Recenzie Toate cele șapte valuri de Daniel Glattauer

Titlu: Toate Cele șapte Valuri
Autor: Daniel Glattauer
An apariție : 2012
Editura: Trei
Nr. Pagini: 223
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Diana Elena Neaţă
Publicată la 6.02.2015
Nota recenzorului: n/a

🔥 CARTEA TOATE CELE ȘAPTE VALURI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

0

Recent vă povesteam despre o carte ce m-a atras prin originalitate (“un roman epistolar în varianta 2.0” – vă ziceam) și apoi m-a cucerit iremediabil – Dragoste virtuală de Daniel GlattauerToate cele șapte valuri este continuarea romanului și reia povestea exact de unde a rămas.

După un timp, Emmi și Leo reiau legătura – asta după nenumărate încercări eșuate ale lui Emmi. Sentimentele renasc, sau, mai bine spus, nici nu se stinseseră vreodată. Cei doi își reiau conversațiile spumoase, însă, în ciuda faptului că de data aceasta chiar reușesc să se întâlnească de câteva ori, apar noi obstacole în calea înfiripării unei povești de iubire și în mediul real: noua relație a lui Leo, încercările lui Emmi de a-și salva căsnicia, secrete, temeri.

La fel ca în cazul primului roman, ești tot mai prins de conversația celor doi. Fiecare mesaj trădează sentimente, temeri… Ironia și umorul sunt și ele la locul lor. Pur și simplu Emmi și Leo sunt două personaje delicioase, de care nu ai cum să nu te îndrăgostești (iar de asta vă veți convinge de îndată ce veți deschide cartea)!

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Daniel Glattauer.

Ce legătură are titlul Toate cele șapte valuri cu subiectul romanului? Explicația apare într-un mail pe care Emmi i-l trimite din vacanță lui Leo:

“[…] aici oamenii povestesc despre un al șaptelea val care nu vrea să se onduleze. Primele șase sunt previzibile și echilibrate. […] Șase valuri, indiferent cât de diferite ar părea din depărtare, șase valuri, pornind spre același țel.

Dar cu cel de-al șaptelea val trebuie să avem mare grijă! Ăsta e imprevizibil. […] Pentru el nu există Înainte, ci doar Acum. Și după el, nimic nu mai e la fel. E o schimbare în bine sau în rău, oare? Asta nu pot să estimeze decât cei care au avut curajul să se lase prinși de el, […] “

Oare se vor lăsa și cei doi purtați de un al șaptelea val? Oare iubirea lor virtuală se va materializa în lumea reală? Asta trebuie să aflați voi!

Toate cele șapte valuri e un roman ce se citește ușor, stârnește zâmbete, captivează! Dacă ați citit Dragoste virtuală e musai să aflați cum se termină povestea lui Emmi și a lui Leo, dacă nu… ei bine trebuie neapărat să citiți aceste cărți!

🔥 CARTEA TOATE CELE ȘAPTE VALURI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

La fel ca primul volum al seriei, Toate cele șapte valuri este o poveste epistolară care cucerește pe oricine!

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.