Recenzie Dragoste virtuală de Daniel Glattauer

de | ian. 23, 2015 | Beletristică, Literatură Contemporană, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA DRAGOSTE VIRTUALĂ ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Dragoste Virtuala

Comunicarea virtuală câștigă tot mai mult teren în fața comunicării faţă-în-faţă. Asta nu e deloc un secret: cu toții am observat asta. Nici poveștile de dragoste înfiripate on-line nu mai miră pe nimeni. Prin urmare, un update al literaturii romantice e de la sine înțeles.

Daniel Glattauer vine cu un roman încântător, despre relațiile construite prin intermediul tehnologiei. Dragoste virtuală este un roman epistolar în variantă 2.0, fiind constituit dintr-un șir de e-mailuri. Un roman ce te prinde în mrejele sale de la primul cuvânt, pentru că, să recunoaștem, corespondența altora exercită asupra noastră o atracție aparte.

Emmi Rothner dorește să anuleze abonamentul la revista Like, însă tastează greșit adresa iar mailul ei ajunge la Leo Leike. Acesta îi răspunde politicos, amuzându-se de tonul ei protocolar. De Crăciun, Emmi trimite un mail tuturor celor din lista sa de mesaje. Leo, îi răspunde, amuzându-se din nou de tonul ei.

Cei doi încep să schimbe mesaje regulat. Curând, ei devin prinși în acest joc al cuvintelor. Ajung să își facă mărturisiri, să împărtășească secrete și chiar să flirteze. Tensiunea erotică începe să se acumuleze. Leo și Emmi își doresc să se întâlnească, însă amână momentul: curiozitatea este dublată de neliniște: oare cum arată cel din spatele ecranului? La toate acestea se adaugă și faptul că Emmi are o căsnicie fericită.

Dragoste virtuală se citește ușor. E o lectură incitantă și amuzantă care nu are cum să nu se înscrie în lista preferințelor oricui; o poveste modernă cu un final (im)previzibil.

Recomand Dragoste virtuală tuturor celor dornici să citească ceva interesant, plin de umor și de dragoste. Este o poveste actuală ce cu siguranță va da naștere unui nou trend.

Frumoasa poveste dintre Emmi și Leo se continuă în cartea Toate cele șapte valuri, ce va fi și ea recenzată pe GoodRead.ro în curând.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții DRAGOSTE VIRTUALĂ?

Vezi toată lista de cărți scrise de Daniel Glattauer sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA DRAGOSTE VIRTUALĂ CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Dragoste Virtuală
Autor: Daniel Glattauer
An apariție : 2012
Editura: TREI
Nr. Pagini: 248
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 23.01.2015
Nota recenzorului: n/a

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ,,Mândrie și prejudecată” de Jane Austen

Recenzie ,,Mândrie și prejudecată” de Jane Austen

Mândrie și prejudecată pornește în lupta de a demonta ,,primele impresii″ (titlul inițial) și orientează cititorul spre a privi lucrurile care i se întâmplă mai profund, dintr-o altă perspectivă. Jane Austen, autoarea operei de față, a fost o romancieră engleză care a...

Recenzie ”Ultimul tren spre Londra” de Meg Waite Clayton

Recenzie ”Ultimul tren spre Londra” de Meg Waite Clayton

"Ultimul tren spre Londra" de Meg Waite Clayton este povestea unei provocări la adresa unui sistem nemilos. O poveste foarte emoționantă care s-a scufundat în sufletul meu. Scriitoarea a reușit să arate cât de ușor se estompează granițele dintre sărăcie și bogăție,...

Recenzie „Partea de nord a inimii” de Dolores Redondo

Recenzie „Partea de nord a inimii” de Dolores Redondo

În august 2005, Katrina dă lovitura de grație New Orleans-ului după ce mii de oameni ignoraseră avertismentele autorităților și refuzaseră să fugă din calea urgiei. Un oraș afectat grav, în care oamenii, deja traumatizați după ce dăduseră piept cu furia ciclonului, se...

0 0 votes
Article Rating
Diana Elena Neaţă este redactor Booknation.ro de 2570 zile și a scris până acum 233 articole. Se află pe poziția 1 din 42 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Diana Elena Neaţă aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments