Recenzie “În altă viață” de Marc Levy

by | Dec 19, 2020 | Beletristică, Fantezie, Literatură Contemporană, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA ÎN ALTĂ VIAȚĂ ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

În altă viață de Marc Levy“În altă viață” este un roman de dragoste fantastic scris de Marc Levy și publicat în anul 2004. Titlul original este “La Prochaine Fois”.

Marc Levy a mai scris romane frumoase precum “Și dacă e adevărat?”, “Toate acele lucruri pe care nu ni le-am spus”, “Și dacă aș mai trăi o dată”, “Copiii libertății”, “Unde ești?”, “Orizontul răsturnat”, “Prima zi”, “Hoțul de umbre”, “Prietenii mei, iubirile mele”, “Un alt fel de fericire”, “Prima noapte”, “Te voi revedea”, “Șapte zile pentru o eternitate…”, “Mai puternic decât frica”.

“În altă viață” de Marc Levy e prima mea carte citită de la autorul francez

Redă o poveste de dragoste atemporală, cu suflete ce se reîncarnează mereu și mereu, în alte vieți, pentru a se regăsi și a forma cuplul ce este menit să fie împreună. Ideea aceasta nu este prea originală. Am mai dat de asemenea cărți, de obicei de dragoste, unde sufletul e nemuritor și caută în fiecare nouă viață să ajungă la celălalt suflet pereche.

Cu toate acestea e o poveste drăguță, cu personaje care mai și pun bețe în roate îndrăgostiților. Cu destine împletite și gelozii rămase din alte vieți. Însă nu e doar aceasta poveste romantică. Se urmărește și istoria unui tablou valoros al unui pictor rus, ce trebuie descoperit și dovedit că este original. Unul dintre cele mai importante și misterioase opere ale artistului ce a trăit cu secole în urmă.

Mi-au plăcut detaliile romanului de dragoste “În altă viață”

Cele legate de călătoriile celor doi, misterul tabloului ascuns, iubirea romantică dintre sufletele pereche. Dar și piedicile din tot locul. Totul formează un amalgam tainic și fantastic ce te cucerește imediat. Aș recomanda cartea celor care iubesc romanele de acest gen. Celor care vor să mai dea o șansă dragostei pure. Celor care cred în suflete pereche și de asemenea celor care au sentimente de deja-vu.

Povestea de dragoste extraordinară, presărată cu răzbunare, se desfășoară pe un fond al lumii internaționale artistice. Cei doi îndrăgostiți, Jonathan și Clara, trăiesc o poveste de iubire aparte. Dar și aventuri dintre cele mai captivante. Călătorii în capitalele europene ale artei. Întâlniri romantice pe străzi din alte timpuri și conace cu un trecut misterios.

Dar fiecare dintre cei doi au un trecut și un prezent complicat. Iar iubirea lor mai mult este furată decât trăită fățiș. Ai putea spune că romanul “În altă viață” de Marc Levy este ca un fel de telenovelă mai bună în cuvinte. Dar este totuși mai mult decât atât. Și îți vei da seama de asta parcurgând capitolele tainice ale cărții.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții ÎN ALTĂ VIAȚĂ?

Vezi toată lista de cărți scrise de Marc Levy sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ÎN ALTĂ VIAȚĂ CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: În Altă Viață
Autor: Marc Levy
An apariție : 2005
Editura: TREI
Nr. Pagini: 248
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 19.12.2020
Nota recenzorului: 8

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Să-ți pui o dorință” de Vasi Rădulescu

Recenzie “Să-ți pui o dorință” de Vasi Rădulescu

"Să-ți pui o dorință" este o altă carte minunată de la Vasi Rădulescu. Face parte dintr-un cadou minunat primit de la o prietenă dragă. Tot emoționantă de te face să verși cel puțin câteva lacrimi este și aceasta. "Dragă inimă" a fost un volum de povestiri personale...

Recenzie „Straja dragonilor” de Ion Negoițescu

Recenzie „Straja dragonilor” de Ion Negoițescu

Straja dragonilor este autobiografia neterminată a criticului literar român Ion Negoițescu (1921 - 1993). Aceasta este doar prima parte a unui mai mare proiect gândit de autor, prin care și-ar fi dorit să-și consemneze întreaga viață, din copilărie până la bătrânețe....

Recenzie “Dragă inimă” de Vasi Rădulescu

Recenzie “Dragă inimă” de Vasi Rădulescu

"Dragă inimă" de Vasi Rădulescu este o carte primită în dar ce mi-a încălzit inima, mi-a frânt-o pe alocuri, mi-a stors câteva lacrimi pe furiș. Povestirile acestea personale inspirate din viața reală și redate de un doctor de inimă sunt inspiraționale. Fiecare...

0 0 vote
Article Rating
Oana Maria Stefan este redactor Booknation.ro de 839 zile și a scris până acum 257 articole. Se află pe poziția 4 din 25 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Oana Maria Stefan aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments