Recenzie ”Iubire și catifea albastră” de Corina Cîndea

by | Feb 26, 2019 | Dragoste, Recenzii cărți

🔥 CARTEA IUBIRE ȘI CATIFEA ALBASTRĂ ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Corina Cîndea încheie seria Salem cu volumul trei ”Iubire și catifea albastră”. O serie fascinantă care ne-a dus pe cărările iubirii sincere, pline de obstacole, în care viitorul este incert, iar pasiunea de neegalat.

Corina își pune sufletul în cărțile sale, conturând personaje frumoase, pline de viață și cu un gram de emoție care le fac să pară reale.

”Iubire și catifea albastră” continuă povestea ultimului cuplu, Declan și Piper. El este un mascul alfa care poate avea orice femeie pe care și-o dorește, mai puțin pe cea care nu îi cade la picioare, devenind astfel irezistibila sa slăbiciune. Ea este roșcata care îi bântuie zilele și nopțile lui Declan, devenindu-i atât vis, cât și coșmar.

Povestea continuă cu aceleași dialoguri pline de umor, în care sarcasmul și ironia se găsesc din plin. Niciunul nu se lasă mai prejos, luptând parcă pentru supremație și afirmare.

Corina iese la înaintare prin prisma personajelor sale, iar acțiunea devine din ce în ce mai tensionată și imprevizibilă. Dacă inițial avem parte de negarea sentimentelor și tachinări reciproce, situațiile se complică, ajungând astfel la o răpire a protagonistei.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Corina Cîndea

”Iubire și catifea albastră” este un volum care te va ține în suspans de la început până la sfârșit, în care vei afla informații cu privire la vrăjitoare și la înțelesurile ascunse din spatele titlurilor simbolice.

Declan și Piper sunt făcuți unul pentru celălalt, iar evenimentele ce stau în calea relației lor vor face să consolideze și mai tare ”legătura” deja formată.

”Mângâi o șuviță din părul roșu care mi-a atras atenția de când am intrat în oraș și de la care a pornit o întreagă poveste. O glumă îți poate schimba viața? Uneori, da, pentru că gluma cu vrăjitoare și extratereștrii a ajuns să ne schimbe pe toți șase întreaga viață. Și niciunul nu regretăm nimic.”

🔥 CARTEA IUBIRE ȘI CATIFEA ALBASTRĂ ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Iubire și Catifea Albastră
Autor: Corina Cîndea
An apariție : 2018
Editura: HATHOR
Nr. Pagini: 392
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 26.02.2019
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Cine nu are bătrân să își cumpere, spune un vechi proverb. Sau cine nu are bunici, poate savura atmosfera blândă și plină de căldură din preajma lor citind cartea Copilărie fermecată de Ioana Trif. Pe tot parcursul lecturării predomină o stare de liniște sufletească,...

Recenzie ”Vacanță la Kyoto” de BARAZSULY ETA

Recenzie ”Vacanță la Kyoto” de BARAZSULY ETA

În ultimele zile cerul a avut o seninătate în albastrul lui care mă îndemna la visare. Nu știu dacă ați reușit și voi să îl observați, dar pe mine m-a cucerit întru totul. Mi-am luat cartea pe care mi-am programat să o citesc săptămâna aceasta, un scaun confortabil pe...

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

M-am obișnuit atunci când citesc să îmi iau ceva bun lângă mine. Fie îmi fac prăjituri cu diferite arome, fie îmi iau câteva semințe gustoase pe care le asezonez mereu cu un ceai, cafea sau ciocolată caldă. În ultima vreme, am început să citesc tot mai mult și mi-am...

Cristina Zegheru este redactor Booknation.ro de 651 zile și a scris până acum 91 articole. Se află pe poziția 14 din 142 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristina Zegheru aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments