Recenzie “Ecouri pe strada Scoția” de Samantha Young

Titlu: Ecouri Pe Strada Scoția
Autor: Samantha Young
An apariție : 2017
Editura: Trei
Nr. Pagini: 352
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Denisa Alina
Publicată la 15.11.2017
Nota recenzorului: n/a
Recenzie “Ecouri pe strada Scoția” de Samantha Young
Acordă o notă

ACUM GĂSEȘTI ECOURI PE STRADA SCOȚIA PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

M-ai deschis porțile inimii, iar eu am pășit încrezătoare în încăperea veche și prăfuită, crezând că voi putea să o reabilitez…dar tu ca un Băiat Rău m-ai încuiat în acea obscuritate și ai aruncat cheia, iar odată cu ea am pierdut și propria mea persoană, propria mea identitate, propria mea amprentă personală.

“Ecouri pe strada Scoția” de Samantha Young este cartea care m-a ținut trează o noapte întreagă, a fost un adevărat deliciu să mai citesc încă o capodoperă a Samanthei.
Cole și Shannon sunt perechea perfectă, un echilibru între Yin și Yang, o carte care vă va îmbrățișa temerile și vă va arata că există bărbați ce pot alina o femeie, că o pot aștepta până aceasta va fi pregătită pentru o nouă relație.

Trebuie să vă spun că acestă carte face parte dintr-o serie: Seria Străzilor, iar antactul principal, Cole a mai apărut și în volumul “Pe strada Londra”, -în acel volum Samantha a creat poveste lui Jo și Cam❤-, el era fratele mai mic a lui Jo, un băiat agresat de mama sa beată, dar acum, anii au trecut și el s-a transformat într-un alt bărbat.

Cole Walker este bărbatul pe care Shannon l-a întâlnit când avea 15 ani pe strada Scoția, eroul ei ce a făcut-o să se simtă specială într-un timp relativ scurt, însă pe atunci aceasta avea iubit…

Acum când Shannon își ia inima în dinți după ce a fost maltrată de iubitul său, acesta decide să plece departe de locul unde îi trezește atât de multe amintiri, unde a renunțat la ea și unde s-a lăsat dominată de un bărbat ce i-a șters personalitatea, transformând-o încet, încet într-o păpușă.

Își face o promisiune: ” Nu se va m-ai încurca cu Băieții Răi și tatuați”, însă când îl întâlnește pe noul ei manager, Cole, totul se uită, inima ei uită, însă rațiunea ei e trează și gata de luptă.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Samantha Young .

“Tatuajul nu era deloc o idee rea.
  Dar artistul?
  El ar putea fi idee foarte rea.”

Cole Walker e un bărbat plin de tatuaje, un bărbat cu un trecut pătat, un bărbat ce oferă o imagine impecabilă de băiat rău,  însă sufletul acestuia e al unui copil bun.

Când Shannon îl jignește, acesta nu mai dorește să mai aibă de a face cu ea, însă ea luptă pentru el.
Oare va reuși să depășească acele vorbe și le va da uitării pentru a fi fericiți sau își vor vedea fiecare de vieților lor?

“Arm your fears like a soldiers and slay them.”

Recomand acestă carte tuturor cititorilor care abordează genul romantic, un roman ce vă va captiva și pe care îl veți îndrăgi🙈  (Eu am făcut-o) Lectură plăcută!

ACUM GĂSEȘTI ECOURI PE STRADA SCOȚIA PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

Mi-a plăcut felului lui Cole de a aborda situația, a ales să rămână lângă ea chiar dacă aceasta îl îndepărta. A ales să îi arate adevărată dragoste, cum e să ai o familie, dar mai ales cum e să te simți iubit și protejat.

Aspecte Negative:

Din punctul meu de vedere nu există așa ceva☺ E o carte care vă va fura inima și vă va face să vă doriți o continuare😍 Lectură plăcută!

POST A COMMENT.