Recenzie „Ecouri pe strada Scoția” de Samantha Young

de | nov. 15, 2017 | Dragoste, Fantezie, Literatură Contemporană, Literatura Universală, Mister, Recenzii cărți, Romantism, Suspans

🔥 CARTEA ECOURI PE STRADA SCOȚIA ARE REDUCERE PE:

M-ai deschis porțile inimii, iar eu am pășit încrezătoare în încăperea veche și prăfuită, crezând că voi putea să o reabilitez…dar tu ca un Băiat Rău m-ai încuiat în acea obscuritate și ai aruncat cheia, iar odată cu ea am pierdut și propria mea persoană, propria mea identitate, propria mea amprentă personală.

„Ecouri pe strada Scoția” de Samantha Young este cartea care m-a ținut trează o noapte întreagă, a fost un adevărat deliciu să mai citesc încă o capodoperă a Samanthei.
Cole și Shannon sunt perechea perfectă, un echilibru între Yin și Yang, o carte care vă va îmbrățișa temerile și vă va arata că există bărbați ce pot alina o femeie, că o pot aștepta până aceasta va fi pregătită pentru o nouă relație.

Trebuie să vă spun că acestă carte face parte dintr-o serie: Seria Străzilor, iar antactul principal, Cole a mai apărut și în volumul „Pe strada Londra”, -în acel volum Samantha a creat poveste lui Jo și Cam❤-, el era fratele mai mic a lui Jo, un băiat agresat de mama sa beată, dar acum, anii au trecut și el s-a transformat într-un alt bărbat.

Cole Walker este bărbatul pe care Shannon l-a întâlnit când avea 15 ani pe strada Scoția, eroul ei ce a făcut-o să se simtă specială într-un timp relativ scurt, însă pe atunci aceasta avea iubit…

Dacă îți place recenzia cărții ECOURI PE STRADA SCOȚIA, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Samantha Young

Acum când Shannon își ia inima în dinți după ce a fost maltrată de iubitul său, acesta decide să plece departe de locul unde îi trezește atât de multe amintiri, unde a renunțat la ea și unde s-a lăsat dominată de un bărbat ce i-a șters personalitatea, transformând-o încet, încet într-o păpușă.

Își face o promisiune: ” Nu se va m-ai încurca cu Băieții Răi și tatuați”, însă când îl întâlnește pe noul ei manager, Cole, totul se uită, inima ei uită, însă rațiunea ei e trează și gata de luptă.

„Tatuajul nu era deloc o idee rea.
  Dar artistul?
  El ar putea fi idee foarte rea.”

Cole Walker e un bărbat plin de tatuaje, un bărbat cu un trecut pătat, un bărbat ce oferă o imagine impecabilă de băiat rău,  însă sufletul acestuia e al unui copil bun.

Când Shannon îl jignește, acesta nu mai dorește să mai aibă de a face cu ea, însă ea luptă pentru el.
Oare va reuși să depășească acele vorbe și le va da uitării pentru a fi fericiți sau își vor vedea fiecare de vieților lor?

„Arm your fears like a soldiers and slay them.”

Recomand acestă carte tuturor cititorilor care abordează genul romantic, un roman ce vă va captiva și pe care îl veți îndrăgi🙈  (Eu am făcut-o) Lectură plăcută!

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ECOURI PE STRADA SCOȚIA CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Ecouri Pe Strada Scoția
Autor: Samantha Young
An apariție : 2017
Editura: TREI
Nr. Pagini: 352
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 992

Alte recenzii de la Samantha Young :

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Totul începe cu o iubire interzisă... Annalise și Bennett fac cunoștință în momentul în care află că se vor lupta pentru același post de muncă. Aceștia sunt gata să își pună armele la bătaie și să scoată tot ce au mai bun pentru a câștiga. Numai că între ei și...

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Celestine North, perfectă printre Defecți... Celestine North este acum fugară, dar toată lumea o privește ca pe o eroină. Celestine este cea mai Defectă și cea mai însemnată persoană din toată țara, dar e un exemplu. Nimeni nu a făcut ce a reușit ea să facă față de...

Recenzie ”Defecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Defecți” de Cecelia Ahern

Defecți într-o lume Defectă Celestine North este o tânără care trăiește într-o țară defectă și crudă. În lumea lor, greșelile, păcatele, minciunile și închipuitele trădări aduse statului sunt pedepsite crunt. Ghilda este cea care dă sentințele, iar din Ghildă face...

0 0 votes
Article Rating
Denisa Alina este redactor Booknation.ro de 1931 zile și a scris până acum 35 articole. Se află pe poziția 1 din 40 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Denisa Alina aici. Denisa Alina are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Buna, mă numesc Denisa Alina sunt o fire încăpățânată, nu suport să mi se spună ce să fac😊, sociabilă și nebunatică. Îmi plac la nebunie motocicletele, tatuajele, adrenalina, viteza și muzica. Genul meu preferat de cărți sunt cele de DRAGOSTE, ce m-au facut să intru în această lume a creației unde muritorii de rând pot visa. Cărțile mele preferate sunt Martora de Nora Roberts, Zece respirații scurte de K. A. TUCKER și Te aștept de Jennifer L. Armentrout❤
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments