🔥 CARTEA PILOTÂND ÎN PLOAIE VIAŢA MEA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Să fii un câine nu e aşa e ușor precum pare. Toată lumea crede că aşa poţi fi liber, să faci ce vrei, dar în realitate lucrurile stau diferit. Aceasta este lecţia pe care Enzo, un câine cât se poate de inteligent, care ne-a cucerit pur şi simplu inimile ne învaţă.

Povestind amănunţit viaţa lui de la început până la sfârşit, animalul ne împărtăşeşte ceea ce simte şi  ce gândeşte în fiecare moment. Este foarte interesant să vezi lucrurile din perpectiva unui câine, deoarece aşa îţi dai seama cum trebuie trataţi defapt.

Învăţăm de la patruped ce este adevărata prietenie şi loialitatea, iar de la Denny, stăpânul acestuia, ce e iubirea şi de ce eşti în stare să faci pentru ea.

Fericire sau tristeţe,probleme sau momente minunate, toate fac parte din povestea lui Enzo, pe care nu ai cum să nu o adori. Cu siguranţă te vei ataşa de personajele cărţii şi vei simţi ce simt şi ele.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Garth Stein.

Mai repede,iar vântul îmi loveşte faţa în timp ce alerg, mai repede şi îmi simt inima bătând sălbatic şi latru de două ori, ca să-i spun lui şi întregii lumi: Mai repede! Latru de două ori ca să ştie, ca să-şi amintească. Ce-mi doresc acum e ce am vrut dintotdeauna.

 Iar când sfârşitul va veni, să sperăm că acesta va deveni om, aşa cum mereu şi-a dorit, şi că va pilota maşini de curse, gândindu-se mereu la Danny.

Stilul lui Garth Stein este unul unic, dar cu siguranţă captivant şi care te va impresioana de la prima pagină.

O capodoperă literară pe care trebuie neapărat să o ai în biblioteca de acasă şi care te va ţine cu sufletul la gură pe durata lecturii. Şi deşi nu este atât de populară pe cât îmi doream eu să fie, nu regret că am citit-o şi cred că nici voi nu o veţi face.

🔥 CARTEA PILOTÂND ÎN PLOAIE VIAŢA MEA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Pilotând în Ploaie Viaţa Mea
Autor: Garth Stein
An apariție : 2008
Editura: BOOKLET FICTION
Nr. Pagini: 236
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 8.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Mi-a plăcut faptul că această carte a fost scrisă din perspectiva unui animal, ci nu a unui om.

Ilinca Grigorescu
Autor: Ilinca Grigorescu
Redactor de 944 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Ilinca Grigorescu