Recenzie În altă viață de Marc Levy

Titlu: În Altă Viață
Autor: Marc Levy
An apariție : 2011
Editura: Trei
Nr. Pagini: 240
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Oana Pauna
Publicată la 3.12.2014
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

🔥 CARTEA ÎN ALTĂ VIAȚĂ ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

in-alta-viata-editia-gsp_1_produsÎn altă viață de Marc Levy este o carte frumoasă, romantică, pe placul meu, care mi-a lăsat un gust dulce – amărui în suflet.

Romanul are drept motiv principal reîncarnarea succesivă și găsirea sufletului pereche. Două persoane se găsesc și se vor înelege atât de bine încât vor deveni unul în minte și suflet. Poate niciunul dintre noi nu este menit să trăiască singur și poate își va găsi jumătatea într-o zi. Putem spera măcar. E gratis!

Doi prieteni, Jonathan și Peter ajung la Londra. Ambii sunt pasionați de artă, Jonathan expert în evaluarea picturilor, iar Peter ca organizator de licitații. Nimic ieșit din comun până ce Jonathan o întâlnește pe proprietara galeriei în care se va organiza o expooziție de tablouri. Clara este femeia la vederea căreia Jonathan are un puternic și straniu sentiment de deja vu. Această întâlnire și faptul că va descoperi un tablou încă nefăcut public al pictorului, îi vor schimba viața. Va încerca să se aproprie mai mult de Clara și vor avea sentimente puternice unul pentru celălalt. Este interesant că pe măsură ce acțiunea devine mai interesantă, ițele poveștii lor se amestecă mai bine, descoperă și că tabloul are legătură cu ei. Acest lucru nu face decât să sporească farmecul poveștii lor și să-i apropie mai mult, ca doi complici legați de un secret care îi face să zâmbească plin de subînțeles în prezența altora.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Marc Levy.

Pictorul rus care pictase tabloul era de fapt tatăl Clarei, ei doi fuseseră iubiți în altă viață, alte timpuri, iar pictura este amintirea oferită de tată fiicei sale. Cu cât vor să afle mai multe, cu atât apar mai multe piedici, ceea ce face ca fiecare pagină să o ceară în mod imperios pe cealaltă, suspansul și misterul cresc de la pagină la pagină. Acțiunea este un munte al cărui vârf nu este văzut încă.

Cartea are un final deschis, ceea ce lasă loc de interpretări. Povestea poate fi continuată în mii și mii de feluri de aceea nu are final sau are mereu finalul pe care ni-l dorim noi.

🔥 CARTEA ÎN ALTĂ VIAȚĂ ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

O carte plină de mister, fantezie și romantism. O poveste de iubire, o poveste de viață.

Aspecte Negative:

Poate părea siropoasă și superficială.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Website Comments

POST A COMMENT.