🔥 CARTEA ECOURI DIN STRADA SCOȚIA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Ecouri din strada Scoția de Samantha YoungShannon MacLeod s-a mutat in Edinburgh pentru a începe o nouă viață departe de familia ei, departe de bărbații răi pe care i-a cunoscut și care au distrus puțin câte puțin din sufletul ei, departe de greșelile și de traumele pe care le-a suferit din cauza alegerilor ei, departe de regrete și de trecut.

Viața este bună cu ea și în curând găsește o slujbă bună la renumitul INKarnate unde este înconjurată de artiști și are parte de colegi buni, găsește un apartament și o colegă de apartament de care ajunge să se atașeze iar viața ei prinde culoare. Însă ceea ce nu se potrivește în viața ei este șeful ei: Cole Walker. Cole pare tipul de bărbat de care a promis să fugă, el este întruchiparea tuturor greșelilor ei, este arogant, tatuat, genul de băiat rău care crede că poate flirta cu orice femeie, este un gigolo. Shannon este dezgustată de el din prima clipă, cu toate că nu poate ignora atracția și tensiunea dintre ei de fiecare dată când se află în aceeași încăpere.

Pe Cole îl cunoaștem din restul străzilor și, astfel, înțelegem cât de tare se poate înșela Shannon în privința bărbatului pe care îl judecă greșit doar după aparențele sale. După ce își manifestă dezgustul față de el, relația lor se răcește iar Cole este profund dezamăgit în fața așteptărilor pe care le avea de la Shannon.

După ce Shannon ajunge forțată de împrejurări la ziua lui Cole și îi cunoaște familia, cât și pe Hannah, cea mai bună prietenă a lui Cole care îi spune lui Shannon că acesta a făcut o mare greșeală, Shannon este încolțită de vinovăție și de remușcări și își dorește să își ceară iertare de la șeful ei șă să îi arate că știe cât de mult s-a înșelat.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Samantha Young.

În ciuda înfățișării lui atrăgătoare și fermecătoare plină de aroganță care prevestește numai rău, după cum știm din volumele anterioare, Cole este o persoană cu suflet bun care nu își dorește să aibă relații superficiale și care vrea să își găsească aleasa. După un drum lung parcurs de cei doi, Cole decide să o facă pe Shannon să aibă încredere în el, să îi șteargă trecutul negru.

 Fiind aproape imposibil să nu fie absorbită de frumosul și fermecătorul Cole Walker, acesta îi intră pe sub piele și o face să simtă ceea ce niciun bărbat nu a mai reușit până atunci. Cole o ajută pe Shannon să dea piept cu trecutul și să închidă ultimele uși lăsate deschise din viața ei. Dar când trecutul apare din nou, temerile ei apar iar și riscă să piardă tot ce a construit cu singurul bărbat din viața ei care pare să țină cu adevărat la ea.

Alegerile pe care trebuie să le facă o rănesc și nu înțelege de ce trebuie să fie pusă să aleagă. Când totul părea gata să fie distrus, iubirea este singura care mai poate să îi aducă pe cei doi împreună. Va fi iubirea lor atât de puternică încât să pună capăt tuturor fricilor ei? Nici Cole nu este perfect iar încrederea lui se clatină, de-o potrivă… Când dragostea e tot ce ai, te poți lăsa pradă acesteia și poți înfrunta totul?

🔥 CARTEA ECOURI DIN STRADA SCOȚIA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Ecouri Din Strada Scoția
Autor: Samantha Young
An apariție : 2019
Editura: TREI
Nr. Pagini: 349
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Publicată la 26.03.2020
Nota recenzorului: 10/10

Mihaela Ruxandra Dinu
Autor: Mihaela Ruxandra Dinu
Ruxandra e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 64 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu