Recenzie „Hollywood-ul e ca un liceu de fițe” de Zoey Dean

by | Jun 30, 2020 | Beletristică, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA HOLLYWOOD-UL E CA UN LICEU DE FIȚE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Zoey Dean ne încântă cu un alt roman relaxant și amuzant, un ChickLit lejer și spectaculos. Cartea ne prezintă lumea intrigantă de la Hollywood și drumul către succes al unei tinere în încercarea de a se integra acolo. Dar nu este deloc ușor, așa cum află pe propria piele.

Taylor Henning are douăzeci și patru de ani și se află la început de drum. Atunci când primește jobul visurilor ei este mai fericită ca oricând. Va lucra ca asistentă la Metronome, unul dintre cele mai importante studiouri de la Hollywood. Însă este doar începutul drumului anevoios pe care urmează să-l parcurgă. Kylie, asistenta principală, face tot ce-i stă în putință pentru a o sabota pe Taylor, care credea că totul e roz aici. Nu a fost populară nici la școală, iar acțiunea de a-și face noi prieteni devine parcă tot mai grea aici. Mai ales că se află într-un mediu plin de oameni meschini și egoiști. Unde mai există așa ceva? Răspunsul e: la liceu!

Pare un job incredibil de greu de păstrat din moment ce nu știe să se descurce într-un mediu nou și necunoscut. Un colac de salvare îl reprezintă Quinn, fiica de șaisprezece ani a șefei sale. Este uimitor cum o adolescentă o poate ajuta pe Taylor să se integreze în noul ei mediu de lucru. Grație sfaturilor lui Quinn, Taylor învață să facă față la noul ei job și să o atace pe rivala ei, Kylie. Dar nu totul decurge conform planului. Lucrurile îi scapă de sub control, mai ales atunci când viața profesională se completează cu cea personală pentru a o distruge. Se îndrăgostește de Luke, iubitul lui Kylie, iar asta doar complică lucrurile.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Zoey Dean

Povestea lui Taylor este una realistă, cel puțin așa o văd eu. Este destul de greu să te integrezi undeva, iar colegii răi nu-ți fac niciodată viața mai ușoară. Taylor se confruntă cu schimbarea și cu consecințele pe care aceasta le aduce. În acest mediu intrigant și ostil, singurul mod de supraviețuire este să fii tu însăți o fată rea. Dar nu va fi mereu o soluție. Întotdeauna vom întâmpina piedici în drumul spre succes, dar nu trebuie să renunțăm niciodată.

 

🔥 CARTEA HOLLYWOOD-UL E CA UN LICEU DE FIȚE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Hollywood-ul E Ca Un Liceu De Fițe
Autor: Zoey Dean
An apariție : 2012
Editura: LEDA
Nr. Pagini: 320
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 30.06.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

M-am obișnuit atunci când citesc să îmi iau ceva bun lângă mine. Fie îmi fac prăjituri cu diferite arome, fie îmi iau câteva semințe gustoase pe care le asezonez mereu cu un ceai, cafea sau ciocolată caldă. În ultima vreme, am început să citesc tot mai mult și mi-am...

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

De mult timp nu am citit un roman atât de ingenios și de ciudat, în același timp. Unde ai dispărut, Bernadette? este un roman al cărui nume te poate induce în eroare. Poate trimite la multe genuri literare, cum ar fi dragoste, dramă sau roman polițist. În ceea ce mă...

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Despre autor: Andreea Ilie este o adolescentă de doar 15 ani, care a debutat anul acesta, în plină pandemie, cu romanul pentru copii ”În armonie cu natura”. Ea a fost dintotdeauna fascinată de magia și farmecul pădurii  care au inspirat-o să scrie această carte...

Andreea Stănărîngă este redactor Booknation.ro de 341 zile și a scris până acum 42 articole. Se află pe poziția 27 din 142 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Andreea Stănărîngă aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments