speță, împotriva lui…Dumnezeu!

   Cum? Dumnezeu? Acel… Dumnezeu?

   Un proces tare interesant, pe care îl vei urmări cu sufletul la gură din ipostaza de cititor, cu probe ce îți vor stârni curiozitatea, cu un deznodământ la care nu te-ai fi așteptat, cu o scriitură impecabilă, care te va teleporta numaidecât în sala de judecată și nu doar acolo, cam așa aș descrie eu cartea lui G.P. Ermin.

– Hmmmm, răspunse inspectorul.
– Atât de rău?
– Nici măcar asta n-aş putea să spun. Nu ştiu, serios, nu ştiu ce să-ţi răspund.

   Te invit, așadar, să iei parte, alături de inspectorul P., procurorul C. (un mucos abia ieșit de pe băncile școlilor înalte) și de alte prea- personaje, la soluționarea unui caz de-a dreptul șocant!

    P.S: Pentru studenții de la Drept este un bun exemplu de aplicare a elementelor de procedură penală! 🙂

Facem ca la carte și vedem ce-o ieși.

 

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.