Recenzie ”Rebela” de Corina Cîndea

by | Feb 27, 2019 | Dragoste, Recenzii cărți

🔥 CARTEA REBELA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Rebela” de Corina Cîndea este o lectură palpitantă, în care pericolul pândește la fiecare pas, iar imprevizibilul creează dependență.

O carte diferită de celelalte romane ale autoarei. Personal, această carte m-a scos din zona de confort, dar m-a făcut să mă îndrăgostesc iremediabil de cei doi protagoniști.

Violeta are un trecut tumultos care și-a pus accentul în prezentul dominat de teamă și nesiguranță. Dominic își intersectează drumul cu cel al Violetei, venind și acesta la pachet cu traume, suferințe și conjuncturi care nu le fac viața favorabilă celor doi.

Rebela este o carte despre curaj, iubire, sacrificiu și puterea de a lupta pentru visele și dorințele protagoniștilor.

Violeta este tiparul protagonistului nesigur, în care viața i-a dat mai multe palme decât bucurii. Proaspăt angajată la un club pe post de chelneriță, aceasta îl întâlnește pe cel care îi va deveni prieten, iubit, confident și îi va reprezenta unica familie pe care Violeta nu a avut-o niciodată. Trecutul nu îi dă pace tinerei, iar coșmarurile sunt răspunsurile subconștientului care îi trimit semnale de alarmă. Ele sunt atât de intense încât atacurile de panică devin o obișnuință greu de acceptat.

Situațiile aparent întâmplătoare au o semnificație mult mai adâncă decât ne imaginăm. Suntem martorii unor iluzii, iar când adevărurile vor ieși la suprafață prezentul devine din ce în ce mai nesigur și periculos.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Corina Cîndea

Intrăm în lumea traficului de droguri, descoperim personaje noi care ascund intenții meschine, iar relația celor doi este cea care îi mai țin cu picioarele pe pământ.

Se lasă în voia iubirii, dar își păstrează fiecare raționamentul și acționează în conformitate cu dorințele de a-și proteja aproapele.

Din păcate, trecutul lor este sumbru și amândoi sunt temători în a-l relata, indiferent că vorbim din punct de vedere emoțional sau profesional. Apar primele neîncrederi care aduc cu sine și incertitudini.

”Rebela” este o lecție de viață din care fiecare învățăm ce înseamnă sacrificiul, dragostea, trădarea și încrederea.

🔥 CARTEA REBELA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Rebela
Autor: Corina Cîndea
An apariție : 2018
Editura: HATHOR
Nr. Pagini: 369
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 27.02.2019
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Cine nu are bătrân să își cumpere, spune un vechi proverb. Sau cine nu are bunici, poate savura atmosfera blândă și plină de căldură din preajma lor citind cartea Copilărie fermecată de Ioana Trif. Pe tot parcursul lecturării predomină o stare de liniște sufletească,...

Recenzie ”Vacanță la Kyoto” de BARAZSULY ETA

Recenzie ”Vacanță la Kyoto” de BARAZSULY ETA

În ultimele zile cerul a avut o seninătate în albastrul lui care mă îndemna la visare. Nu știu dacă ați reușit și voi să îl observați, dar pe mine m-a cucerit întru totul. Mi-am luat cartea pe care mi-am programat să o citesc săptămâna aceasta, un scaun confortabil pe...

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

M-am obișnuit atunci când citesc să îmi iau ceva bun lângă mine. Fie îmi fac prăjituri cu diferite arome, fie îmi iau câteva semințe gustoase pe care le asezonez mereu cu un ceai, cafea sau ciocolată caldă. În ultima vreme, am început să citesc tot mai mult și mi-am...

Cristina Zegheru este redactor Booknation.ro de 651 zile și a scris până acum 91 articole. Se află pe poziția 14 din 142 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristina Zegheru aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments