🔥 CARTEA ÎNTÂMPLĂRI CU FLORI ȘI ZÂNE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

intamplari cu zaneÎntâmplări cu flori și zâne este o cărticică cu scurte poezioare cu rime simple și comparații care aduc aminte de lumea basmului românesc, din maci ies cam somnoroși dimineața feți frumoși, sălciile sunt fete tinere care plâng iar nufărul este un soare ascuns în petale. Constantin Știrbu ne oferă o lectură ușoară, relaxantă, un moment de fantezie și imaginație pe alte tărâmuri, unde ființe mici la stat trăiesc emoții mari. O carte fumoasă atât pentru oameni mari cât și pentru copii, o scriere clasică care te poartă de pe un fir de grâu în florile de tei, din calești cu albastre flori pe o rază unde furnicile stau de pază.

O carte foarte frumos colorată cel puțin ediția mai veche cu ilustrațiile lui Stefan Miron, desenele sunt extraordinare, pitici dormind  la firul ierbii, zane diafane care cu bagheta lor magică păzesc somnul celor buni, prințese care au palatul într-o mură coaptă și multe alte asemenea minunății dintr-o lume plină de fantezie.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Constantin Știrbu

Citind această carte veți ieși cu siguranță preț de câteva minute din rutina voastră și veți intra într-o lume a copilăriei.

🔥 CARTEA ÎNTÂMPLĂRI CU FLORI ȘI ZÂNE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Întâmplări Cu Flori și Zâne
Autor: Constantin Știrbu
An apariție : 1974
Editura: CARTI PENTRU COPII
Nr. Pagini: 50
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 28.11.2014
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Întâmplări cu flori și zâne este o cărticică cu scurte poezioare cu rime simple și comparații care aduc aminte de lumea basmului românesc. Citind această carte veți ieși cu siguranță preț de câteva minute din rutina voastră și veți intra într-o lume a copilăriei.

Avatar
Autor: Florentina Turcanu
Redactor de 2047 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Florentina Turcanu