Rebela” de Corina Cîndea este o lectură palpitantă, în care pericolul pândește la fiecare pas, iar imprevizibilul creează dependență.

O carte diferită de celelalte romane ale autoarei. Personal, această carte m-a scos din zona de confort, dar m-a făcut să mă îndrăgostesc iremediabil de cei doi protagoniști.

Violeta are un trecut tumultos care și-a pus accentul în prezentul dominat de teamă și nesiguranță. Dominic își intersectează drumul cu cel al Violetei, venind și acesta la pachet cu traume, suferințe și conjuncturi care nu le fac viața favorabilă celor doi.

Rebela este o carte despre curaj, iubire, sacrificiu și puterea de a lupta pentru visele și dorințele protagoniștilor.

Violeta este tiparul protagonistului nesigur, în care viața i-a dat mai multe palme decât bucurii. Proaspăt angajată la un club pe post de chelneriță, aceasta îl întâlnește pe cel care îi va deveni prieten, iubit, confident și îi va reprezenta unica familie pe care Violeta nu a avut-o niciodată. Trecutul nu îi dă pace tinerei, iar coșmarurile sunt răspunsurile subconștientului care îi trimit semnale de alarmă. Ele sunt atât de intense încât atacurile de panică devin o obișnuință greu de acceptat.

Situațiile aparent întâmplătoare au o semnificație mult mai adâncă decât ne imaginăm. Suntem martorii unor iluzii, iar când adevărurile vor ieși la suprafață prezentul devine din ce în ce mai nesigur și periculos.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Corina Cîndea.

Intrăm în lumea traficului de droguri, descoperim personaje noi care ascund intenții meschine, iar relația celor doi este cea care îi mai țin cu picioarele pe pământ.

Se lasă în voia iubirii, dar își păstrează fiecare raționamentul și acționează în conformitate cu dorințele de a-și proteja aproapele.

Din păcate, trecutul lor este sumbru și amândoi sunt temători în a-l relata, indiferent că vorbim din punct de vedere emoțional sau profesional. Apar primele neîncrederi care aduc cu sine și incertitudini.

”Rebela” este o lecție de viață din care fiecare învățăm ce înseamnă sacrificiul, dragostea, trădarea și încrederea.

Titlu: Rebela
Autor: Corina Cîndea
An apariție : 2018
Editura: HATHOR
Nr. Pagini: 369
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 27.02.2019
Nota recenzorului: 10/10

Avatar
Autor: Cristina Alexandra
Cristina e Erou Booknation.ro
Redactor de 551 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Cristina Alexandra