Recenzie Enzo sau Arta de a Pilota pe Ploaie de Garth Stein

by | Nov 2, 2014 | Beletristică, Recenzii cărți

🔥 CARTEA ENZO SAU ARTA DE A PILOTA PE PLOAIE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

image-2009-02-5-5392116-46-enzo-sau-arta-pilota-ploaie-garth-steinV-ați întrebat vreodată ce și cum gândește un câine despre tot ce se intâmplă în jurul lui? Enzo sau arta de a pilota pe ploaie este o carte din care putem afla răspunsul, mai ales dacă ne interesează ce gândește un labrador ca cel care este personajul principal al acestui bestseller apărut în 2008. Garth Stein imaginează o poveste extraordinară în care cititorul va trăi emoțiile evenimentelor alături de un pilot de curse de formula 1 și prietenul lui cel mai bun Enzo.

Dennis, personajul principal uman din carte este un pilot de formula 1 care are o viață aproape obișnuită, se îndrăgostește, se căsătorește cu femeia iubită, vor avea o fetiță, apoi va avea de înfruntat decesul soției și un lung proces de custodie intentat de către socrii lui. Prin toate aceste evenimente foarte importante pentru el, va trece însoțit fiind de Enzo, câinele său cu adevărat credincios.

Toată acțiunea din carte, cititorul o va urmări prin ochii și alte simțuri ale lui Enzo, labradorul crescut de pui de către Dennis, un câine care ne va povesti despre familie și loialitate.

Enzo, care nu este un câine oarecare, ci este un câine îndrăgostit de privitul la televizor, are actori preferați – Al Pacino și George Clooney, are emisiuni si seriale tv preferate, dar cel mai mult adoră să privească ore în șir cursele de mașini de formula 1. În plus are și o cultură aleasă în ce privește formula 1 este fanul numărul unu, dintre câini se înțelege, al lui Senna și știe toate mișcările corecte pentru a pilota o mașină de curse pe o pistă udă. Are păreri în legătură cu orice, își atenționează stapânul in privința oamenilor și evenimentelor din jurul său, chiar dacă este conștient că e doar un câine și nu poate șă se exprime decât prrin lătrat și dat din coadă.

Vă va prinde și mai mult în paginile ei povestea lui Enzo, mai ales dacă sunteți iubitori de câini și în plus urmăriți formula 1.

Enzo sau arta de a pilota pe ploaie este o carte emoționantă, sensibilă cu o poveste de viață reală care se va termina trist pentru Enzo dar cu final foarte fericit pentru Dennis și fetița lui Zoe.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții ENZO SAU ARTA DE A PILOTA PE PLOAIE?

Vezi toată lista de cărți scrise de Garth Stein sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ENZO SAU ARTA DE A PILOTA PE PLOAIE CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Enzo Sau Arta De A Pilota Pe Ploaie
Autor: Garth Stein
An apariție : 2008
Editura: LEDA/CORINT
Nr. Pagini: 364
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 2.11.2014
Nota recenzorului: n/a

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Conversație la Catedrală” de Mario Vargas Llosa

Recenzie ”Conversație la Catedrală” de Mario Vargas Llosa

Llosa a urcat în ultimul timp în topul autorilor mei preferați. Conversație la Catedrală nu-i o carte ușor de citit, nici măcar nu compensează acest lucru cu o poveste frumoasă, dar în ciuda acestor lucruri, n-am putut-o lăsa din mână. Tot ceea ce ne este dezvăluit...

Recenzie ”The sun and her Flowers” de Rupi Kaur

Recenzie ”The sun and her Flowers” de Rupi Kaur

Dacă cineva ar întreba cum arată despărțirea, i-aș da această carte pentru a o citi. Dacă cineva ar întreba ce înseamnă durerea, aș deschide la primele două părți ale acestei cărți și i-aș arăta în cuvinte acest lucru. Rupi Kaur este cunoscută pentru celebra carte de...

0 0 vote
Article Rating
Florentina Turcanu este redactor Booknation.ro de 2323 zile și a scris până acum 92 articole. Se află pe poziția 1 din 26 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Florentina Turcanu aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments