🔥 CARTEA ÎNGERUL PĂZITOR ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

ingerul pazitor de george lazarÎn romanul încadrat în genurile SF și thriller “Îngerul păzitor” de George Lazăr descoperim un viitor nesigur. Un viitor în care moartea dă târcoale. Destinul oamenilor pe care îi caută moartea în continuare seamănă cu evenimentele din filmele Final Destination. Niciodată să nu crezi că dacă ai scăpat odată de la moarte, nu vei mai fi vânat de ea de-a lungul vieții.

Dar dacă ai bani mulți, îți poți permite totuși un Înger Păzitor. Acesta te va proteja de toate fenomenele care te pun în pericol. Și exact asta i se întâmplă personajului principal. Dar oare până când va reuși el să păcălească moartea? Până când va mai sacrifica organizația restul oamenilor de pe Pământ pentru a-l feri pe Ian Bolden de primejdii?

Cartea “Îngerul Păzitor” este un thriller fantastic, cu elemente de SF, care ne pune față în față cu prețiozitatea vieții

Povestea din start este plasată undeva în anul 2033, în viitor. Dar pe parcursul lecturii, cititorul va ajunge și mai departe în timp. Totul începe cu primirea unei cărți de vizită adresate lui Ian, care este cumva anunțat de data decesului său. Adică doar peste câteva zile.

Chiar dacă initial crede că este o farsă, faptul că își iubește prea mult existența, îl determină să caute răspunsuri. În cele din urmă, în ziua anunțată a morții lui, bărbatul scapă ca prin urechile acului de un asasinat. Iar cei care i-au purtat de grijă sunt angajații agenției Îngerul Păzitor.

Aceasta este o grupare de oameni misterioși care apără pe cei cu foarte mulți bani. Asta odată ce clienții lor semnează un contract. Seamănă cu ceea ce face Big Brother, monitorizând încontinuu acțiunile subiecților săi.

Deși sceptic initial, Ian Bolden va semna și el un asemenea act. Prin acesta va vira sume enorme în contul celor care îi sunt protectori. Bodiguarzi discreți, dar eficienți. Rând pe rând personajul nostru reușește să păcălească moartea, fiind urmărit și protejat la tot pasul de agenția inteligentă. Se va ajunge la nivelul 6. Adică supraviețuind deja de foarte multe ori, când de fapt ar fi trebuit să fie mort de mult. Atunci Îngerul Păzitor îl anunță că nu îl mai poate ajuta.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de George Lazăr.

Faptul că a reușit să înșele moartea de nenumărate ori a provocat un val periculos de victime în întreaga lume

În încercarea ei de a-i veni de hac, moartea a provocat dezastre din ce în ce mai mari. De cele mai multe ori naturale. Însă lui nu-i pasă de cei care au fost sacrificați în acest fel. Și își dorește în continuare protecția Îngerului Păzitor. Doar că acesta îi refuză asta.

Când bărbatul reușește să iasă din încurcătură de unul singur, agenția care în trecut îl apăra, acum îl vânează. Credința acesteia este că odată eliminat subiectul, lumea își va reveni. Și totul se va petrece natural. Și nu forțat doar pentru a îndeplini un destin.

Cartea aceasta este mai mult decât interesantă

Te pune în situația în care trebuie să alegi dacă să te protejezi pe tine în fața morții. Sau să te sacrifici în cele din urmă pentru a permite omenirii să își desfășoare traiul mai departe. Exceptând termenii futuriști inserați de George Lazăr în scriere și plictisitoarele monologuri, thrillerul SF “Îngerul Păzitor” este o lectură wow. O lectură care te va face să percepi altfel viața.

Evenimentele din carte seamănă destul de mult cu succesiunea de evenimente cauzate de iminența morții în filmele din seria Final Destination.

🔥 CARTEA ÎNGERUL PĂZITOR ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Îngerul Păzitor
Autor: George Lazăr
An apariție : 2019
Editura: STYLISHED
Nr. Pagini: 272
Limba: Română
Gen Literar: Crime, Thriller, Mistery
Publicată la 3.05.2019
Nota recenzorului: 7/10

Avatar
Autor: Oana Maria Stefan
Oana Maria e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 549 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Oana Maria Stefan