Recenzie „Pilotând în ploaie, viaţa mea de căţel”- Garth Stein

by | Sep 8, 2017 | Beletristică, Literatura Universală, Recenzii cărți

🔥 CARTEA PILOTÂND ÎN PLOAIE VIAŢA MEA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Să fii un câine nu e aşa e ușor precum pare. Toată lumea crede că aşa poţi fi liber, să faci ce vrei, dar în realitate lucrurile stau diferit. Aceasta este lecţia pe care Enzo, un câine cât se poate de inteligent, care ne-a cucerit pur şi simplu inimile ne învaţă.

Povestind amănunţit viaţa lui de la început până la sfârşit, animalul ne împărtăşeşte ceea ce simte şi  ce gândeşte în fiecare moment. Este foarte interesant să vezi lucrurile din perpectiva unui câine, deoarece aşa îţi dai seama cum trebuie trataţi defapt.

Învăţăm de la patruped ce este adevărata prietenie şi loialitatea, iar de la Denny, stăpânul acestuia, ce e iubirea şi de ce eşti în stare să faci pentru ea.

Fericire sau tristeţe,probleme sau momente minunate, toate fac parte din povestea lui Enzo, pe care nu ai cum să nu o adori. Cu siguranţă te vei ataşa de personajele cărţii şi vei simţi ce simt şi ele.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Garth Stein

Mai repede,iar vântul îmi loveşte faţa în timp ce alerg, mai repede şi îmi simt inima bătând sălbatic şi latru de două ori, ca să-i spun lui şi întregii lumi: Mai repede! Latru de două ori ca să ştie, ca să-şi amintească. Ce-mi doresc acum e ce am vrut dintotdeauna.

 Iar când sfârşitul va veni, să sperăm că acesta va deveni om, aşa cum mereu şi-a dorit, şi că va pilota maşini de curse, gândindu-se mereu la Danny.

Stilul lui Garth Stein este unul unic, dar cu siguranţă captivant şi care te va impresioana de la prima pagină.

O capodoperă literară pe care trebuie neapărat să o ai în biblioteca de acasă şi care te va ţine cu sufletul la gură pe durata lecturii. Şi deşi nu este atât de populară pe cât îmi doream eu să fie, nu regret că am citit-o şi cred că nici voi nu o veţi face.

🔥 CARTEA PILOTÂND ÎN PLOAIE VIAŢA MEA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Pilotând în Ploaie Viaţa Mea
Autor: Garth Stein
An apariție : 2008
Editura: BOOKLET FICTION
Nr. Pagini: 236
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 8.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Mi-a plăcut faptul că această carte a fost scrisă din perspectiva unui animal, ci nu a unui om.

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Despre autor: Andreea Ilie este o adolescentă de doar 15 ani, care a debutat anul acesta, în plină pandemie, cu romanul pentru copii ”În armonie cu natura”. Ea a fost dintotdeauna fascinată de magia și farmecul pădurii  care au inspirat-o să scrie această carte...

Recenzie “Orbi” de Petronela Rotar

Recenzie “Orbi” de Petronela Rotar

Spre rușinea mea de cititor, Petronela Rotar este primul autor român pe care îl citesc. 🙂 Nu mă întrebați de ce nu am dat până acum literaturii noastre o șansă, nu am răspuns, însă vă pot spune că de acum înainte voi vedea lucrurile altfel și voi face o schimbare în...

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Nu sunt mulți autori francezi pe care i-am îndrăgit. Nici cărțile care conțin doar dialog, fără altă narațiune sau descriere, nu sunt preferatele mele. Însă O iubeam de Anna Gavalda este o carte bună și relaxantă pe care o poți citi în maxim trei ore. Are aproape 180...

Ilinca Grigorescu este redactor Booknation.ro de 1041 zile și a scris până acum 7 articole. Se află pe poziția 73 din 142 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ilinca Grigorescu aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments