Recenzie „Înainte să te cunosc” de Jojo Moyes

by | Aug 26, 2017 | Beletristică, Dragoste, Literatura Universală, Recenzii cărți, Romantism, Suspans

ACUM GĂSEȘTI CARTEA ÎNAINTE SĂ TE CUNOSC CU REDUCERE PE Cartepedia.ro

Am descoperit povestea cărții „Înainte să te cunosc” prima dată în film, destinul a făcut ca eu să nu citesc cartea înainte să văd filmul. Și m-am bucurat că s-a întâmplat așa.

De ce?

Pentru că am fost impresionată de film atât de mult încât cartea a adus un plus acelui sentiment de uimire. Am simțit fiecare sentiment transmis de povestea lui Will și Lou, o poveste unică de dragoste care îți dovedește că iubirea nu are limite.

Cartea se bazează pe accidentul pe care Will Traynor îl are și în urma căruia rămâne blocat într-un scaun cu rotile. Acel accident este și motivul întâlniri lui cu Lou, femeia care îi arată că se poate trăi și într-un scaun cu rotile.

Will devine conștient că se poate trăi într-un scaun cu rotile, dar nu vrea ca el să trăiască în acest mod. Will este omul vieții active, a unei vieți pline de aventuri, el nu poate accepta că viața lui este limitată de scaunul cu rotile.

Lou începe o călătorie care o schimbă alături de Will, ea încearcă în această călători să îl facă pe Will să accepte situația lui și să se bucure de frumoasa experiență.

Între ei se naște ușor, ușor o poveste unică de dragoste, care îi schimbă pe amândoi.

Jojo Moyes se „joacă” în această carte cu două personaje puternice puse în momente profunde, prin aceste momente ne oferă nouă cititorilor o lecție importantă de viață. Și ne arată că viața poate să fie privită din perspective diferite.

Cartea are un sfârșit pe care vreau să îl descoperi singur.

Te îndemn să citești carte într-un moment de liniște care să te ajute să simți cu adevărat povestea, personajele și mai ales finalul.

ACUM GĂSEȘTI CARTEA ÎNAINTE SĂ TE CUNOSC CU REDUCERE PE Cartepedia.ro

Titlu: Înainte Să Te Cunosc
Autor: Jojo Moyes
An apariție : 2016
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 399
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 26.08.2017
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

A fost nevoie să citesc câteva cărți din colecția Chic ca să-mi dau seama că nu toate sunt simple ChickLit-uri. Pe unele le-am adorat, iar altele nu mi-au plăcut atât de mult. Evident, nu le putem încadra la capodoperele lumii. Însă nici nu le putem ignora. Cineva ca...

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Un proverb mai vechi povățuiește “Spune-mi cu cine te aduni ca să-ţi spun cine eşti.” Cartea lui Claudiu Dumitrache este ca un Yin & Yang frumos împletit, format din talentul său artistic și întrepătruns cu frumusețea exterioară exprimată prin oamenii...

Recenzie ”Occulta” de Cristian Neamțu

Recenzie ”Occulta” de Cristian Neamțu

Într-o lume cu măști la propriu, iar alteori și la figurat, am avut ocazia săptămâna aceasta să gust dintr-o carte care promovează libertatea de exprimare prin însuși conținutul ei. Cristian Neamțu a așternut pe pagini părți din sufletul lui, din conștientizările de...

Emanuela Istrate este redactor Booknation.ro de 1266 zile și a scris până acum 644 articole. Se află pe poziția 1 din 142 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Emanuela Istrate aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments