Recenzie Fata întâlnește băiatul de Ali Smith

Titlu: Fata întâlnește Băiatul
Autor: Ali Smith
An apariție : 2008
Editura: Leda
Nr. Pagini: 176
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Diana Elena Neaţă
Publicată la 30.04.2015
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

ACUM GĂSEȘTI FATA ÎNTÂLNEȘTE BĂIATUL PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

FataIntalnesteBaiatul s

Fata întâlnește băiatul, cartea scriitoarei Ali Smith, face parte dintr-un proiect editorial internațional lansat de editura britanică Canongate ce s-a extins în 40 de edituri din întreagă lume (în cazul țării noastre a fost preluat de către Editura Leda). Proiectul editorial vizează rescrierea miturilor într-un stil modern și unic. Astfel, Ali Smith rescrie într-o manieră modernă una din Metamorfozele lui Ovidiu (cea mai veselă dintre ele).

Fata întâlnește băiatul tratează eternul început de poveste ce pare similar în toate cazurile, dar e mereu diferit! E o poveste despre fete și băieți, fete și … fete, despre metamorfozele cauzate de dragoste! E o carte de dimensiuni reduse, dar care te cucerește și parcă-ți pare rău că nu are măcar mai multe pagini.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Ali Smith.

Ali Smith îmbină jocuri de cuvinte, simetrii, răsturnări de sens (nu doar de situație) și creează o poveste antrenantă și plină de surprize! Prea multe nu o să vă dezvălui despre subiect, căci nu vreau să spulber misterul. Orice poveste e frumoasă și unică în felul ei, dar Fata întâlnește băiatul e una din acele cărți deosebite care te ung pe suflet pur și simplu!

O recomand tuturor cu căldură! E numai bună de citit vara, la plajă… până e gata bronzul termini de citit și cartea. Sau să stai undeva la umbră, poate într-un hamac… Sau… posibilitățile sunt infinite!

ACUM GĂSEȘTI FATA ÎNTÂLNEȘTE BĂIATUL PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

O cărticică ce tratează într-o manieră modernă eternul mit al iubirii.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.