Recenzie „În altă viață” de Marc Levy

de | dec. 19, 2020 | Beletristică, Fantezie, Literatură Contemporană, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA ÎN ALTĂ VIAȚĂ ARE REDUCERE PE:

În altă viață de Marc Levy„În altă viață” este un roman de dragoste fantastic scris de Marc Levy și publicat în anul 2004. Titlul original este „La Prochaine Fois”.

Marc Levy a mai scris romane frumoase precum „Și dacă e adevărat?”, „Toate acele lucruri pe care nu ni le-am spus”, „Și dacă aș mai trăi o dată”, „Copiii libertății”, „Unde ești?”, „Orizontul răsturnat”, „Prima zi”, „Hoțul de umbre”, „Prietenii mei, iubirile mele”, „Un alt fel de fericire”, „Prima noapte”, „Te voi revedea”, „Șapte zile pentru o eternitate…”, „Mai puternic decât frica”.

„În altă viață” de Marc Levy e prima mea carte citită de la autorul francez

Redă o poveste de dragoste atemporală, cu suflete ce se reîncarnează mereu și mereu, în alte vieți, pentru a se regăsi și a forma cuplul ce este menit să fie împreună. Ideea aceasta nu este prea originală. Am mai dat de asemenea cărți, de obicei de dragoste, unde sufletul e nemuritor și caută în fiecare nouă viață să ajungă la celălalt suflet pereche.

Cu toate acestea e o poveste drăguță, cu personaje care mai și pun bețe în roate îndrăgostiților. Cu destine împletite și gelozii rămase din alte vieți. Însă nu e doar aceasta poveste romantică. Se urmărește și istoria unui tablou valoros al unui pictor rus, ce trebuie descoperit și dovedit că este original. Unul dintre cele mai importante și misterioase opere ale artistului ce a trăit cu secole în urmă.

Mi-au plăcut detaliile romanului de dragoste „În altă viață”

Cele legate de călătoriile celor doi, misterul tabloului ascuns, iubirea romantică dintre sufletele pereche. Dar și piedicile din tot locul. Totul formează un amalgam tainic și fantastic ce te cucerește imediat. Aș recomanda cartea celor care iubesc romanele de acest gen. Celor care vor să mai dea o șansă dragostei pure. Celor care cred în suflete pereche și de asemenea celor care au sentimente de deja-vu.

Povestea de dragoste extraordinară, presărată cu răzbunare, se desfășoară pe un fond al lumii internaționale artistice. Cei doi îndrăgostiți, Jonathan și Clara, trăiesc o poveste de iubire aparte. Dar și aventuri dintre cele mai captivante. Călătorii în capitalele europene ale artei. Întâlniri romantice pe străzi din alte timpuri și conace cu un trecut misterios.

Dar fiecare dintre cei doi au un trecut și un prezent complicat. Iar iubirea lor mai mult este furată decât trăită fățiș. Ai putea spune că romanul „În altă viață” de Marc Levy este ca un fel de telenovelă mai bună în cuvinte. Dar este totuși mai mult decât atât. Și îți vei da seama de asta parcurgând capitolele tainice ale cărții.

Ți-a plăcut recenzia cărții ÎN ALTĂ VIAȚĂ?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Marc Levy

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ÎN ALTĂ VIAȚĂ CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: În Altă Viață
Autor: Marc Levy
An apariție : 2005
Editura: TREI
Nr. Pagini: 248
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 8 / 10
Vizualizari recenzie: 236

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Legendarii” de Tracy Deonn

Recenzie ”Legendarii” de Tracy Deonn

Legendarii, o poveste despre legendele Arthuriene După ce mama Brianei Matthews moare, aceasta încearcă să facă orice pentru a uita de durere și de suferință. Așa că programul pentru liceeni de la colegiul din Carolina de Nord pare cea mai bună decizie pentru ca Bree...

Recenzie „Achiziția” de TL Swan

Recenzie „Achiziția” de TL Swan

Atunci când ai un feeling bun în legătură cu o carte sau cu un personaj, urmează acel feeling pentru că știe el ce zice. Exact așa am făcut și eu cu Tristan Miles, pentru că am simțit o chimie super puternică cu acesta atunci când citeam "Escala". M-a atras mult mai...

Recenzie „Semipur” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie „Semipur” de Jennifer L. Armentrout

Sunt doar cuvinte, iar cuvintele n-au nicio valoare. Numai faptele au valoare. După ceva timp, Jennifer L. Armentrout revine în rubrica mea de recenzii. În ultima perioadă m-am confruntat cu un reading slump cum nu cred ca am mai avut vreodată. Trebuia să știu că...

0 0 votes
Article Rating
Oana Maria Stefan este redactor Booknation.ro de 1406 zile și a scris până acum 343 articole. Se află pe poziția 4 din 53 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Oana Maria Stefan aici. Oana Maria Stefan are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments