Recenzie ”Dragoste și mătase albă” de Corina Cîndea

Titlu: Dragoste și Mătase Albă
Autor: Corina Cîndea
An apariție : 2017
Editura: Hathor
Nr. Pagini: 332
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Cristina Zegheru
Publicată la 25.02.2019
Nota recenzorului: 10/10
Acordă o notă

ACUM GĂSEȘTI DRAGOSTE ȘI MĂTASE ALBĂ PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Corina Cîndea continuă să ne uimească cu o serie minunată și plină de mister ”Seria Salem”. Primul volum ”Dragoste și mătase albă” ne prezintă povestea celor doi protagoniști Logan și Faith.

Așa cum ne-a obișnuit, autoarea conturează personaje puternice, pline de umor și cu personalități copleșitoare care ne vor rămâne în memorie și după finalizarea lecturii.

Logan se mută în Salem împreună cu prietenii săi, Quinn și Declan. Nici nu ajung bine în oraș, căci băieții noștri se ”ciocnesc” de mașina fetelor.

Vesel și degajat, Declan încearcă să destindă atmosfera, dar roșcata de care se simte atras îi răspunde într-un mod serios, care îl face pe acesta să se retragă și s-o privească uimit. Confuz, băiatul apelează la rațiunea sa și ajunge la concluzia că cele trei fete sunt vrăjitoare, dând situației un aer și mai comic.

Când Faith apare în peisaj, Logan reacționează asemenea prietenului său, rămânând fără glas.

Situația se rezolvă, băieții sunt scoși vinovați, iar cei șase pornesc pe un drum separat, fără a-și da seama că destinele lor au fost deja unite.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Corina Cîndea.

La scurt timp Logan descoperă că frumoasa brunetă locuiește lângă casa lor. Mândru și pus pe glume, face tot ce îi stă în putință pentru a-i atrage atenția celei de care s-a îndrăgostit.

Mâna destinului lovește pentru a treia oară, aducându-i din nou față în față, de data aceasta într-un bar din apropiere. Atmosfera destinsă nu durează prea mult, căci un bărbat masiv se îndreaptă spre brunetă, iar tensiunea  plutește în aer.

Câteva dialoguri sunt suficiente pentru ca Logan să înțeleagă care e relația dintre cei doi. Ajutorul mut din ochii lui Faith îl fac pe Logan să-i sară în ajutor, dar nu înainte de a comunica celor din jur logodna lor și sarcina brunetei.

”Dragoste și mătase albă” este un volum surprinzător în care autoarea și-a pus amprenta personală și ne-a bucurat cu o poveste încântătoare.

Aflați povestea celor doi protagoniști și rezolvați misterul vrăjitoarelor din Salem.

ACUM GĂSEȘTI DRAGOSTE ȘI MĂTASE ALBĂ PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.