🔥 CARTEA ÎNGER DE PAZĂ ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

”Înger de pază” de Alina Cosma este un roman în care sunt îmbinate mai multe genuri precum acțiune, romantic, mister, suspans.

Selena este tiparul protagonistei luptătoare. Nu se dă bătută în ciuda obstacolelor întâlnite și face tot posibilul pentru a răzbate într-o luptă care pare deja pierdută. Femeia nu se resemnează și dorește să își schimbe drumul în viață. Oamenii care o văd nu privesc dincolo de aspectul fizic și continuă să o trateze cu superioritate, dar femeia nu se lasă mai prejos, arătându-le puterea care izvorăște din colțul cel întunecat al inimii sale.

Remus este bărbatul înstărit, încrezător și amabil. El este cel care vede în Selena mai mult decât o fată cu dizabilități și se îndrăgostește iremediabil de firea ei luptătoare. Atunci când se descoperă anumite probleme la firmă, cei doi își unesc forțele pentru a găsi făptașul, dar situațiile devin din ce în ce mai complicate .

O poveste cu o acțiune alertă care te va face să dai pagină cu pagină pentru a descoperi alte amănunte care te vor conduce la un sfârșit imprevizibil.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Alina Cosma.

Iubita lui Remus este femeia ce poartă în permanență o mască menită să-i îndeplinească poftele materiale. Antipatia dintre ea și protagonistă se intensifică pe zi ce trece și e alimentată de o gelozie absurdă venită din teama de a pierde bărbatul care nu a fost niciodată al ei cu adevărat.

Un roman plin de întorsături de situații, unde neprevăzutul își pune amprenta asupra acțiunii. ”Înger de pază” este un thriller în care iubirea și ura sunt într-o continuă luptă.

Iubirea e suficient de puternică pentru a dezintegra ura sadită în adâncul sufletului ? Rămâne de văzut!

🔥 CARTEA ÎNGER DE PAZĂ ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Înger De Pază
Autor: Alina Cosma
An apariție : 2018
Editura: Primus
Nr. Pagini: 224
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 26.11.2018
Nota recenzorului: 10/10
Avatar
Autor: Cristina Alexandra
Cristina e Erou Booknation.ro
Redactor de 436 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Cristina Alexandra