Recenzie „Înainte să te cunosc” de Jojo Moyes

Titlu: Înainte Să Te Cunosc
Autor: Jojo Moyes
An apariție : 2016
Editura: Litera
Nr. Pagini: 399
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Emanuela Istrate
Publicată la 26.08.2017
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

ACUM GĂSEȘTI ÎNAINTE SĂ TE CUNOSC PE:

Am descoperit povestea cărții „Înainte să te cunosc” prima dată în film, destinul a făcut ca eu să nu citesc cartea înainte să văd filmul. Și m-am bucurat că s-a întâmplat așa.

De ce?

Pentru că am fost impresionată de film atât de mult încât cartea a adus un plus acelui sentiment de uimire. Am simțit fiecare sentiment transmis de povestea lui Will și Lou, o poveste unică de dragoste care îți dovedește că iubirea nu are limite.

Cartea se bazează pe accidentul pe care Will Traynor îl are și în urma căruia rămâne blocat într-un scaun cu rotile. Acel accident este și motivul întâlniri lui cu Lou, femeia care îi arată că se poate trăi și într-un scaun cu rotile.

Will devine conștient că se poate trăi într-un scaun cu rotile, dar nu vrea ca el să trăiască în acest mod. Will este omul vieții active, a unei vieți pline de aventuri, el nu poate accepta că viața lui este limitată de scaunul cu rotile.

Lou începe o călătorie care o schimbă alături de Will, ea încearcă în această călători să îl facă pe Will să accepte situația lui și să se bucure de frumoasa experiență.

Între ei se naște ușor, ușor o poveste unică de dragoste, care îi schimbă pe amândoi.

Jojo Moyes se „joacă” în această carte cu două personaje puternice puse în momente profunde, prin aceste momente ne oferă nouă cititorilor o lecție importantă de viață. Și ne arată că viața poate să fie privită din perspective diferite.

Cartea are un sfârșit pe care vreau să îl descoperi singur.

Te îndemn să citești carte într-un moment de liniște care să te ajute să simți cu adevărat povestea, personajele și mai ales finalul.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.