Recenzie „Înainte să te cunosc” de Jojo Moyes

by | Aug 26, 2017 | Beletristică, Dragoste, Literatura Universală, Recenzii cărți, Romantism, Suspans

ACUM GĂSEȘTI CARTEA ÎNAINTE SĂ TE CUNOSC PE Cartepedia.ro

Am descoperit povestea cărții „Înainte să te cunosc” prima dată în film, destinul a făcut ca eu să nu citesc cartea înainte să văd filmul. Și m-am bucurat că s-a întâmplat așa.

De ce?

Pentru că am fost impresionată de film atât de mult încât cartea a adus un plus acelui sentiment de uimire. Am simțit fiecare sentiment transmis de povestea lui Will și Lou, o poveste unică de dragoste care îți dovedește că iubirea nu are limite.

Cartea se bazează pe accidentul pe care Will Traynor îl are și în urma căruia rămâne blocat într-un scaun cu rotile. Acel accident este și motivul întâlniri lui cu Lou, femeia care îi arată că se poate trăi și într-un scaun cu rotile.

Will devine conștient că se poate trăi într-un scaun cu rotile, dar nu vrea ca el să trăiască în acest mod. Will este omul vieții active, a unei vieți pline de aventuri, el nu poate accepta că viața lui este limitată de scaunul cu rotile.

Lou începe o călătorie care o schimbă alături de Will, ea încearcă în această călători să îl facă pe Will să accepte situația lui și să se bucure de frumoasa experiență.

Între ei se naște ușor, ușor o poveste unică de dragoste, care îi schimbă pe amândoi.

Jojo Moyes se „joacă” în această carte cu două personaje puternice puse în momente profunde, prin aceste momente ne oferă nouă cititorilor o lecție importantă de viață. Și ne arată că viața poate să fie privită din perspective diferite.

Cartea are un sfârșit pe care vreau să îl descoperi singur.

Te îndemn să citești carte într-un moment de liniște care să te ajute să simți cu adevărat povestea, personajele și mai ales finalul.

ACUM GĂSEȘTI CARTEA ÎNAINTE SĂ TE CUNOSC PE Cartepedia.ro

Titlu: Înainte Să Te Cunosc
Autor: Jojo Moyes
An apariție : 2016
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 399
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 26.08.2017
Nota recenzorului: n/a

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Sufocare” de George Arion

Recenzie “Sufocare” de George Arion

Sunt foarte interesante ideea și spațiul pe care George Arion ni le propune ca ambient pentru desfășurarea cărții sale. Barintown nu este un oraș pe care îl poți localiza pe harta, dar asta nu înseamnă că nu poate fi real. Și din moment ce autorul își scrie toate...

Recenzie „Acolo, chiar acolo” de Tommy Orange

Recenzie „Acolo, chiar acolo” de Tommy Orange

Chiar dacă suntem generația Google, cea care în câteva secunde poate afla orice despre oricine, puțini dintre noi suntem cunoscători adevărați sau curioși să aflăm detaliile despre istoria unei societăți oarecum închise în fața lumii, protejați de stat în rezervații....

0 0 votes
Article Rating
Emanuela Istrate este redactor Booknation.ro de 1577 zile și a scris până acum 780 articole. Se află pe poziția 1 din 36 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Emanuela Istrate aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments