Recenzie “Fata dinainte” de J.P. Delaney

Titlu: Fata Dinainte
Autor: J.P. Delaney
An apariție : 2017
Editura: Litera
Nr. Pagini: 379
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Daniela Gîb
Publicată la 1.01.2018
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

🔥 CARTEA FATA DINAINTE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Dacă vrei o carte care să nu o poţi lăsa din mână până nu îi afli deznodământul Fata dinainte este alegerea perfectă. Trebuie să mărturisesc că am stat până la 2 noaptea să o termin de citit.

Un thriller captivant, năucitor care îţi trezeşte mintea şi simţurile, te acaparează într-un labirint întortocheat, misterios, cu crime, pasiuni bolnăvicioase, cu feţe nebănuite, cu personaje complexe, care nu se lasă uşor dezvăluite cu adevărat.

O casa modernă construită cu reguli stricte pentru viitorii propietari de un arhitect obsedat de control Edward, cu un trecut sub semnul întrebării. Ca să ajungi să locuieşti în ea trebuie să treci un chestionar, apoi pentru a locui trebuie să te supui regulilor stricte şi chiar absurde ale proprietarului.

Casa e extrordinară. Uimitoare, fantastică, incredibilă. Nici nu poate fi descrisă în cuvinte.

Ce frumoasăe ! zic eu. Înăuntru, casa este la fel de modernă ca o galerie de artă. Pur şi simplu frumoasă!

E extrordinar! exclam eu, uitându-mă la pereţii de piatră, la spaţiu, la lumină. N-am mai văzut niciodată o casă aşa uimitoare.

Emma și Jane două chiriaşe care au trecut testul lui Edward, care ajung să locuiască în misteriosa casă, în ani diferiţi. Emma îşi caută liniştea pierdută după ce apartamentul i-a fost jefuit , iar o casă cu reguli stricte îi pare locul potrivit, însă aici îşi va găsi sfârşitul.

Jane ajunge şi ea să locuiască în această casă, într-un moment plin de durere, foarte greu de depăşit din viaţa ei. Porneşte în căutarea adevărului, se îndrăgosteşte, suferă din nou dar nu renunţă în a descâlci această poveste încurcată despre casă şi persoanele care au avut legătură cu ea.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de J.P. Delaney.

Planurile cărţii se succed: Atunci: Emma , Acum: Jane, astfel încât adevărul va ieşi la iveală treptat, suspansul fiind maxim, iar de anticipat nu se pune problema pentru ca J.P. Delaney are un stil remarcabil de a te induce în eroare.

Personal am fost profund impresionată de la început până la final de drama lui Jane, dar vă las să descoperiţi singuri durerea prin care trece.

O să iau tot ce pot de la Edward. Apoi, voi lăsa toate personajele din drama asta să se risipească  în trecut. Nu mai sunt importanţi pentru noi acum.

Fata dinainte este o carte ce-ţi va rămâne întipărită în minte şi te va face să o recomanzi cu căldură pasionaţilor de thriller-uri şi nu numai.

Lectură plăcută !!!

🔥 CARTEA FATA DINAINTE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.