Recenzie ”Ea & el” de Marc Levy

de | feb. 26, 2022 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA EA EL ARE REDUCERE PE:

O nouă poveste fascinantă scrisă de Marc Levy

Până de curând, Mia era o actriță britanică de succes. În ultimul film a jucat chiar cu soțul ei, iar acum cei doi așteaptă premiera. Numai că Mia descoperă că David o înșală deja de multă vreme.

Așa că aceasta pleacă în Montmartre, la cea mai bună prietenă a ei, acolo unde aceasta deține un restaurant. Mia devine din actrița celebră, o simplă chelneriță. Numai că ea are nevoie să se gândească la decizia care îi va influența căsnicia. Și până atunci, intrând pe un site de întâlniri, Mia îl cunoaște pe Paul.

Paul este un scriitor cunoscut care muncește zi și noapte alături de personajele sale. Evident că un astfel de bărbat nu ar avea timp de întâlniri amoroase. De aceea, cei mai buni prieteni ai lui îi fac cont pe un site de întâlniri și, așa ajung Mia și Paul la o întâlnire aranjată. Doar că imediat ce se cunosc, aceștia devin fascinați unul de celălalt. Fără a-și pune inimile în joc, Mia și Paul decid să devină prieteni, simpli prieteni.

Inimile lor le aparțin altor oameni, care se pare, însă, că nu le merită. Va fi nevoie de mai mult de o întâlnire până când aceștia vor realiza atracția și chimia dintre ei. Ea și el, doi oameni care nu sunt ceea ce par, dar care se îndrăgostesc tot mai mult. Însă ce vor face când secretele vor ieși la iveală?

Dacă îți place recenzia cărții EA EL, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Marc Levy

Opinia mea despre povestea Miei și a lui Paul

Deja știți, iar dacă nu știți, aflați acum că Marc Levy este unul dintre autorii mei preferați. Să ne facem înțeleși, unul dintre scriitori care sunt bărbați, căci sunt prea multe femei talentate ale căror cărți le îndrăgesc.

Și, se pare că, alături de Guillaume Musso se află acum și Marc Levy. Într-un fel, îi asemăn foarte mult pe cei doi, poate datorită faptului că amândoi sunt scriitori francezi. Cert este că deja îmi doresc să cumpăr și cărțile lui Levy, pe toate!

Cu toate acestea, Marc Levy are un fel aparte de a scrie. Toate poveștile sale sunt scrise asemănător, însă toate au un element surpriză, de fiecare dată. Ceea ce mă îndeamnă să spun că probabil aș cunoaște dintr-o mie o carte de-a lui Levy. Deși pronumele de polițele nu sunt preferatele mele, acestea dau un anumit farmec francez acestor povești.

Mi-a plăcut mult că această carte a fost simplă, dar frumoasă. Povestea este una inocentă, dar fascinantă, iar Levy pune accentul pe detalii și descriere. Dialogurile sunt mereu presărate cu câte o glumă sau o replică sarcastică, exact așa cum îmi place mie!

Deși este o carte ușoară, Ea și el merită citită și sunt convinsă că va plăcea multor cititori, însă preferata mea de la Levy rămâne în și acum povestea din Toate acele lucruri pe care nu ni le-am spus. Sper că v-am făcut curioși și sper să îi dați cât mai curând o șansă acestui autor și, de ce nu, sa începeți chiar cu această poveste!

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA EA EL CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: EA EL
Autor: Marc Levy
An apariție : 2015
Editura: TREI
Nr. Pagini: 313
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 543

Alte recenzii de la Marc Levy:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Povestea unui înger păzitor: După ce Patrick a murit, Mia și-a dorit ca toată lumea ei să se sfârșească. Și aproape că a reușit să facă asta după ce s-a aruncat în marea care i-a răpit viața celui pe care îl iubea. A lăsat valurile să îi înconjoare trupul, însă ceva...

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

O seară de poker, un show și o iubire interzisă... Ea este cea mai bună jucătoare de poker, el este un magnat arogant care, uneori, după o zi de muncă, preferă să joace poker cu niște prieteni vechi. Așa se întâlnesc Kate Monroe și Cooper Montgomery, într-o seară când...

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Am de mult timp cartea aceasta în lista de must read și habar n-am de ce mi-a luat așa mult timp să ajung s-o citesc având în vedere cât de mult mi-a plăcut. Am auzit multe lucruri bune prin online și de data asta chiar au fost pe bună dreptate deoarece a fost scrisă...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 1099 zile și a scris până acum 264 articole. Se află pe poziția 5 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments